| Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:17 |
Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:17
|

|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 6 ] |
|
|
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
ArtSvk
|
Predmet príspevku: treningovy plan na domacu posilku?
Napísal: 12 Mar 2012, 18:41
|
| nemluvna |
 |
 |
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Rastislav V.
Vek: 20
Pohlavie: muž
Cvičím: 3r.
Hmotnosť: 76kg
Výška: 175cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: iné
Sponzora: nemám
|
|
Caute mam taky problem... po pol roku co som chodil pravidelne do posilky a cvicil som (podla tvojho treningoveho planu co je pre zaciatocnikov a potom pr pokrocilich som skoncil 10x10) mi zacala robotatrojzmenka tak som bol nuteny urobit ako taku posilku doma lebo stiham do posilky fakt len max 1x do tyzdna... chcel by som sa spytat existuje nejaky treningovy plan pre pokrocilich s jednoduchymi cvikmi?? doma mam dlho benchpress osu, EZ osu, lavicku , jednorucky.. a pisem 1x do tyzdna by som mohol zakomponovat do posilky... poradil by mi niekto nieco??aj s cvikmi?? lebo momentalne necvicim podla nijakeho treninoveho planu a neviem sa do toho tak hecnut ako ked som podla niecoho "drel" dakujem velmi pekne za odpoved !!!
|
|
|
|
 |
|
silvo
|
Predmet príspevku: Re: treningovy plan na domacu posilku?
Napísal: 12 Mar 2012, 18:59
|
| moderátor |
 |
| trener |
 |
 |
| odborný poradca |
 |
-
Obrázky: 23
-
Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
|
ArtSvk píše:
Caute mam taky problem... po pol roku co som chodil pravidelne do posilky a cvicil som (podla tvojho treningoveho planu co je pre zaciatocnikov a potom pr pokrocilich som skoncil 10x10) mi zacala robotatrojzmenka tak som bol nuteny urobit ako taku posilku doma lebo stiham do posilky fakt len max 1x do tyzdna... chcel by som sa spytat existuje nejaky treningovy plan pre pokrocilich s jednoduchymi cvikmi?? doma mam dlho benchpress osu, EZ osu, lavicku , jednorucky.. a pisem 1x do tyzdna by som mohol zakomponovat do posilky... poradil by mi niekto nieco??aj s cvikmi?? lebo momentalne necvicim podla nijakeho treninoveho planu a neviem sa do toho tak hecnut ako ked som podla niecoho "drel" dakujem velmi pekne za odpoved !!!
S tym velmi vela nenatrenujes.
Za tento príspevok autorasilvo
poďakoval uživateľBiro
|
|
|
|
|
 |
|
FitPotreby.sk
|
Napísal: 12 Mar 2012, 20:09
|
- Obrázky: 0
-
Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
|
ArtSvk píše:
Ides na tri zmeny? To znamena, ze ked mas rannu, tak o 15.00h si doma? tento tyzden by si kludne mohol ist do posilky
poobedna to je asi horsie, kedze sa chces vyspat, pred dalsim dnom, moc casu na posilku tu uz neostava,
nocna, to je asi tiez dost unavne na to aby si este siel do posilky, vecer pred nocnou alebo podobede, ci?
Podpis autora:
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
|
|
|
|
 |
|
silvo
|
Napísal: 12 Mar 2012, 20:16
|
| moderátor |
 |
| trener |
 |
 |
| odborný poradca |
 |
-
Obrázky: 23
-
Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
|
ArtSvk píše:
Ja pracujem tiez na 3 smeny a som tu a trenujem pravidelne 4+1! A to pisem o naozajstnom trenovani! To je pohodlnost s ktorou sa nikam nedostanes!
|
|
|
|
 |
|
whoo
|
Napísal: 12 Mar 2012, 20:20
|
| tlčhuba |
 |
| člen BB-F VIP clubu |
 |
 |
-
Obrázky: 20
-
Poďakoval: 45 x
Obdržal: 102 x
Vek: 23
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 184cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
|
|
Ja robim tiez na tri zmeny a stiham trening aj pracu velmi dobre. niektore dni dokonca robim 10-12 hodin a potom 2-3 hodiny vo fitku. Ak sa chce tak to ide.
Co sa tvojho vybavenia tyka fakt toho vela nenacvicis, ale cvicis 3 roky tak uz by si mohol aj sam vediet co sa s tym da robit nemyslis? v velkou cinkou zakladne cviky (bench, drep, mrtvola, bic. zdvih, atd...), s jednoruckamy doplnkove a izolovane cviky, kladivove zdvihy na biceps, extenzie alebo kick back na triceps, pritahy na chrbat, rozpazky na prsia a ramena, atd, atd, atd!! da sa to ako porozmyslas.
|
|
|
|
 |
|
petrikPU
|
Napísal: 19 Mar 2012, 11:36
|
| kecal |
 |
 |
Poďakoval: 13 x
Obdržal: 4 x
Vek: 26
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 80kg
Výška: 177cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec
|
|
chlapci ja makám na 4 zmeny
musíš chcieť! ja spávam 4 hodky, keď chcem stíhať aj rodinu aj zamestnanie, aj poopravovať autá doma, dom, chata... o všetko sa postarať!!! akurát pred nočnou 12-kou už nemakám, to svaly nerastú, keď je človek 25h na nohách
čo pracuješ v bani 4-nožkuješ s lopatkou a krompáčom?
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 6 ] |
|
|
|
|
|
Kto je on-line
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
|
|
|
|
|
|
|