Poďakoval:55 x Obdržal:32 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
whoo píše:
milankos512 píše:
whoo píše:
Cutler opat vytaz. dalsi dvaja Jackson a Heath. tento rok tipujem na prvu patku aj Greenea. ma dobru formu
to mal aj minulú olympiu a skončil 7 až ...ak sa dobre pamätám ale zase povedzme si rovno kedy mal Greene zlú formu na Olympii
no to je pravda. Ja neviem ci to je len moj pocit ale podla mna pouziva totalne zlu farbu. je obrovsky, dobre vysuseni po diete, ale da si lesklu farbu a potom vypada ako zaliaty vodou. no snad sa mu podari lepsie miesto tento rok, prajem mu aspon tu prvu 5.
len u Greeneho je na prd aj to že on je až veľmi veľký na svoju výšku a už mu to ide do bokov ..má už široké boky aj keď to žiaden tuk nieje ale už to nepôsobý tak ako keby má uzučký pás ..tak aj to mu možno uberá na celkovom dojme
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
milankos512 píše:
len u Greeneho je na prd aj to že on je až veľmi veľký na svoju výšku a už mu to ide do bokov ..má už široké boky aj keď to žiaden tuk nieje ale už to nepôsobý tak ako keby má uzučký pás ..tak aj to mu možno uberá na celkovom dojme
to je pravda, ten jeho objem je az neuveritelny a to ma len 36 rokov! myslim ze pred styridsiatkou do dochodku nepojde tak to este len uvidime ake monstrum z neho bude. tu je jedno video z pred dvoch mesiacov, myslim ze to tu uz niekto pridaval alebo to bolo na inej stranke neviem. pozuje tam s Heathom a tam je vidiet o kolko je vacsii ako Heath! 300 libier je predsalen poriadna vaha..
Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
podla mna heath je na tom tento rok lepsie....som zvedavy ako to dopadne
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
LeaR
Predmet príspevku: Re: Tipy na víťaza ...
Napísal: Sob Sep 17, 2011 2:12 pm
nemluvna
Bydlisko: Považská Bystrica Poďakoval:4 x Obdržal:3 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 82kg výška: 188cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
nvm prečo ale mňa vždy viac zaujímal cutler, nefandil som nikomu inému ale phil to zmenil, je skvelý/mladý mám takého tušáka že tých sošiek bude mať doma viac
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz