Poďakoval: 0 x Obdržal:37 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 112kg výška: 174cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: hladám sútažná federácia: saksft
Pullover je uzasny cvik ktory netreba prehliadat. Vela ludi ho vsak nevie cvicit. Na to aby sa to jednoducho naucili je dobry pullover na kladke. Je niekolko variacii tohto cviku a je dobre ich striedat. Mozem povedat, ze s pulloverom som zlepsil obvod hrudneho kosa o 10 cm.
Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
ja som zacal tento cvik zaradzovat velmi casto do treningu hrudnika.... a techniku som sa naucil az nedavno ked mi to kamos ukazal... nieje jednoduche zvladnut tu techniku ale ked ju zvladnete tak velmi dobre precitite ... akurat nechapem tych co to robia tak ze lezia na lavicke celym telom... ja to osobne robim len podlozkou chrbta ako ukazal levrone vo videu co pridal teraz roman... keby som lezal celym telom tak vobec tam nemam taku polohu ako pri podopreti cisto lopatiek...taketo prehnutie...
Za tento príspevok autora
aNs_
poďakoval uživateľ
iNv1s
Podpis autora:
HARDCORE
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
roman2910
Predmet príspevku: Re: Pullover
Napísal: Uto Dec 28, 2010 5:31 pm
kecal
Poďakoval: 0 x Obdržal:37 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 112kg výška: 174cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: hladám sútažná federácia: saksft
aNs_ píše:
ja som zacal tento cvik zaradzovat velmi casto do treningu hrudnika.... a techniku som sa naucil az nedavno ked mi to kamos ukazal... nieje jednoduche zvladnut tu techniku ale ked ju zvladnete tak velmi dobre precitite ... akurat nechapem tych co to robia tak ze lezia na lavicke celym telom... ja to osobne robim len podlozkou chrbta ako ukazal levrone vo videu co pridal teraz roman... keby som lezal celym telom tak vobec tam nemam taku polohu ako pri podopreti cisto lopatiek...taketo prehnutie...
Poďakoval:1 x Obdržal:2 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 75kg výška: 173cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
to s tou kladkou som skúšal len tak a kamarát my vravel že taký cvik neexistuje...
Poďakoval:1 x Obdržal:2 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 75kg výška: 173cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
jj aj ja som citil brucho
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
roman2910
Predmet príspevku: Re: Pullover
Napísal: Pia Dec 31, 2010 6:55 pm
kecal
ked sa chcete naucit techniku pulloveru a pochopit na co vlastne sluzi tak zacnite cvicit pullover na hornej kladke v stoji na siroko...pri stahovani dole poriadne napnite chrbat a zase pri pohybe hore sa mozte trocha predklonit aby ste poriadne natiahli chrbat...postavte sa ale trocha dalej od kladky
Poďakoval:54 x Obdržal:30 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
roman2910 píše:
ked sa chcete naucit techniku pulloveru a pochopit na co vlastne sluzi tak zacnite cvicit pullover na hornej kladke v stoji na siroko...pri stahovani dole poriadne napnite chrbat a zase pri pohybe hore sa mozte trocha predklonit aby ste poriadne natiahli chrbat...postavte sa ale trocha dalej od kladky
kua ja som to skúšal na tej kladke ale máme krátke lano ...nemôžem to stiahnuť až do tej polohy ako by som potreboval ..takže mi ostáva ako povedal Levrone ..oldschool pullover ...už len vychytať techniku a bude dobre
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz