banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 12:29 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 12:29
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 11 ] 
Autor Správa
Cavalier
 Predmet príspevku: Vyrysovanie - pomoc
Napísal: 04 Dec 2012, 00:51 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Samo Kňažik
Vek: 18
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 117kg
Výška: 190cm
Sponzora: nemám
Zdravim vsetkych,

Prejdem rovno k problemu takze mam 18rokov, cca 190cm vyska, hmotnost 116kg, cvicim 2roky (4krat do tyzdna), vzdy som bol postavou chudy tazko priberal atd. Teraz za posledny 3/4 rok som pribral 36kg (zacal som poctivo jest, tvrdsie treningy a islo to same...). Akurat mam problem ze to neslo tak celkom do kvality ale dost aj do tukov a priberam stale (pridam aspon priblizne miery ruka - 46cm, hrudnik - 124cm, stehno - 67 cm)... Podla mna je najskor problem v strave asi toho jem privela preto pridam moj jedalnicek - Ranajky - ovsena kasa + banan, Desiata - Tvaroh + banan/sojova tycinka, Obed - najcastejsie maso + ryza/obcas zemiaky, Olovrant - Tvaroh + banan, Vecera - to iste ako obed alebo tuniak s tmavym pecivom, 2. Vecera - Vajcia + Ryza, Pocas dna este cca 2Krat proteinovy napoj a doplnky Bcaa, amino, predtreningovka. Toto cini podla mojich vypoctov okolo 230-260g bielkovin denne a 400sacharidov. Je to privela? mam z niecoho ubrat? alebo prejst rovno na nejaku dietu? Chcel by som zhodit tuky a vyrysovat svaly...

Vopred dakujem za pomoc :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
 Predmet príspevku: Re: Vyrysovanie - pomoc
Napísal: 04 Dec 2012, 05:59 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
Cavalier píše:
Zdravim vsetkych,

Prejdem rovno k problemu takze mam 18rokov, cca 190cm vyska, hmotnost 116kg, cvicim 2roky (4krat do tyzdna), vzdy som bol postavou chudy tazko priberal atd. Teraz za posledny 3/4 rok som pribral 36kg (zacal som poctivo jest, tvrdsie treningy a islo to same...). Akurat mam problem ze to neslo tak celkom do kvality ale dost aj do tukov a priberam stale (pridam aspon priblizne miery ruka - 46cm, hrudnik - 124cm, stehno - 67 cm)... Podla mna je najskor problem v strave asi toho jem privela preto pridam moj jedalnicek - Ranajky - ovsena kasa + banan, Desiata - Tvaroh + banan/sojova tycinka, Obed - najcastejsie maso + ryza/obcas zemiaky, Olovrant - Tvaroh + banan, Vecera - to iste ako obed alebo tuniak s tmavym pecivom, 2. Vecera - Vajcia + Ryza, Pocas dna este cca 2Krat proteinovy napoj a doplnky Bcaa, amino, predtreningovka. Toto cini podla mojich vypoctov okolo 230-260g bielkovin denne a 400sacharidov. Je to privela? mam z niecoho ubrat? alebo prejst rovno na nejaku dietu? Chcel by som zhodit tuky a vyrysovat svaly...

Tak samozrejme že uber zo sacharidov keď si myslíš že to ide pod kožu. Večeru dávaj iba bielkovinu tuniaka vo vlastnej šťave alebo proteín vo vode. A si strašne vysoký takže pochybujem že si tučný a že aj budeš! Môj názor o nič sa nestaraj len pravidelne trénuj!

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Cavalier
Napísal: 04 Dec 2012, 15:38 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Samo Kňažik
Hmotnosť: 117kg
Hmm, dakujem za odpoved, no takto tucny niesom ako co sa tyka ze by som mal velke brucho ale tehlicky tam uz niesu zase :D ale cim dalej tym viac je tam toho tuku pod kozou ja osobne si myslim ze kebyze to chcem fakt vysekat tak tych 15kg by zomna islo dole pretoze uz ked sa to vezme tak ze som za 3/4 roka pribral 36kg to niesu svaly rozhodne... a chcel by som trosku nejaku formu nech su tie svaly viac vidno a nech to nejak vyzera.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Halucin
Napísal: 04 Dec 2012, 16:31 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 51 x
Meno a priezvisko: Patrik Svinčiak
Trénerské licencie: nemám
Hmotnosť: 92kg
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
ja som mal tiež rovnaký problém vážil som 116kg pri 190cm tak som nahodil dietu a skončil som pri 90kg ale stále som si pripadal tučný dáky len potom som zistil že to nieje tuk ale koža ovisnutá kedže som zhodil 26kg ta 2 mesiace teraz mám 98kg a zas som dáky tučný aspon ja to tak vidím

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: 04 Dec 2012, 16:53 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1483

Poďakoval: 155 x
Obdržal: 631 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
spinki222 píše:
ja som mal tiež rovnaký problém vážil som 116kg pri 190cm tak som nahodil dietu a skončil som pri 90kg ale stále som si pripadal tučný dáky len potom som zistil že to nieje tuk ale koža ovisnutá kedže som zhodil 26kg ta 2 mesiace teraz mám 98kg a zas som dáky tučný aspon ja to tak vidím

boha co šeci chcete chodit na balet ?

Za tento príspevok autora

papagiorgo

poďakoval uživateľ

yamaha yz250f

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Tazzman
Napísal: 05 Dec 2012, 17:45 
superkecal
superkecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 73 x
Obdržal: 146 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 17
Výška: 188cm
ked som koncil zakladku chcel som mat co najmenej kil...dnes som vdacny za kazde kilecko naviac :) aj ked nie vsetko hmota, verim, ze to dam dole...!

Podpis autora:

Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: 05 Dec 2012, 18:17 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Tazzman píše:
ked som koncil zakladku chcel som mat co najmenej kil...dnes som vdacny za kazde kilecko naviac :) aj ked nie vsetko hmota, verim, ze to dam dole...!

Na tvoju výšku máš váhu vrabca neviem čo riešiš.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Rozok
Napísal: 05 Dec 2012, 21:54 
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 29 x
Vek: 23
Hmotnosť: 79kg
Výška: 170cm
Cavalier píše:
Hmm, dakujem za odpoved, no takto tucny niesom ako co sa tyka ze by som mal velke brucho ale tehlicky tam uz niesu zase :D ale cim dalej tym viac je tam toho tuku pod kozou ja osobne si myslim ze kebyze to chcem fakt vysekat tak tych 15kg by zomna islo dole pretoze uz ked sa to vezme tak ze som za 3/4 roka pribral 36kg to niesu svaly rozhodne... a chcel by som trosku nejaku formu nech su tie svaly viac vidno a nech to nejak vyzera.

daj si sacharidove vlny a uvidis, to je najlepsia dieta asi nizke riziko prepalenia hmoty a ak mas aj bcaa a glutamin uplne chill... poslednu vlnu najvyssiu sidas na 4-5g/kg ak nei tak znizis

Podpis autora:

Osobný tréner kulturistiky a fitness Bratislava

naberanie svalovej hmoty, rysovanie postavy, správne stravovacie návyky, správna technika pri cvičení, tvorba jedálničkov na mieru, konzultácie ohľadom doplnkov výživy ...

viac info o mne Tomáš Holička
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Tazzman
Napísal: 06 Dec 2012, 06:54 
superkecal
superkecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 73 x
Obdržal: 146 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 17
Výška: 188cm
Ved ano, ja to nechcem davat dole teraz ale v dalekej buducnosti vies...tak som to myslel ak si zle pochopil...

Podpis autora:

Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: 06 Dec 2012, 07:01 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Tazzman píše:
Ved ano, ja to nechcem davat dole teraz ale v dalekej buducnosti vies...tak som to myslel ak si zle pochopil...

Tak načo to rozoberáš teraz? Je to úplne zbytočne! Drž sa prítomnosti a toho čo potrebuje tvoja postava teraz.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 06 Dec 2012, 20:09 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
Cavalier píše:
Zdravim vsetkych,

vsetko je podla mna v poriadku, ak mas pocit, ze to nieje ono, tak potom vies aky si somatotyp? mas zmaknute casovanie a prijem jednotlivych zloziek stravy? aj toto su dolezite veci, a potom mas dostatok kardio treningu, ked chces rysovat?

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 11 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia