Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
ste tréner bojových športov?
športový klub?
ste športový masér?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.
Toto fórum je určené pre recenzie na shop http://www.steroidy.eu
Upozornenie !!!
Téma povedali o nás naši zákazníci je určená výhradne pre reálnych zákazníkov , ktorí v uvedenom e-shope reálne nakúpili !!! Nakoľko sa množia recenzie od provokatérov , ktorí nič nekúpili a chodia sem provokovať svojími primitívnymi príspevkami proti tomuto e-shopu , každý je na požiadanie povinný preukázať , že je reálnym zákazníkom ( číslom svojej objednávky z objednávkového meilu ) . Každý , kto bude vyzvaný na preukázanie objednávky , a nebude vedieť svoju objednávku preukázať , bude mu automaticky a bez upozornenia TRVALE ZABLOKOVANÝ prístup na toto fórum !!! Toto opatrenie sa netýka slušných reálnych zákazníkov , týka sa výlučne primitivov , ktorí sem píšu iba za účelom provokovania !!!
Zablokovaný môže byť registrovaný užívateľ , rovnako ako neregistrovaný hosť ... Preto ak niesi reálnym zákazníkom , nepíš do uvedenej témy , pokiaľ budeš zablokovaný z dôvodu porušenia tohto pravidla , nebudeš sa môcť už na toto fórum nikdy v budúcnosti zeregistrovať ani prihlásiť ( zablokovaná IP dresa )
Poďakoval:1 x Obdržal:3 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 84kg Výška: 178cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
Zdar. Další zboží mi přišlo naprosto v pořádku a tak rychlé, že jsem se až divil
Č.o. 888
Naprostá spokojenost. Doporučuju všem!!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dawe81
Predmet príspevku: Re: Povedali o nás naši zákazníci ...
Napísal: Str Júl 25, 2012 3:38 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x Vek: 31 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 88kg Výška: 180cm Sponzora: nemám
Ahoj,dlouho jsem váhal s objednávkou ale podle odpovědí co jsem tu četl sem nakonec objednal a jsem na to zvědav.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dawe81
Napísal: Pon Júl 30, 2012 3:22 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x Vek: 31 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 88kg Výška: 180cm Sponzora: nemám
Zdar,zboží mi dnes dorazilo a jsem mile překvapen.Komunikace a rychlost dodáni na jedničku vřele doporučuji.
Za tento príspevok autora
dawe81
poďakoval uživateľ
silvo
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Hosť
Napísal: Pia Aug 10, 2012 11:51 am
Taky potvrzuju, ze zbozi prislo v poradku i kdyz se to malinko protahlo, tim ze nebylo skladem(cas dovolenych). Urcite priste objednam znova a urcite doporucuju. c.o.942
Diky M
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:45 x Obdržal:69 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
tiez vsetko ok. Zaplatene v utorok, balik doruceny vo stvrtok. vsetko ok.
c.o.: 1043
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
martas7
Napísal: Pia Aug 17, 2012 6:31 am
zdravim.ja se taky priklanim k tomuto dodavateli je skvela komunikace a extreme rychle dodani zbozi!po obednani a zaplaceni mi balik dosel za dva dny rano a to jsem z CR!to jsem opravdu necekal takovou rychlost.jen mi prisli krabicky trosku pomackane,ale to z duvodu spatneho zachazeni ze strany posty!!!!zbozi je vporadku!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
sonny1984
Napísal: Pon Aug 20, 2012 1:22 pm
nemluvna
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: rudolf vrba Vek: 28 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 91kg Výška: 176cm Sponzora: nemám
ahoj objednal sem si pres steroidy.eu a muzu potvrdit ze vse doslo v poradku cca do 4 dni do čr dekuji a tleskam
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:200 x Obdržal:412 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 81kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
whoo píše:
tak by ma zaujimalo, preco sa tu mazu "negativne" prispevky... myslel som, ze to tu ma byt objektivne hodnotenie.
Nic negativne sa nemazalo Jedine prispevok ktory sem nepatri ale do inej sekcie Za dalsie kazdy kto sem pise nech si v prvom rade precita pravidla fora vid vyssie
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
martas7
Napísal: Sob Aug 25, 2012 9:22 am
c.o.1194 Tak jsem obednal nekolik vyrobku zacatkem tydne a zbozi dorazilo v pohode do patku.jen me trosku zarazilo,ze na enathatu od galeniky se po prejeti po ampuli prstem smazal cely popis,tak snad to poslape.napisu po odzkouseni jestli to slapalo.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz