Bydlisko: Martin Poďakoval:155 x Obdržal:252 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
boy1997 píše:
takže cvičím teraz tretí mesiac a neska som sa bol vážit po dlhšom čase.Keď som začínal cvičit vlastomenov prvý plán som mal 53kg a neska(cvičím už druhý inač diky vlasto za radi aj vsecko) som mal okolo 56,5 -1,2 deka.Neviem či je to málo ale na to že som ektomorf sa mi zdá celkom dobre .čo poviete?
Vyborne. Treba si dat poradit a pojde to.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
boy1997
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Predmet príspevku: Re: tréningovy blog,dennik
Napísal: Ned Apr 01, 2012 6:23 pm
kecal
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
inac ako je to s timy bielkovinamy lebo v jednom clanku co si sem dal bolo písané že max2g na kg ale problém je v tom ake bielkoviny.Teraz pred nedávnom som si začal počítať hodnoty a bielkoviny mám asi priemer 1,6 g/kg sacharidy okolo 8,9 g/kg a tuky okolo 1g/kg a zistil som ze väčšina bielkovín je napr z vločiek mlieka jogurtov aj riže a dosť málo z mäsa je to zlé alebo by malo byť väčšina z mäsa.A ešte dve veci je normálne ked mám jedno prso trocha väčšie ako druhé?A posledná vec ( ale nesmej sa )môže aj človek s takou postavou (myslím ektomorf) nekedy súťažit ? dík vlasto :D
Bydlisko: Martin Poďakoval:155 x Obdržal:252 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
boy1997 píše:
inac ako je to s timy bielkovinamy lebo v jednom clanku co si sem dal bolo písané že max2g na kg ale problém je v tom ake bielkoviny.Teraz pred nedávnom som si začal počítať hodnoty a bielkoviny mám asi priemer 1,6 g/kg sacharidy okolo 8,9 g/kg a tuky okolo 1g/kg a zistil som ze väčšina bielkovín je napr z vločiek mlieka jogurtov aj riže a dosť málo z mäsa je to zlé alebo by malo byť väčšina z mäsa.A ešte dve veci je normálne ked mám jedno prso trocha väčšie ako druhé?A posledná vec ( ale nesmej sa )môže aj človek s takou postavou (myslím ektomorf) nekedy súťažit ? dík vlasto :D
Myslis ze ja som co? Kukni si fotky ked som zacinal. Ked budes mat dostatocne vedomosti mozes aj vyhravat.Jednoznacne jedz maso to je zaklad pre sval a najlepsie cervene maso. Vsetko je ok bielkoviny skus zvysit na 2g. Sacharidy drz vysoko pocas spanku doporucujem vypit gainer.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Ned Apr 01, 2012 6:40 pm
kecal
Poďakoval:9 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
boy1997 píše:
Chlape to máš taký objem, že vidíš rozdiel medzi pravým a ľavým prsom? Veď cvičís len pár mesiacov tak sa nezaťažuj kokotinami...
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Napísal: Ned Apr 01, 2012 6:41 pm
kecal
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
ok diky vlasto :D
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Napísal: Pon Apr 02, 2012 5:12 pm
kecal
Takže neska boli tricák nohy a ramená
Tricák: rozcvička kladka 12.5kg,benč na uzko 8x20kg
benč 8x30kg,7x30,8x30,8x25
kladka s lanom 8x12.5kg,8x10,8x10
to s tymi prsami, je normalne, pokial to samozrejme nie je prilis vyrazne, len sa moc pozorujes ale druhym je to jedno a vobec si to vacsinou nevsimnu
bielkoviny su rovnako ako sacharidy lahko stravitelne a tazko stravitelne, teda sa vstrebavaju pomalsie a dlhsie, maso patri medzi tie ktore sa travia tazko a dlho, pokial mas bielkovin viac ako je traviaci trakt schopny vstrebat idu do creva, kde sa dalej rozkladaju a zahnivaju, potom sa vylucia, preto si treba davky postupne a plynule zvysovat, pokial nemas nejaku specialnu dietu.
sutazit samozrejme, ze mozes
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Napísal: Uto Apr 03, 2012 12:58 pm
kecal
ok dakujem za odpoveďe
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Napísal: Str Apr 04, 2012 7:06 pm
kecal
Neska boli prsa chrbat bicak a brucho
Prsa : benč rozcvička 15x20kg,8x25kg
benč8x35kg,8x35,7x35,7x35
tlaky s jednoručkami na šikmej lavici hlavou hore 8x8kg,8x9,8x9,8x10
Chrbát : Príťahy kladky k prsam 8x25kg,8x25,8x30,8x25
Príťahy jednoručiek k pasu s opporou o lavičku 7x7kg,8x7kg,8x7
Hyper... 3x15
Biceps : zdvih s ez 8x18(aj s činkou),8x18,8x18,6x23(na konci tam bol už naky "maly" cheating)
zdvih s ez na scootovej lavici 8x18,8x18,8x18,12x13kg
Brucho : skracovačky 4x12
zdvíhanie nôh vo vise
KONEC
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Napísal: Pia Apr 06, 2012 1:56 pm
kecal
Nohy,Tricák,ramená
Nohy: rozcvička na predkopávaní 10x20kg,10x20
predkopávanie 8x40,8x40,8x50kg
leg press 9x50,8x70,8x70,9x80kg
zakopávanie 8x50,8x60,5-6x60(potom som dostal menší krč tak som dokončil s 50kg)
Užívatelia prezerajúci fórum: Ezooms [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz