Bydlisko: Martin Poďakoval:152 x Obdržal:250 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
audithomas píše:
mám 173 na 105
Choj na pohotovost ak sa ti da to mas poriadne nebezpecny!
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Predmet príspevku: Re: Bolesti hlavy a krvácení
Napísal: Str Mar 07, 2012 7:59 pm
kecal
Bydlisko: Martin Poďakoval:152 x Obdržal:250 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
audithomas píše:
a mám jim teda říct,co beru a mám vysadit dávky ?
Uz urob ako chces ale si vypocujes hlupy vyklad a na tom nezalezi z coho to mas tam treba ten tlak znizit a urcite ti pichnu hned magnezium ktori ti okamzite znizi tlak a urcite ti daju na liecbu magnezium v tabletach.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Napísal: Str Mar 07, 2012 8:15 pm
kecal
Poďakoval:4 x Obdržal:10 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 68kg výška: 175cm sponzora: nemám
no já počkám do zítra a zajdu si k obvodní , třeba ten tlak bude nižší a když ne,něco mi píchne,magnesium už sjm si taky vzal,uznávám můžu si za to sám,ale chybama se přece člověk učí.Takže zítra dopoledne napíšu jak to dopadlo.Jdu si lehnout,dobrou noc a díky
Podpis autora:
Posilovat a Posilovat , to je naše motto :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Napísal: Štv Mar 08, 2012 9:15 am
kecal
Tlak jsem měl 140 na 85 a vypadá to na zánět nosních dutin - mám neschopenku a na kontrolu mám přijít 19.3 - doktorce jsem nic neřekl,můžu brát dál dávky na tyto antibiotika ?
Tlak jsem měl 140 na 85 a vypadá to na zánět nosních dutin - mám neschopenku a na kontrolu mám přijít 19.3 - doktorce jsem nic neřekl,můžu brát dál dávky na tyto antibiotika ?
Je na tebe ci budes pokracovat alebo nie. Pri pn sa normalne postupuje pokracovanim v kure ale uberie sa na davke zhruba stvrtina. Megnezium neprestan uzivat!
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Napísal: Pia Mar 30, 2012 8:31 pm
kecal
audithomas píše:
byl jsem na krvi,mám špatné jaterní testy,co to znamená ? nemůže to dělat Lipovitan ?
Testy zvisene je normalne praveze lipovitanom pecen zlepsis zas si necital riadne co som ti pisal.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
whoo
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz