Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Od michal123
Zdravím chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosť s tým, že po vybratí antibiotík vám rapídne klesla sila ? Bral som rovamycin 5dní a teraz sú to už 2 týždne čo ho neberiem z toho týždeň cvičím a neskutočne mi klesla sila hlavne na hrudníku. Energiu aj náladu do cvičenia mám ale jednoducho keď si naložím váhu s ktorou som sa pred chorobou pomaly len rozcvičoval tak teraz to ledva potlačím. Len som chcel vedieť či je to normálne alebo to mám nejako riešiť.

Reklama

Reklama

Od Dreamer
michal123 napísal:Zdravím chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosť s tým, že po vybratí antibiotík vám rapídne klesla sila ? Bral som rovamycin 5dní a teraz sú to už 2 týždne čo ho neberiem z toho týždeň cvičím a neskutočne mi klesla sila hlavne na hrudníku. Energiu aj náladu do cvičenia mám ale jednoducho keď si naložím váhu s ktorou som sa pred chorobou pomaly len rozcvičoval tak teraz to ledva potlačím. Len som chcel vedieť či je to normálne alebo to mám nejako riešiť.
Je to viac-menej bežný jav. Sila sa vráti neboj sa...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných

Iron-shop

Ahoj, je skoro mesiac, co som si objednal veci, ni[…]

Connect casually with like-minded individuals on t[…]

Testosteron značka

Ahoj, mate někdo zkušenosti s tst, př&iacu[…]

PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...