tchinky píše:
cau môj názor je takýto
keď ti je ľúto peňazí tak kašli na to ... pretože keď chceš schudnúť a udržať svalovú hmotu tak to stojí veľa peňazí
minimálne by si potreboval kvalitný proteín + bcaa + spalovač = to môjže byť cca 100e ak by si objednával nejaké shit tak do 80
plus strava okolo 250-300e
ak by si volil nejaké lacné varianty jedla že by si jedol len tuniaka celý deň tak by to možno šlo nejako lacnejšie, ale tam ti zaručujem že stratíš aj veľa hmoty
skús tak že na ráno dáš praženicu z bielok aspoň 10
a potom každé jedlo cez deň dáš tuniak vo vlastnej šťave.
to máš 1,50 vajca a dajme tomu 5 tuniakov 3eura
bcaa dávaj pred aj po tréningu aj pred a po kardiu
proťák vždy po
spalovač pred
...ale nejako to moc neprepaluj ak budeš moc rýchlo chudnúť tak sa na to vykašli dole pôjde hmota
Cau dik za radu momentalne mam aminace od gaspariho aminomax8000 a bcaa od gaspariho 6000 + protein whey gold
stravu mam moomentalne taku ze jem hlavne kuracie prsia tuniakov file moracacie prsia alebo hovedzie pliecko
tych 300g sacharidov za den sa snazim udrzat ale pribielkovinach ej to horsie neak 220g bielkovin prijmam denne udrzujem to uz cca 1a pol tyzdna schudol som 3-4kila
len nemam jasno v niektorich potravinach. Podla teba ked pripravujem kuracie prsia na panvici mozem na nu kvapnut 1 kvapku olivoveho oleja ? aby som to tym mohol vitret aby s ami to nepripalovalo. Neviem či mozem aj zemiaky tak som stale na ryži ktorim potravinam sa musim vyhybat ? lebo som velmi neskuseny prvy krat rysujem.