Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:45 x Obdržal:69 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
neviem naco vobec rozmyslas nad dietou. Na tvojom mieste by som nad tym nerozmyslal minimalne do 2014 a za ten rok a pol by som sa snazil na seba nalepit co najviac hmoty. pozri sa, mas 14 a uz mas vyse 170cm, to znamena, ze este dost podrasties takze tvojich 68kg je malo uz teraz. Dajme tomu ze do 2014 budes mat 185cm tak aby to vyzeralo normalne budes muset mat aspon tych 80-85kg. Myslis, ze ti pomoze ak das dietu za pol roka? vykasli sa na to.
Za tento príspevok autora
whoo
poďakoval uživateľ
silvo
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Paťo22
Predmet príspevku: Re: Sacharidové vlny
Napísal: Sob Aug 18, 2012 8:15 am
tichá voda
Poďakoval:12 x Obdržal: 0 x Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 68kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
ja som písal už vyššie že dietu neplanujem dať tento rok alebo v blizskej buducnosti, ale spomenul som že budem mať teraz ťažšiu školu a nebude čas na takéto veci, čiže ja si to chcem pripraviť skôr a potom to už len použiť. Jasné viem že je to málo namňa, nechcem byť jak chrt, a s tou výškou, dúfam že porastiem ešte, lebo v posledných mesiacoch sa mi zdá akoby som sa už zastavil
Poďakoval:45 x Obdržal:69 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Paťo22 píše:
ja som písal už vyššie že dietu neplanujem dať tento rok alebo v blizskej buducnosti, ale spomenul som že budem mať teraz ťažšiu školu a nebude čas na takéto veci, čiže ja si to chcem pripraviť skôr a potom to už len použiť. Jasné viem že je to málo namňa, nechcem byť jak chrt, a s tou výškou, dúfam že porastiem ešte, lebo v posledných mesiacoch sa mi zdá akoby som sa už zastavil
Ja viem co si pisal, bolo tam ze si to chces naplanovat na buduci rok. Ja som ti len napisal, ze si myslim, ze aj to je priskoro. to je moj nazor na vec.
S tym rastom je to u kazdeho ine, ale myslim ze v 14 sa to este nezastavi. Maximalne sa to mozno spomaluje. Ja som prestal rast v 16 ak sa dobre pamatam.
My vieme ako Ty chces vypadat, dal si nam sem obrazok.
A teraz uprimne Ti hovorim zabudni na to. Zabudni na diety, diety si nechaj po 30ke.
Ty pojdes do objemu a stale do objemu, ked budes vediet vsetko o cviceni a stravovani, potom zacni okolo 16-17roku veku poriadne cvicit, tazky objemovy trening. Aj tak sa Ti nepodari svalovu hmotu skor vybudovat. Len velmi tazko.
Poďakoval:18 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 85kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
A co káva? vraj pomaha odvodnovat telo a kulturisti ju vraj piju pred sutazou (iba som pocul, neviem ci to tak aj je)... je do tejto diety vhodna?
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz