sottno napísal:
Jurkádium napísal:
Igor Illés napísal:1. Tréning
Na ucinnú redukciu telesného tuku ti nic iné nepomoze len Kardio tréning a to v trvani min45-60min dennee, Telesný tuk sa začína učinne spalovať až po 20minutovej kardio aktivite Pamätaj!
Tréning Brucha
Sed-ľah 4série po 25opakovaní
BOčné úklony nakladke 4 série po 25 opakovaní alebo Bočné skracovačky
Zdvih nôh vo vise 4 série po 25 opakovaní
Dostačujúci tréning( stači tak 2-3krát to týždňa )
Strava:
Vyvarovať sa tučným smaženy mpokrmom.
Sustredit sa na mäso( kuracie,morcacie,hovädzie,bravčové max panenka)ryby,vajcia, mliečne vyrobky nizkotučné, zeleninu, menšej miere ovocie iba doobednajších hodinách v tvojom prirpade, kedže neveim tvoju telesnú kompoziciu moja rada je komplexná.
Ak potrebujes vypracovat ucinny program kontaktuj ma 0915548611
Vypracujem ti ho na mieru za ( poplatok ) 10 eur Strava + 10 tréning
ja by som sa chcel spýtať jednu vec.....som čítal, že tréning brucha treba začať od spodnej časti, čiže najprv zdvíhanie nôh vo vise a podobne....je to tak alebo poradie neni dôležité
Veľa ľudí sa pýta ohľadom týchto vecí veľa bludov. Viac sa pýtajú ako cvičia. To je základný problém.
Pri správnej strave a dobrom tréningu môžeš vidieť výsledky za pár dní až týždňov.
Vhodné je ak budeš trocha cvičiť aj s činkami aspoň malými váhami aby si mal nejakú tu pevnosť tela.
Na nete je aj veľa diet. Môžeš vyskúšať napríklad sacharidové vlny.
1. keby bola nejaká diéta efektívna, žiadna iná by neexistovala. poviem to v skratke....80% je strava a katalizátorom je cvičenie.....tuk nie je možné spaľovať lokálne...tuk je problém metabolizmu.....pri posiľňovaní brucha posiľňuješ svaly. Kľúčom k dlhodobému úspechu je zapojenie celého tela a vyvážená a kvalitná strava individuálne zohľadnená bez hladovania organizmu.
2. samotným posilnením posturálnych svalov cez svalové slučky, čo má za následok správne držanie tela môže u jedinca optické mierne schudnutie
3. pri kardio tréningu spáliš viac energie počas samotného cvičenia v porovnaní so silovým tréningom ale silovým spáliš viac energie počas 24 hodinového cyklu nakoľko sa zvýši metabolizmus, t.z. že je potrebné kombinovať obe formy.
4. je potrebné mať odborný dohľad nakoľko nieje ľah-sed ako ľah-sed a človek si môže ľahko spôsobiť bolesti v driekovej (lumbálnej) časti chrbtice.
5. nevynechám tuky v strave (aby sa nezablokovalo ich odbúravanie), iba zmením ich kvalitu a pomer v porovnaní s ostatnými zložkami stravy.
6. je potrebné zohľadniť individualne rozdiely jedincov a neriadiť sa univerzálnymi zásadami....je potrebný priamy kontakt a získanie anamnézi (zdravotná, somatotyp, funkcia organizmu....)
7. to v akom poradí zaradíš cviky závisí aký máš cieľ.
prajem pekný deň