banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Štv Máj 05, 2016 1:39 am Aktuálny čas je Štv Máj 05, 2016 1:39 am
banner powerhouse banner particle peptides

Dôležité témy fóra anabolické steroidy

Poraďte s kúrou- táto téma slúži na všeobecné poradenstvo ohľadne steroidových cyklov

Rozpisy steroidových cyklov - v tejto téme nájdete profesionálne vypracované steroidové cykly, prehľadne zoradené podľa úrovne užívateľa

Ako správne aplikovať steroidy - v tejto téme nájdete obrázkové návody ako a kam správne aplikovať injekčné látky

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
Roršach
 Predmet príspevku: SUSTEX 250
Napísal: Sob Apr 09, 2016 8:27 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: ...
Vek: 30
Pohlavie: muž
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 82kg
Výška: 178cm
Sponzora: nemám
Dobry den,rad bych se zde poradil. Sehnal jsem si Sustex 250 s radou at davkuju 1ml co 4 dny. Nikdy v zivote jsem nic podobneho neuzil a po procteni X clanku si myslim, ze je to zbytecne vysoka davka pro prvosypace. Davam tedy 0,5 ml co 4 dny. Dnes jsem dal po druhe, takze v kure jsem paty den. Ted k mym otazkam.
1.Muzete mi poradit s davkovanim? Zda jsem udelal dobre, nebo mam navysit?
2.Vim, ze je to jen 5 dnu ale zatim nevidim zadny naznak pusobeni. Mel bych to nejak citit uz? Fyzicky nebo psychicky? Kdy by se to melo zacit projevovat?

Dekuji vsem za dobrou radu.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

radek1017
 Predmet príspevku: Re: SUSTEX 250
Napísal: Str Apr 13, 2016 1:36 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 3 x
Meno a priezvisko: Radek Novák
Vek: 24
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 75kg
Výška: 180cm
Já bych dal pro začátek 250 mg/ týdně a uvidíš. Jinak propionate by se měl při první střele začít projevovat až tak za 2-3 dny. Při druhý aplikaci už to bude jiný. To co jsi dal ty tzn. 0,5 ml každý 4 dny je podle mě málo na to, abys cítil nějaký účinek, za předpokladu, že nemáš nízkou hladinu testosteronu, když máš běžnou je to pouze nepatrná dávka. Toť mé zkušenosti.

Za tento príspevok autora

radek1017

poďakoval uživateľ

Roršach

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Roršach
 Predmet príspevku: Re: SUSTEX 250
Napísal: Str Apr 13, 2016 8:06 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: ...
Vek: 30
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 82kg
Výška: 178cm
Dekuji konecne za nejake vyjadreni. Po druhe davce porad bez znamek jakehokoliv naznaku neceho... Tak jsem dnes dal treti davku a to uz 1ml. Takze mam zatim 0,5ml - 0,5ml - 1ml co 4 dny. A dal asi pojedu 1ml/4dny. Snad se to projevi no..

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia