Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x Meno a priezvisko: Matúš .... Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 93kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec Sponzora: nemám Súťažná federácia: SAKFST
ryžové chlebíky môžeš , hydinovú šumku tiež ale iba 100%nu vyrobenú z kuracích pŕs, syry nemôžeš,,,,keď nemáš gril tak klasicky očistíš prsia hodíš ich do hrnca naleješ vodu doplna okoreníš pridáš zeleninu a spravíš si kurací vývar.... ak nevieš ako sa to robí povedz mame ... ale pridať si môžeš len prsia korenie a zeleninu !!!! .....
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x Vek: 53 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 105kg Výška: 185cm Sponzora: nemám
Čaute možno sa to nehodí do tejto témy ale čo by ste poradili keď človek chce len niečo zajesť cestou respk narýchlo ale aby to bolo zdravé a malo možno aj nejaké bielkoviny....kedže väčšinou keď prídete do obchodu tak je tam väčšinou iba kopa pečiva či sladkého alebo slaného a sladkosti na výber....
Bydlisko: Martin Poďakoval:180 x Obdržal:308 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
hamer258 píše:
Čaute možno sa to nehodí do tejto témy ale čo by ste poradili keď človek chce len niečo zajesť cestou respk narýchlo ale aby to bolo zdravé a malo možno aj nejaké bielkoviny....kedže väčšinou keď prídete do obchodu tak je tam väčšinou iba kopa pečiva či sladkého alebo slaného a sladkosti na výber....
Musli tycinky alebo fitness tycinky. Bielkovinova pecka olomoucke syrecky.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
hamer258
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 79kg Výška: 181cm najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn Sponzora: nemám
tchinky píše:
od toho som tu :) rád poradím
Ahoj ešte by som sa ta chcel opytat ohladne stravy na dietu niesom si isty niektorimi surovinami ci ich mozem jest tak sa ta radsej opytam. Tak napr. nizkotucny bieli jogurt, kecup,horcica,olomoucke syrecky. A ešte sa chcem opytat kamarat tiez kulturista co mi toto pisal mi hovoril ze raz do tyzdna si mozem dat 1 normalne kaloricke jedlo, neviem ci sa mam najest do síta toho jedla alebo len trocha.
Bydlisko: Martin Poďakoval:180 x Obdržal:308 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Thraxuz píše:
tchinky píše:
od toho som tu :) rád poradím
Ahoj ešte by som sa ta chcel opytat ohladne stravy na dietu niesom si isty niektorimi surovinami ci ich mozem jest tak sa ta radsej opytam. Tak napr. nizkotucny bieli jogurt, kecup,horcica,olomoucke syrecky. A ešte sa chcem opytat kamarat tiez kulturista co mi toto pisal mi hovoril ze raz do tyzdna si mozem dat 1 normalne kaloricke jedlo, neviem ci sa mam najest do síta toho jedla alebo len trocha.
Raz do tyzdna ano ale nie sa prejest. Ale tebe nie je treba dietovat lebo sa uplne stratis a budes len sklamany.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz