Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Dnes som sa trochu pozeral viac do zrkadla ako obvykle a zistil som že som taká istá vychrtlina ako predtím.Neviem čím to je pribral som 4 kg ale vôbec to nevidno možno trochu na prsiach tie sa mi trocha zväčšili ale chrbat nič nohy nič vlastne všetko okrem pŕs je skoro také isté ako keď som nevičil.Neviem či je to normálne u ektomorfa alebo len ja som taký uplný anti talent ??.ešte k tomu tricepsu nebolo to 35kg ale 30.
Bydlisko: Martin Poďakoval:176 x Obdržal:302 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
boy1997 píše:
Dnes som sa trochu pozeral viac do zrkadla ako obvykle a zistil som že som taká istá vychrtlina ako predtím.Neviem čím to je pribral som 4 kg ale vôbec to nevidno možno trochu na prsiach tie sa mi trocha zväčšili ale chrbat nič nohy nič vlastne všetko okrem pŕs je skoro také isté ako keď som nevičil.Neviem či je to normálne u ektomorfa alebo len ja som taký uplný anti talent ??.ešte k tomu tricepsu nebolo to 35kg ale 30.
Mas len 15 rokov este nebudes velmi priberat to pride neskor.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Predmet príspevku: Re: tréningovy blog,dennik
Napísal: Pon Apr 16, 2012 6:50 pm
kecal
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
dík vlasto ty vždy dobre poradíš
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Predmet príspevku: Re: tréningovy blog,dennik
Napísal: Str Apr 18, 2012 3:58 pm
kecal
PRSA,CHRBÁT,BICEPS,BRUCHO
PRSA: benč 8x30kg,8x37,5kg,8x37,5kg,6x40kg,5x40kg
tlaky s jedno.hlavou hore 8x9kg,8x10kg,8x10kg,8x10kg
BRUCHO: skracovačky s lanom 12x20kg,10x25kg
na šikmej lavici 2x15
zdvíhanie noh 2x10
Dnes som bol celkom prekvapený že sa mi podarilo vytlačiť 40kg 6x a ptm ešte 5x a aj som bol dosť prekvapený s tým bic.zdvihom neska som dal 8x23 a 6x23 a minulý tréning som dal ledva 6x.
Dnes som bol celkom prekvapený že sa mi podarilo vytlačiť 40kg 6x a ptm ešte 5x a aj som bol dosť prekvapený s tým bic.zdvihom neska som dal 8x23 a 6x23 a minulý tréning som dal ledva 6x.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz