| Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:24 |
Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:24
|
Dôležité témy fóra anabolické steroidy
Poraďte s kúrou- táto téma slúži na všeobecné poradenstvo ohľadne steroidových cyklov
Rozpisy steroidových cyklov - v tejto téme nájdete profesionálne vypracované steroidové cykly, prehľadne zoradené podľa úrovne užívateľa
Ako správne aplikovať steroidy - v tejto téme nájdete obrázkové návody ako a kam správne aplikovať injekčné látky
|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 17 ] |
|
|
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
pepeknamornik2
|
Predmet príspevku: Salbutamol
Napísal: 01 Mar 2012, 11:35
|
| nemluvna |
 |
 |
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 20
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 100kg
Výška: 180cm
Sponzora: nemám
|
|
Zdravím,
skúšali ste tu niekto dávkovať len samotný salbutamol, ale za účelom spalovania tukov a zároveň skvalitnenia hmoty ? Čítal som, že táto látka dokáže spalovať tuky, posobí antikatabolicky a zároveň aj skvalitní hmotu. Čo je na tom pravdy ?
|
|
|
|
 |
|
silvo
|
Predmet príspevku: Re: Salbutamol
Napísal: 01 Mar 2012, 11:44
|
| moderátor |
 |
| trener |
 |
 |
| odborný poradca |
 |
-
Obrázky: 23
-
Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
|
pepeknamornik2 píše:
Zdravím,
skúšali ste tu niekto dávkovať len samotný salbutamol, ale za účelom spalovania tukov a zároveň skvalitnenia hmoty ? Čítal som, že táto látka dokáže spalovať tuky, posobí antikatabolicky a zároveň aj skvalitní hmotu. Čo je na tom pravdy ?
SALBUTAMOL ti urcite hmotu neskvalitni. Pouziva sa pri spalovani tukov a po steroidnom cykle do PCT na udrzanie anabolizmu (zabranuje katabolizmu). Ma totozne ucinky ako CLENBUTEROL.
|
|
|
|
 |
|
pepeknamornik2
|
Napísal: 01 Mar 2012, 14:16
|
| nemluvna |
 |
 |
|
vlastomenn píše:
pepeknamornik2 píše:
Zdravím,
SALBUTAMOL ti urcite hmotu neskvalitni. Pouziva sa pri spalovani tukov a po steroidnom cykle do PCT na udrzanie anabolizmu (zabranuje katabolizmu). Ma totozne ucinky ako CLENBUTEROL.
A skúšal si (alebo hocikto z vás) užívať samotný salbutamol za účelom spalenia tuku (teda nie tak, že si ho mal v PCT)? Ak hej, tak aké boli výsledky ?
|
|
|
|
 |
|
silvo
|
Napísal: 01 Mar 2012, 14:21
|
| moderátor |
 |
| trener |
 |
 |
| odborný poradca |
 |
-
-
|
pepeknamornik2 píše:
A skúšal si (alebo hocikto z vás) užívať samotný salbutamol za účelom spalenia tuku (teda nie tak, že si ho mal v PCT)? Ak hej, tak aké boli výsledky ?
Ako vidim mas strasne starosti s tym ako spalovat tuky. Ide to jednoducho aj bez salbutamolu a inych latok staci dodrziavat stravu a trening. Je to uplne primitivna vec aspon pre mna. Vyskusaj uvidis. Ja osobne pred sutazou som siel na clenbuterole. Ale ako som uz uviedol su to totozne latky.
|
|
|
|
 |
|
hruskamara
|
Napísal: 01 Mar 2012, 21:16
|
| superkecal |
 |
 |
Poďakoval: 3 x
Obdržal: 110 x
Meno a priezvisko: marek hruška
Vek: 35
Cvičím: 11r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 175cm
|
|
dávám ho jak píše vlasta v PCT a nemůžu si ho vynachválit
samotnej bych ho asi nedával, to bych zvolil jinou variantu spalování
|
|
|
|
 |
|
audithomas
|
Napísal: 01 Mar 2012, 21:39
|
| kecal |
 |
 |
-
Obrázky: 9
-
Poďakoval: 5 x
Obdržal: 94 x
Hmotnosť: 68kg
|
|
nejlepší a vždycky bude nejlepší metoda,na spalování = sex :-)
Podpis autora:
Posilovat a Posilovat , to je naše motto :-)
|
|
|
|
 |
|
pepeknamornik2
|
Napísal: 02 Mar 2012, 08:10
|
| nemluvna |
 |
 |
|
|
Ja som len chcel vedieť, že či je niekto kto ho išiel samotný za účelom spalovania tuku, ale vidím, že asi nie...Ja som inak salbutamol vyradil z kategórie tuk spalujúcich látok...
|
|
|
|
 |
|
hruskamara
|
Napísal: 02 Mar 2012, 17:09
|
| superkecal |
 |
 |
Poďakoval: 3 x
Obdržal: 110 x
Meno a priezvisko: marek hruška
Cvičím: 11r.
|
pepeknamornik2 píše:
Ja som len chcel vedieť, že či je niekto kto ho išiel samotný za účelom spalovania tuku, ale vidím, že asi nie...Ja som inak salbutamol vyradil z kategórie tuk spalujúcich látok...
zkus nejdříve jednodušší a "běžné" věci na spalování (karnitin, kofein, synefrin ... atd) ale nejdřív ze všeho začni stravou a životnim stylem jako takovym, jinak ti budou doplňky na spalování prd platný (a cvičení je samozřejmost)
a po několika letech poctivého cvičení bych přemýšlel o něčem jako salbutamol či clenba!
vy cvičíte týden i s cestou a myslíte si že tyto "zázračné" pilulky udělají vše za vás!
Za tento príspevok autorahruskamara
poďakoval uživateľsilvo
|
|
|
|
|
 |
|
pepeknamornik2
|
Napísal: 06 Mar 2012, 12:59
|
| nemluvna |
 |
 |
|
bad_angel_86 píše:
pepeknamornik2 píše:
-salbutamol a clenbuterol sú prakticky rovnaké látky s veľmi rozdielnym half-life, čím medzi nimi vznikajú podstatné rozdiely v účinkoch, stručne povedané:
Clenbuterol = mierne antikatabolický, výraznejšie spaľuje tuk, zvyšuje vytrvalostnú silu
Salbutamol = mierne anabolický, miernejšie spaľuje tuk, zvyšuje vytrvalostnú silu
-z toho jasne vyplýva, že clenbuterol je vhodnejší počas cyklus, je ho možné ale zaradiť aj v PCT, salbutamol zase skôr do PCT
-a teraz priamo k tvojej otázke = ANO môžeš ho užívať aj samostatný, netreba ale čakať zázraky, niekoľko ľudí použilo systém, ktorý som im odporúčil a to je = najprv samotný clenbuterol, tak 14 dní pauza a potom salbutamol s oxandrolónom, kto mal menej financií tak so stanozolom, za 2 mesiace pri poriadnej diete je človek na nespoznanie, par kg svalov navyše, výrazné zníženie tuku a parádna tvrdosť
Ja som totiž chcel ísť naopak že najprv salbutamol a potom clenbuterol + stanozol, ale asi skúsim to, čo si napísal a ako dlho mám ísť clenbu a ako dlho salbu so stanozolom ?
|
|
|
|
 |
|
silvo
|
Napísal: 06 Mar 2012, 14:49
|
| moderátor |
 |
| trener |
 |
 |
| odborný poradca |
 |
-
-
|
pepeknamornik2 píše:
bad_angel_86 píše:
pepeknamornik2 píše:
-salbutamol a clenbuterol sú prakticky rovnaké látky s veľmi rozdielnym half-life, čím medzi nimi vznikajú podstatné rozdiely v účinkoch, stručne povedané:
Clenbuterol = mierne antikatabolický, výraznejšie spaľuje tuk, zvyšuje vytrvalostnú silu
Salbutamol = mierne anabolický, miernejšie spaľuje tuk, zvyšuje vytrvalostnú silu
-z toho jasne vyplýva, že clenbuterol je vhodnejší počas cyklus, je ho možné ale zaradiť aj v PCT, salbutamol zase skôr do PCT
-a teraz priamo k tvojej otázke = ANO môžeš ho užívať aj samostatný, netreba ale čakať zázraky, niekoľko ľudí použilo systém, ktorý som im odporúčil a to je = najprv samotný clenbuterol, tak 14 dní pauza a potom salbutamol s oxandrolónom, kto mal menej financií tak so stanozolom, za 2 mesiace pri poriadnej diete je človek na nespoznanie, par kg svalov navyše, výrazné zníženie tuku a parádna tvrdosť
Ja som totiž chcel ísť naopak že najprv salbutamol a potom clenbuterol + stanozol, ale asi skúsim to, čo si napísal a ako dlho mám ísť clenbu a ako dlho salbu so stanozolom ?
Ked chces ist stanozol tak urcite 6 tyzdnov.
|
|
|
|
 |
|
pepeknamornik2
|
Napísal: 07 Mar 2012, 17:50
|
| nemluvna |
 |
 |
|
|
dobre chlapci, niečo poriešim, ďakujem
|
|
|
|
 |
|
karol1
|
Napísal: 25 Feb 2013, 11:24
|
| nemluvna |
 |
 |
Cvičím: 6r.
Výška: 182cm
|
|
Nazdar chlapi, takže preštudoval som nejaké veci a tak na doplnenie pár otázok. Cvičím naturálne 4 roky (ak nerátam clembu a salbu) a potrebujem (ako každý) zhodiť nejakých 15kg (mám 110). Po zime bývam dosť zaliaty a po predchádzajúcich skúškach so samotnou salbou alebo clembou pri sach. vlnách som postrácal aj nejakú hmotu tak ma zaujali tieto systémy Oxan (oral)+salba, turinabol+salba, stanozol (oral)+salba, alebo "najprv samotný clenbuterol, tak 14 dní pauza a potom salbutamol s oxandrolónom" , takže by som poprosil o radu, ktorá z týchto kombinácií by bola najvhodnejšia pre max. udržanie prípadne veľmi mierne prírastky pri diete formou sach. vĺn. bez použitia injekcií pri miernych ved. účinkoch. Druhá vec je, ktoré firmy resp. druhy oxanu, clenby, stanozol orálnych AS sú najlepšie v pomere výkon+cena+kvalita (samozrejme zo stránky steroidy.eu), keďže nemám skúsenosti.
Najlepšie mi výkon+cena vychádza turinabol+salba, ale netuším či bude mnou požadovaný efekt taký istý ako napr u komb. stanozol (oral)+salba alebo Oxan (oral)+salba.
Ďakujem.
|
|
|
|
 |
|
silvo
|
Napísal: 25 Apr 2013, 19:21
|
| moderátor |
 |
| trener |
 |
 |
| odborný poradca |
 |
-
-
|
karol1 píše:
Nazdar chlapi, takže preštudoval som nejaké veci a tak na doplnenie pár otázok. Cvičím naturálne 4 roky (ak nerátam clembu a salbu) a potrebujem (ako každý) zhodiť nejakých 15kg (mám 110). Po zime bývam dosť zaliaty a po predchádzajúcich skúškach so samotnou salbou alebo clembou pri sach. vlnách som postrácal aj nejakú hmotu tak ma zaujali tieto systémy Oxan (oral)+salba, turinabol+salba, stanozol (oral)+salba, alebo "najprv samotný clenbuterol, tak 14 dní pauza a potom salbutamol s oxandrolónom" , takže by som poprosil o radu, ktorá z týchto kombinácií by bola najvhodnejšia pre max. udržanie prípadne veľmi mierne prírastky pri diete formou sach. vĺn. bez použitia injekcií pri miernych ved. účinkoch. Druhá vec je, ktoré firmy resp. druhy oxanu, clenby, stanozol orálnych AS sú najlepšie v pomere výkon+cena+kvalita (samozrejme zo stránky steroidy.eu), keďže nemám skúsenosti.
Najlepšie mi výkon+cena vychádza turinabol+salba, ale netuším či bude mnou požadovaný efekt taký istý ako napr u komb. stanozol (oral)+salba alebo Oxan (oral)+salba.
Ďakujem.
Jednoznačne ti odporučím Undestor+Stanozolol prípadne aj turinabol.
|
|
|
|
 |
|
ear2001
|
Napísal: 12 Jún 2013, 01:51
|
| nemluvna |
 |
 |
Vek: 28
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 96kg
Výška: 185cm
|
|
Salbutamol je astma liek, ktorý som použil v krátkom cykle v roku 2009 a bolo to veľmi efektívne. To nie je tak "násilné", ako clembuterol.
Salbutamol mi dal veľmi dobré výsledky. Odporúčam ho.
|
|
|
|
 |
|
silvo
|
Napísal: 17 Jún 2013, 14:51
|
| moderátor |
 |
| trener |
 |
 |
| odborný poradca |
 |
-
-
|
ear2001 píše:
Salbutamol je astma liek, ktorý som použil v krátkom cykle v roku 2009 a bolo to veľmi efektívne. To nie je tak "násilné", ako clembuterol.
Salbutamol mi dal veľmi dobré výsledky. Odporúčam ho.
Ak si ho vyrobíš tak ho potom môžeš odporúčať. Polfa chlapci zastavila výrobu.
|
|
|
|
 |
|
manolo13
|
Napísal: 16 Jan 2014, 19:04
|
| tichá voda |
 |
 |
Poďakoval: 6 x
Obdržal: 25 x
Meno a priezvisko: Marián Murín
Vek: 17
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 77kg
Výška: 191cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: pvl nutrients
|
|
Čavko Silvo, na nete som nasiel http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/de ... 23200.html a podla toho by sa salbutamol mal este vyrabat tak ako jeto? Ma to cenu vobec skusat behat po lekarnach a vraviet ze som astmatik?
|
|
|
|
 |
|
nikisvirik
|
Napísal: 04 Júl 2014, 07:54
|
| nemluvna |
 |
 |
Vek: 21
Pohlavie: žena
Hmotnosť: 61kg
Výška: 172cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition
|
|
Dobrý deň. Vedeli by ste mi odporučiť dennú dávku salbutamolu pre ženy formou sirupu? Ďakujem
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 17 ] |
|
|
|
|
|
Kto je on-line
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
|
|
|
|
|
|
|