Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:69 x Obdržal:48 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
osobne ti môžem doporučiť ak budeš mať cestu do Hypernovi alebo nejakého hypermarketu tak skús nájsť nejaké tekuté sladidlo ja používam ,,Huxol" ...ten kupujem v Hypernove ....no a čo som tým chcel povedať ...do väčšej misky si daj tvaroh rozrieď s vodou a rozmiešaj do takej krémovej konzistencie alebo ako ty chceš to je už na tebe ...do toho daj niekoľko kvapiek toho sladidla ..neviem ako na iných ale na tomto čo používam ja je napísané že koľko kvapiek sa rovná jednej lyžičke cukru tak sa môžeš pridŕžať toho aby si to neprehnala lebo potom sa to nedá jesť no a to by bolo tak všetko keď si v diete tak toto je ideálny spôsob alebo ako písal Whoo s proteínom ..ale keď už ti aj toto pôjde ušami tak si tam sypni holandského kakaa s tým je to fajnota
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Predmet príspevku: Re: Tvaroh
Napísal: Ned Jún 24, 2012 8:25 pm
kecal
Obrázky: 0
Poďakoval:22 x Obdržal:9 x Vek: 24 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 57kg Výška: 172cm Sponzora: nemám
wau ani som necakala tolo tipov niektore urcite odskusam takze vdaka
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
miso66
Napísal: Ned Jún 24, 2012 9:00 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 16 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 91kg Výška: 186cm Sponzora: nemám
Drobec píše:
akym sposobom si pripravujete tvaroh aby bol chutny? ja ho miesam s vanilkovym cukrom ale aj tak mi moc nesmakuje a o 11tej vecer ten cukor nic moc volba...
ja si ho vysipem do misky takej menšej dam tam 2-3dcl nizk. mlieka rozmiešam a z toho vznikne niečo take tekute ako jogurt a ked to ješ tak ani necitiš že ješ tvaroh :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Ned Jún 24, 2012 9:57 pm
kecal
Poďakoval:22 x Obdržal:4 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 100kg Výška: 185cm najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit Sponzora: nemám
miso66 píše:
Drobec píše:
akym sposobom si pripravujete tvaroh aby bol chutny? ja ho miesam s vanilkovym cukrom ale aj tak mi moc nesmakuje a o 11tej vecer ten cukor nic moc volba...
ja si ho vysipem do misky takej menšej dam tam 2-3dcl nizk. mlieka rozmiešam a z toho vznikne niečo take tekute ako jogurt a ked to ješ tak ani necitiš že ješ tvaroh :)
ja tam jeste pridam lzici cukr krystalu a granka a pak je to mnohem lepsi nez jakykoli jogurt navic s 35g bilkovin a nakyma sachrama + cukrama samozrejme.
Poďakoval:192 x Obdržal:338 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Drobec píše:
wau ani som necakala tolo tipov niektore urcite odskusam takze vdaka
Mozes si ho aj namixovat ako kokteil ale rozried ho vodou a supni tam dake ovocie pripadne aj doslad.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Pon Jún 25, 2012 2:11 pm
kecal
Poďakoval:22 x Obdržal:9 x Vek: 24 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 57kg Výška: 172cm Sponzora: nemám
uz zacinam mat pocit ze nemam ziadnu fantaziu vdaka za tipy este raz ...
tvaroh mi najviac chuti so sekanymi orechmi, alebo drvenymi a medom
ale aj na slano, ako pomazanka nie je zly, cibulka, pazitka na celozrnny chlieb alebo nejake pecivo
Poďakoval:192 x Obdržal:338 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Drobec píše:
Toto co som ti napisal je stara receptura ale tam sa dava napr miesto vody mlieko a este mozes tresnut 1-2 vajicka! Na tomto slapali velmi zname osobnosti kulturistiky ci uz muzi alebo zeny.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Pon Jún 25, 2012 11:00 pm
kecal
FitPotreby.sk píše:
Drobec píše:
tvaroh mi najviac chuti so sekanymi orechmi, alebo drvenymi a medom
ale aj na slano, ako pomazanka nie je zly, cibulka, pazitka na celozrnny chlieb alebo nejake pecivo
orechy velmi nelubim ale ta druha varianta znie dobre :) to ako ked si davam cottage cheese :)
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Pon Jún 25, 2012 11:08 pm
kecal
vlastomenn píše:
Drobec píše:
Toto co som ti napisal je stara receptura ale tam sa dava napr miesto vody mlieko a este mozes tresnut 1-2 vajicka! Na tomto slapali velmi zname osobnosti kulturistiky ci uz muzi alebo zeny.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz