Poďakoval:88 x Obdržal:139 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Pravidlá súťaže :
súťaž je iba pre registrovaných clenov nášho fóra , ktorí sú aj na facebooku !!!
- stiahni si do pocitaca nas reklamný plagat
- zverejni ho na svojom facebookovom profile
- plagat musí byt zverejnený spolu s odkazom na nase forum
- plagat musí byť viditelny verejne pre vsetkých !!!
- plagat musi byt zverejnený po celu dobu sutaze , v opacnom prípade budes vyradený zo sutaze !!!
- datum ukoncenia sutaze nebude zverejnený , moze byt ukoncena kedykolvek !!!
- napis mi sukromnou spravou svoj nick na facebooku .
- po ukonceni sutaze budú vyzrebovaní dvaja vyhercovia , ktorí obdrzia nakupnu poukazku v hodnote 25 euro od sponzora webu http://www.fitpotreby.sk
pripadne otazky a nejasnosti piste v tejto teme !!!
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Predmet príspevku: Re: suťaž o 50 euro pre všetkých fejsbukarov !!!
Napísal: Uto Jan 17, 2012 4:17 pm
kecal
Poďakoval:9 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Ja by som sa chcel opýtať, ako to mám zverejniť, mám si to dať ako profilovú fotku, alebo len si to šupnúť na nástenku? A kedy tá súťaž odštartuje, resp. už odštartovala napísaním tejto témy?
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Uto Jan 17, 2012 4:40 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:88 x Obdržal:139 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Kotlik píše:
Ja by som sa chcel opýtať, ako to mám zverejniť, mám si to dať ako profilovú fotku, alebo len si to šupnúť na nástenku? A kedy tá súťaž odštartuje, resp. už odštartovala napísaním tejto témy?
Y0G1 píše:
zdravim no hja sa musim spytat tiez ako tela :D
Stiahol som ten banned nahram ho na nejaky server, a postnem ho aj s odkazom na svoju nastenku pochopil som to spravne?:D
na nastenke kde pises prispevok , hore mas fotka , nahras fotku a do textu das odkaz bodybuilding-forum.sk
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Uto Jan 17, 2012 7:43 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
pre tých ktorí to nevedia ...
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Gordonisk
súťaž nadalej trvá ... Ukončená bude onedlho ...
všetci ktorí majú záujem sa majú možnosť ešte zapojiť ...
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Brandwatch [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz