Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Uto Jún 05, 2012 4:35 am Aktuálny čas je Uto Jún 05, 2012 4:35 am

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 15 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
Mirec24489
 Predmet príspevku: Re: "svalová hotúčka"- vznik , pricina a ako jej predchadzat...
Napísal: Uto Okt 18, 2011 12:43 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 0 x
vek: 23
pohlavie: muž
cvičím: 3r.
váha: 88kg
výška: 179cm
sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Ja ked cvicim prsia mam svalovicu vzdy jak hovado. Ale ked cvicim ine partie tak nie. Napr. biceps, keby som chcel mat svalovicu, tak neviem co by som musel urobit. A neviem preco. Cim to je?

Aj ja mam ten problem ked cvicim napr triceps prekne viem co nanho plati riadne ho cez trening zlikvidujem ale ked dojde na biceps je to upllne ine nemam svalovku a potom si myslim ze som ten trening odlfakol a aj vcera som si este pridal cvik naviac na biceps citil som ho pekne navrety, jak Arnold vravi do orgazmu a dnes opat zaidna svalovka asi to bude fakt tym co pisal vlastomen

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: "svalová hotúčka"- vznik , pricina a ako jej predchadzat...
Napísal: Uto Okt 18, 2011 4:17 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 160 x
Obdržal: 274 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
cvičím: viac ako 20r.
váha: 84kg
výška: 171cm
To neries nezalezi na svalovke treba stravu dostatocny trening a sval ide.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Str Okt 19, 2011 3:59 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 131 x
Obdržal: 86 x
Mirec24489 píše:
FitPotreby.sk píše:
Ja ked cvicim prsia mam svalovicu vzdy jak hovado. Ale ked cvicim ine partie tak nie. Napr. biceps, keby som chcel mat svalovicu, tak neviem co by som musel urobit. A neviem preco. Cim to je?

Aj ja mam ten problem ked cvicim napr triceps prekne viem co nanho plati riadne ho cez trening zlikvidujem ale ked dojde na biceps je to upllne ine nemam svalovku a potom si myslim ze som ten trening odlfakol a aj vcera som si este pridal cvik naviac na biceps citil som ho pekne navrety, jak Arnold vravi do orgazmu a dnes opat zaidna svalovka asi to bude fakt tym co pisal vlastomen

No presne tak, toto je aj moj problem. Aj ked idem napr. biceps po dlhsej dobe a myslim si, ze bude svalovica, tak na druhy, treti den nic. Ale prsia tie citim vzdy. Ale to nevadi.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Pia Okt 28, 2011 4:56 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 9 x
Obdržal: 2 x
vek: 21
cvičím: 2r.
trenerská licencia: nemam
váha: 103kg
výška: 183cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita
sútažná federácia: ...
sme na tom rovnako pani takisto biceps nic ale hrudnik citim dobre dva dni :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Gordonisk
 Predmet príspevku: Re: "Svalová horúčka"- vznik, príčina a ako jej predchádzať...
Napísal: Uto Nov 01, 2011 10:19 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 3 x
vek: 21
cvičím: 2r.
váha: 93kg
výška: 188cm
ja mam najhoršie svalovky na nohách a prsiach ..biceps tiež problém ako vy , ale neriešim.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 15 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia