Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
ste tréner bojových športov?
športový klub?
ste športový masér?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
Účinná látka oxandrolon sa na trhu objavila v roku 1964, vďaka firme Searle, pod názvom Anavar. Po niekoľko desiatok rokov sa tešil veľkej popularite, až do leta 1989, kedy sa jeho produkcia v USA zastavila. Dnes sa vyrába pod rôznymi názvami (Oxadrin, Lonavar, Lipidex, Vasorome) v niekoľkých krajinách sveta. Preparát s názvom Oxandrolone SPA od firmy S.P.A. Milano z Talianska, je v súčastnosti jediným v Európe dostupným originálom, ktorý obsahuje účinnú látku oxandrolon. V jednej krabičke je 30 tabliet, rozdelených na dva pláty po 15 tabliet. Oxandrolon je veľmi ľahký steroid so slabým androgénnym pôsobením. Bol vyvinutý predovšetkým pre ženy a deti. Je jednou z uznávaných steroidových "hviezd" súčastnosti. Spolu s objemovými AS má skvelé účinky pri rozvoji sily a výbušnosti. Získané svalové objemy sú stabilnejšie než u iných typov AS. Ako jeden z mála steroidov podporuje zmnoženie svalových myofibríl, najmä pri dlhotrvajúcich cykloch okolo 2-3 mesiacov. Vhodný predovšetkým do druhej polovice cyklu, ale dá sa použiť aj na celý. Nearomatizuje na estrogény. Pokiaľ nie je u žien prekročená dávka 10 mg/deň, nie sú známe žiadne virilizačné príznaky. U mužov je bežná nekombinovaná dávka 15-30 mg/deň. Účinnosť na pozitívnu dusíkovú bilanciu je i v minimálnych množstvách. Podporuje tvorbu kreatinfosfátu a zvyšuje jeho zásobu vo svale. Oxandrolon nepotlačuje vlastnú hormonálnu produkciu organizmu v akomkoľvek dávkovaní. Príbalový leták talianskeho Oxandrolonu upozorňuje, že výrobok má vplyv na zažívacie ústrojenstvo. Niektorí jedinci hovoria o pravidelných hnačkách.
Naposledy upravil Habbs dňa Ned Máj 22, 2011 9:31 am, celkovo upravené 1
Podpis autora:
Když malíř vezme drog ,aby zfetovaný namaloval obraz a nad jehož dílem lidé budou tajit dech ,tak já použiji anabolik a přetvořím jeho dílo na obraz svůj.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
nitrix1986
Predmet príspevku: Re: oxandrolone
Napísal: Štv Apr 14, 2011 5:12 pm
kecal
SKODA ze bonavar sa uz neda zohnat skoro,ale su aj ine kvalitne oxany,predtym bol ok aj sb labs ale uz ho sekaju ted celkom good slape ci uz ihly alebo kapsule
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 95kg Výška: 186cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
a kolko taká dvojmesačná kúra vyšla???? cca
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
nitrix1986
Predmet príspevku: Re: oxandrolone
Napísal: Ned Apr 17, 2011 4:18 pm
kecal
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Sintl.petr Vek: 21 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 70kg Výška: 178cm Sponzora: nemám
Ahoj,
chci se zeptat na oxandrolone. Jaké můžu čekat výsledky, při užívání pouze oxandrolonu. Konrétně výsledky na síle. Tento AS mě láká jenom pouze kvůli tomu, že podporuje myofibriální hypertrofii, proto jsem začal uvažovat o samostatném užívání. Zajímalo by mě jak moc je tento steroid kvalitní, a jaké bych měl čekat výsledky.
Odhaduji, že pokud jsou výsledky na síle velké, musí docházet i k vyšší hustotě svalů, kvůli glykogenové superkompenzaci apod.
Budu rád za každé info a zkušenosti, a hlavně názor od vlastomena.
Ještě bych se chtěl zeptat, jak poznám falsifikát, při takové ceně se totiž musí asi hodně opatrně. Plus jestli má smysl užívat oxandrolone samostatně, nechtěl bych jiné AS, růstáky apod. Pouze mě zaujal oxandrolon.
Např. jestli by někdo neuvedl zisky síly v přibližných hodnotách a číslech a to samé i u svalové hmoty, díky za reakce.
Poďakoval:198 x Obdržal:408 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
sintl.petr píše:
Ahoj,
chci se zeptat na oxandrolone. Jaké můžu čekat výsledky, při užívání pouze oxandrolonu. Konrétně výsledky na síle. Tento AS mě láká jenom pouze kvůli tomu, že podporuje myofibriální hypertrofii, proto jsem začal uvažovat o samostatném užívání. Zajímalo by mě jak moc je tento steroid kvalitní, a jaké bych měl čekat výsledky.
Odhaduji, že pokud jsou výsledky na síle velké, musí docházet i k vyšší hustotě svalů, kvůli glykogenové superkompenzaci apod.
Budu rád za každé info a zkušenosti, a hlavně názor od vlastomena.
Ještě bych se chtěl zeptat, jak poznám falsifikát, při takové ceně se totiž musí asi hodně opatrně. Plus jestli má smysl užívat oxandrolone samostatně, nechtěl bych jiné AS, růstáky apod. Pouze mě zaujal oxandrolon.
Např. jestli by někdo neuvedl zisky síly v přibližných hodnotách a číslech a to samé i u svalové hmoty, díky za reakce.
Od OXANDROLONU necakaj ako samotneho nic. Precitaj si nieco o steroidoch a co je dolezite ich kombinacii. A dalsia vec oxandrolon sa davkuje minimalne 50mg denne! Idealne 70mg.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:14 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: martin radvansky Vek: 33 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 115kg Výška: 191cm najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition Sponzora: nemám
Ked sces kvalitu tak jedine Pharmax,10mg,25mg,50mg
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz