banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 10:43 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 10:43
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
starter616616
 Predmet príspevku: Bolesť svalov
Napísal: 14 Apr 2012, 10:16 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 4 x
Obdržal: 0 x
Vek: 17
Pohlavie: muž
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 65kg
Výška: 175cm
Sponzora: nemám
Zdravím viem, že toto je trochu profesionalnejšie fórum ale už som sa potreboval niekde informovať. Cvicim ešte len krátko. Cvicim 3x do tyzdna vacsinou cviky davam 3x10 / 3x8. Mávam na druhy den bežne svalovku klby ma nebolia. Ale moj problem je ten, že pri cvičení sa takmer vobec nedostavuje ta bolesť svalov o ktorej sa vsade píše. Chcel som sa spytat ci stym nema niekto podobnu skusenost a čím to môže byť asi sposobené.

Ďakujem za každu radu.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
 Predmet príspevku: Re: Bolesť svalov
Napísal: 14 Apr 2012, 10:22 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Pohlavie: muž
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
Sponzora: nemám
starter616616 píše:
Zdravím viem, že toto je trochu profesionalnejšie fórum ale už som sa potreboval niekde informovať. Cvicim ešte len krátko. Cvicim 3x do tyzdna vacsinou cviky davam 3x10 / 3x8. Mávam na druhy den bežne svalovku klby ma nebolia. Ale moj problem je ten, že pri cvičení sa takmer vobec nedostavuje ta bolesť svalov o ktorej sa vsade píše. Chcel som sa spytat ci stym nema niekto podobnu skusenost a čím to môže byť asi sposobené.

Ďakujem za každu radu.

Bolest svalov sa dostavuje ked sa blizis k maximu vysilenia ked uz nevladzes a hlavne ked ides za hranicu ked uz nevladzes. Ale tieto zalezitosti nie su este pre teba podstatne. Hlavne netrenuj tak ze sa po dokonceni serie usmievas a urbil by si este par opakovani naviac a pritom sa stazujes ze uz nevladzes co je velmi tipicke u zien pre ich pohodlnost.

Za tento príspevok autora

silvo

poďakoval uživateľ

starter616616

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
 Predmet príspevku: Re: Bolesť svalov
Napísal: 14 Apr 2012, 17:14 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
starter616616 píše:

Ďakujem za každu radu.

Preto aby si citil bolest pri cviceni musis prekonat psychicku hranicu, nikto predsa dobrovolne nechce aby ho nieco bolelo. Ist za hranicu moznosti. Najlepsie to docielis tym, ze si das pri cviceni nizku vahu a cvicis az dokym ta bolest nepride, do zlyhania. Nemusi pritom ist o beznu bolest ale mozeto byt palenie svalu spojene s vysokym prekrvenim, kde je ta hranica, ked uz nestaci prekyslicit sval a potom to zacina boliet.

Za tento príspevok autora

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

starter616616

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia