Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
ste tréner bojových športov?
športový klub?
ste športový masér?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.
Poďakoval:1 x Obdržal:1 x Vek: 16 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 96kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: optimum nut. /on/ Sponzora: nemám
mal som pdoboné, ba ešte jasnejšie strie ako máš ty... mal som ich od pŕs, cez rmaeno a končilo to pri predlaktí.. neskutočne dlhé a nechutné... bol som u kožnej a tá mi samozrejme poradila prd z opice... :D ... rozprával som sa s otcom keďže mám v rodine bývalých kulturistov na profesionalnejšej urovni a poradil mi obyčajný detský olejček z lekárne za nejaké 2€ ... natieral som si strie týmto olejčekom pred tréningom a pred spánkom, síce tá mastnota bola nepríjemná ale strie dosť vybledli :)
Podpis autora:
http://www.youtube.com/user/championtrainings
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Predmet príspevku: Re: STRIE - vznik,prevencia a liecba
Poďakoval:198 x Obdržal:407 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Marculy píše:
mal som pdoboné, ba ešte jasnejšie strie ako máš ty... mal som ich od pŕs, cez rmaeno a končilo to pri predlaktí.. neskutočne dlhé a nechutné... bol som u kožnej a tá mi samozrejme poradila prd z opice... :D ... rozprával som sa s otcom keďže mám v rodine bývalých kulturistov na profesionalnejšej urovni a poradil mi obyčajný detský olejček z lekárne za nejaké 2€ ... natieral som si strie týmto olejčekom pred tréningom a pred spánkom, síce tá mastnota bola nepríjemná ale strie dosť vybledli :)
Strie vyblednu ked sa prestane trenovat alebo ked uz sval nerastie casom to bledne.Netreba mat ale komplexi s takych drobnych veci netreba byt zozensteli.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Marculy
Napísal: Str Aug 10, 2011 9:25 pm
nemluvna
Poďakoval:45 x Obdržal:69 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
staci ako prevencia nejaka nivea alebo indulona? Koza sa tym premaze tak by to mohlo stacit nie? som si pred par dnami vsimol zacervenanie na bicepse tak som nevedel ci to je skrabanec alebo zacinajuce strie no vobec to nemyzne tak zacnem mazat radsej. male strie mam v podpazusi na oboch rukach to mi nevadi, ale na bicepsoch to nechcem mat.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Poďakoval:198 x Obdržal:407 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
whoo píše:
staci ako prevencia nejaka nivea alebo indulona? Koza sa tym premaze tak by to mohlo stacit nie? som si pred par dnami vsimol zacervenanie na bicepse tak som nevedel ci to je skrabanec alebo zacinajuce strie no vobec to nemyzne tak zacnem mazat radsej. male strie mam v podpazusi na oboch rukach to mi nevadi, ale na bicepsoch to nechcem mat.
Tomu sa nikdy nevyhnes zbytocne sa stym zatazovat.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:45 x Obdržal:69 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
whoo píše:
Tomu sa nikdy nevyhnes zbytocne sa stym zatazovat.
myslis, ze ani prevencne "premazavanie" raz za den + nejaky vitamin E tomu nezabrania? nasiel som doma nejaky hydratacny krem na pokozku tak to bude mazat chvilu malo by to pomoct podla mna.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Gordonisk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz