Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
luki.no píše:
Prajem krásny deň všetkým tunajším. Áno, môj prvý príspevok ku vám, priatelia. Nemajte mi to za zlé, ale prišiel som si k vám po radu.
Skôr, ako sa dostanem k samotnej otázke, pokusím sa moju situáciu ozrejmiť detajlnejšie. Tretím rokom úspešne bojujem s redukciou telesnej hmotnosti. V 18tich rokoch ma zastavila 130 na váhe a najhoršia fyzička, ktorá kedy mohla existovať. Úpravou stravy a fyzickou aktivitou som sa dopracoval ku mojim dnešným 84kg. No momentálne som v štádiu, kedy už mi ani tento malý úspech nestačí a chcem zo seba spraviť ešte, ospravedlňujem sa za výraz, krajšieho človeka. Na začiatku experimentu som nemal až tak klasickú, jablkovitú postavu. Tuk sa mi nesústredil len v oblasti brucha a bokov, no tu mi momentálne robí najväčšie vrásky. Denne cvičím minimálne 15 minút pomocou Nike Training Club aplikácie pre iPhone - http://itunes.apple.com/us/app/nike-training-club/id301521403?mt=8, cvičenie denne striedam s rôznym zameraním. Striedavo brucho a ramená.
Stravu mám upravenu na denný príjem 10 000 - 12 000 kJ, kedy maximálne 50% tvorí zelenina, vysokokokoncentrované cukry sú na minime a tuky odstránené zo stravy úplne (od septembra bez žlčníku, daň za chudnutie). Po operácií som obmedzil mäso úplne (prestalo mi chutiť), ktoré som nahradil sójovými výrobkami, do ktorých som blázon. Denne pijem zelený a biely čaj, vitaminové doplnky stravy.
Moja otázko-prosba: Nech robím, čo robím, sále sa nemôžem zbaviť faldíkov, teda falodov, na bruchu a bokoch. Čo mám zmeniť, čo môžem zlepšiť? Budem vďačný za každú radu.
za 15 minut cvicenia stale spalujes glykogen a nie tuky. Tie sa zacinaju "stracat" cca po 20 minutach aktivity takze by som ti radil predlzit aerobku na takych 40 minut aby to malo ucinok
Bydlisko: Martin Poďakoval:31 x Obdržal:113 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Este viac ako 20 minut
Podpis autora:
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Tuk v oblasti brucha a bokov
Bydlisko: Martin Poďakoval:31 x Obdržal:113 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
luki.no píše:
Prajem krásny deň všetkým tunajším. Áno, môj prvý príspevok ku vám, priatelia. Nemajte mi to za zlé, ale prišiel som si k vám po radu.
Skôr, ako sa dostanem k samotnej otázke, pokusím sa moju situáciu ozrejmiť detajlnejšie. Tretím rokom úspešne bojujem s redukciou telesnej hmotnosti. V 18tich rokoch ma zastavila 130 na váhe a najhoršia fyzička, ktorá kedy mohla existovať. Úpravou stravy a fyzickou aktivitou som sa dopracoval ku mojim dnešným 84kg. No momentálne som v štádiu, kedy už mi ani tento malý úspech nestačí a chcem zo seba spraviť ešte, ospravedlňujem sa za výraz, krajšieho človeka. Na začiatku experimentu som nemal až tak klasickú, jablkovitú postavu. Tuk sa mi nesústredil len v oblasti brucha a bokov, no tu mi momentálne robí najväčšie vrásky. Denne cvičím minimálne 15 minút pomocou Nike Training Club aplikácie pre iPhone - http://itunes.apple.com/us/app/nike-training-club/id301521403?mt=8, cvičenie denne striedam s rôznym zameraním. Striedavo brucho a ramená.
Stravu mám upravenu na denný príjem 10 000 - 12 000 kJ, kedy maximálne 50% tvorí zelenina, vysokokokoncentrované cukry sú na minime a tuky odstránené zo stravy úplne (od septembra bez žlčníku, daň za chudnutie). Po operácií som obmedzil mäso úplne (prestalo mi chutiť), ktoré som nahradil sójovými výrobkami, do ktorých som blázon. Denne pijem zelený a biely čaj, vitaminové doplnky stravy.
Moja otázko-prosba: Nech robím, čo robím, sále sa nemôžem zbaviť faldíkov, teda falodov, na bruchu a bokoch. Čo mám zmeniť, čo môžem zlepšiť? Budem vďačný za každú radu.
Ked pozrem vaha vyska tak je to v pohode len to treba drzat na uzde.Nejake tuky treba jest aby telo fungovalo normalne co sa tyka sacharidov zameraj sa na ryzu a meso treba clovek bez masa nie je podla mojho nazoru zdravy clovek.
Podpis autora:
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Este viac ako 20 minut
ono je to tazko povedat kedy sa zacnu palit tuky. cital som o tom vela clankov a v kazdom uvadzali iny cas. 15, 20 alebo 25 minut. Co o tom viem tak mozem povedat, ze je to zavisle hlavne od organizmu, hladiny glykogenu pred aerobkou a od urovne aktivity. 20 minut je taky vseobecny priemer co som vycital z tejto problematiky.
edit: co sa toho masa tyka suhlasim s Vlastom. clovek je vsezravec a maso v strave by podla mna nemalo chybat. Je to komplexny zdroj zivin ktore inak len tazko doplnis...
Poďakoval:2 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Ivoc vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 73kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Mna napriklad kardio bavi iba velmi kratko, preto absolvujem zvycajne iba HIIT do 20m.
Myslim si, ze ked zaradis zonove chudnutie ako pisal v tomto clanku Zónové chudnutie vlastomen, bude ta to bavit omnoho dlhsie.
Okrem ineho spalis aj viac kalorii, kedze zaradis do aerobneho treningu posilovanie brucha a faldy pojdu rychlejsie dolu.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz