banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 12:57 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 12:57
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Dôležité témy fóra anabolické steroidy

Poraďte s kúrou- táto téma slúži na všeobecné poradenstvo ohľadne steroidových cyklov

Rozpisy steroidových cyklov - v tejto téme nájdete profesionálne vypracované steroidové cykly, prehľadne zoradené podľa úrovne užívateľa

Ako správne aplikovať steroidy - v tejto téme nájdete obrázkové návody ako a kam správne aplikovať injekčné látky

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
erni 333
 Predmet príspevku: Undestor Testocaps
Napísal: 22 Júl 2011, 10:18 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 26
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 87kg
Výška: 178cm
Sponzora: nemám
Zdravím vvšetkých.Chcel by som sa spýtať či už niekto mal nejaké skúsenosti s týmito tabletkami.Aký mali účinok atď.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
 Predmet príspevku: Re: Andriol Testocaps
Napísal: 22 Júl 2011, 17:04 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
erni 333 píše:
Zdravím vvšetkých.Chcel by som sa spýtať či už niekto mal nejaké skúsenosti s týmito tabletkami.Aký mali účinok atď.

Ahoj.V prvom rade ta musim odhovorit od tejto latky iba by si stracal cas a peniaze.Je to testosteron undecanoate forma kapsul najznamejsi hlavne pod nazvom Undestor Testocaps® (dostupny v lekarnach na predpis) a pre tento sport v podstate nema vyuzitie je strasne slaby a preto je ho treba uzivat vo velkych mnozstvach (min.240mg/den, jedna kapsla 40mg) rozdelenych do troch davok denne.Jedinu vyhodu ma ze aromatizuje len v minimálnom mnozstve a neovplyvnuje telu vlastnú prirodzenú produkciu testosteronu mozno len pri neumerne vysokych davkach a dlhodobejsom uzivani. V dnesnej dobe ho malo kto uz pouziva podla mojich informacii.Ak mas dost financii mozes ho skombinovat v kure napr.s DECA DURABOLINOM, OXYMETHOLONOM, STANOZOLOLOM atd. Na trhu su ine lacnejsie a ucinnejsie verzie testosteronu pre ktore sa mozes rozhodnut co ti mozem doporucit a hlavne najidealnejsie injekcnu volbu napr. testosteron CYPIONAN, ANANTHAT, PROPIONAT, alebo testosteron mix napr. SUSTANON, OMNADREN.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Chlorella
 Predmet príspevku: Re: Undestor Testocaps
Napísal: 15 Aug 2014, 14:02 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Dave
Vek: 21
Cvičím: 3r.
Hmotnosť: 90kg
Výška: 190cm
Chystam si svoju uplne 1. kuru. Niekde som cital, ze na zaciatok staci samostatny TST a toho by som sa chcel asi aj drzat, aby som hned zo zaciatku nesiahal hned po 3-4 latkach.

Mam moznost mat Undestor Testocaps. Chcel by som vediet ci je tento TST vhodny do prvej kury pre uplneho zaciatocnika. Aku dlzku cyklu zvolit??? Rozmyslal som, ze by som isiel 1. tyzden 120mg denne, 2-4 tyzden 160-200mg a 5-6 tyzden opat 120mg.

Je potrebne aj po tomto TST zvolit nieco do PCT cyklu (ak ano, tak co by si odporucil)???

Vedel by si mi este odpovedat na pripadne neziaduce ucinky pri uzivani TST a ako ich eliminovat.

Dakujem

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť