Predmet príspevku: Re: prusery a trapasy v posilke ...
Napísal: Pia Máj 13, 2011 7:17 pm
raz poobede ked som este zacinal cvicit MT tak som si dal dlhe sustaky jak pan. Bola plna posilka volejbalistiek kt. tam mali akurat vtedy kruhac. Tusim pri druhej serii mi praskli gate na prdeli . Ale jak spravny posilkovac som to odcvicil v gatoch na von (uz som si ich zahol na kolenach).
No a okrem toho bezne veci jak popadane kotuce, vysmyknuta kladka a zlyhanie na benchi bez sparinga - nic moc .
Ale uz celkom dlho sa drzim.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:53 x Obdržal:30 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
no asi ako tu už bolo spomínané také zlyhania a podobne ..alebo raz ked som boxoval do vreca a strááášne ma zdúvalo tak som mal údery aj s ozvenou to sa mi stáva asi tak najčastejšie lebo voláko ma zdúva furt
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pon Máj 16, 2011 9:32 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:60 x Obdržal:96 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
milankos512 píše:
no asi ako tu už bolo spomínané také zlyhania a podobne ..alebo raz ked som boxoval do vreca a strááášne ma zdúvalo tak som mal údery aj s ozvenou to sa mi stáva asi tak najčastejšie lebo voláko ma zdúva furt
ved ked sa furt nazeres pred treningom picovin ? co sa cudujes
Podpis autora:
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Jeto dlhe bielo cierne a nakonci je hovno... čo jeto ? klikni na ukáž obsah
Len pre registrovaných:
výplatná páska :D
:a22 zarábajte so svojim webom !!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:53 x Obdržal:30 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
milankos512 píše:
ved ked sa furt nazeres pred treningom picovin ? co sa cudujes
no dovoľ ? pred posilkou len banánik aj to tak aspoň hodinku do predu aby som ho nevyvrátil ked drepujem alebo mrtvolujem ale to mama keď volačo navarí tak z toho človek serie ak lion ceký týždeň a ešte aj v škole ťa potom skrúca kadejako na stoličke
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz