Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
toto forum som vytvoril pre vsetkých ,ktorí poznaju alebo chcu spoznat nasu a zahranicnu profi kulturisticku scenu .
kazdý uzivatel , ktory sa chce aktivne podielat vkladanim svojich hadaniek , zalozi si temu s vlastným nickom a bude tam vkladat fotky /akokolvek upravene-skryta alebo zdeformovana tvar apod/ a ostatní uzivatelia budu mat moznost hadat o koho sa jedna .
poprosim vsetkých uzivatelov , aby nevkladali fotky do cudzich tem kvoli prehladnosti . kazdý ma moznost si zalozit vlastnu temu .
poprosim autorov hadaniek , aby po uhadnuti vlastnej hadanky potvrdil spravnost odpovede a uviedol aj uzivatela ,ktorý danu hadanku uhadol ako prvý .potom moze vlozit dalsiu . ak sa nedopracujete ku spravnej odpovede ,mate moznost danu fotku fotku vlozit znovu /inak upravenu / , pripadne uviest nejake pomocky .
ak chcete iba hadat ,mate moznost sa zapajat tipovanim vo vsetkých temach
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:294 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Do p.... jednoznacne PRIEST som mohol kuknut skor. Chlapi takato smotanka kulturistiky a poniektory su tak identicky ze uz by som ich rozpoznal len podla ramena alebo paze!!!
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
papagiorgo
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:294 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Inac tento treningovy system neviem ci som hodil do videotelevizie ak nie tak to tam pridame pretoze mam ho zdokumentovany original z Mike Mentzerom Treba este podotknut tymto systemom trenovali hviezdy ako DORIAN YATES, PAUL DEMAYO, MIKE MATARAZZO a dalsi Ked si ich najdete na nete kuknite ako disponuju robustnostou a muskularitou svalstva!
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Bydlisko: Nové Zámky Poďakoval:16 x Obdržal:51 x meno a priezvisko: Igor Illés vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 102kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: hladám sútažná federácia: NPC
Franco Columbo
Podpis autora:
Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!
Igor Illes- bodybuilding champion
osobný tréner- nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Bolo ako pre koho. Je total identicky a svojsky ci uz stavbou alebo aj pozou.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz