Poďakoval:55 x Obdržal:32 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
milankos512 píše:
Vlasťovi gratulujem a snáď tričko využije lebo na mne by bolo asi ako plachta kedže ešte niesom až taký veľký potom keď časom dorastiem si ho s Vlasťom budeme požičiavať
alebo ti ho preda
alebo vyperie ho v perwoole aby bolo ako nové a predá mi ho za symbolickú cenu 20evri
Za tento príspevok autora
milankos512
poďakoval uživateľ
papagiorgo
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Súťaž : tipovačka MR.OLYMPIA 2011 - vyhraj za 1 spravny tip
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:123 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
milankos512 píše:
papagiorgo píše:
milankos512 píše:
Vlasťovi gratulujem a snáď tričko využije lebo na mne by bolo asi ako plachta kedže ešte niesom až taký veľký potom keď časom dorastiem si ho s Vlasťom budeme požičiavať
alebo ti ho preda
alebo vyperie ho v perwoole aby bolo ako nové a predá mi ho za symbolickú cenu 20evri
Dakujem hned oprobujem ked pride.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://www.steroidy.eu
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Súťaž : tipovačka MR.OLYMPIA 2011 - vyhraj za 1 spravny tip
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:123 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
mame vitaza !!!stastie v zrebovaní malmilankos512. S výhercom sme sa ale dohodli , ze urobim nahradné žrebovanie , nakolko tričko by nevyužil , kedze je xl milanovi by bolo velke a preto ho posunul do nahradného žrebovania . Šťastie v druhom žrebovaní sa usmialo navlastomenn-a . Dakujem všetkým čo sa zapojili a taktiež dvom zvyšným spravne tipujucimvito-viainvis-oviBohužial bola cena iba jedna , preto ju nemôžu dostať všetci tipujúci . Snád budete mať šťastie v niektorej z daľších pripravovaných súťaží ... Napríklad aj v daľšej našej aktuálne bežiacej súťaži20 euro za 20 príspevkov !!!
teba vlasto poprosim o zaslanie adresy ... Taktiež budem rád , ak sa nam odfotíš v tričku a s poharikom v ruke , nech vidia všetci , co si vyhral
Foto hned nahodim
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Ned Sep 18, 2011 8:36 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
vlastomenn píše:
milankos512 píše:
papagiorgo píše:
milankos512 píše:
alebo ti ho preda
Dakujem hned oprobujem ked pride.
a s fotakom v ruke
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Tak už to mám doma, čo ma prekvapilo aj pohár a pár vzoriek doplnkov od scitec nutrition
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
joker28
Tricko ako uliate.To je moj milacik.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Uto Sep 27, 2011 6:41 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
samozrejme ti gratujlujem ze si tuto vyhru ziskal vlastne vdaka milankovi .... neni to nejako extra hodnotna cena ale myslim ze aj to potesi obzvlast za jediný prispevok . vyzera ze to tricko ti sedi jak rit na šerbel , ten pohar a vzorky je iba taka mala pozornost . este raz aj milankovi vdaka ...
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dilino
Napísal: Uto Sep 27, 2011 7:24 pm
tichá voda
Poďakoval:55 x Obdržal:32 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
Vlasťo super ...triko vidím že pasuje na výbornú takže som rád že ho využiješ keďže ja by som ho mohol mať doma jedine tak na výstave a mohol by som sa snažiť doňho "dorásť" ...šak no ako sme sa už dohodli keď dorastiem tak mi ho dáš
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz