Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 95kg výška: 185cm sponzora: nemám
a to co ma byt som pisal niekde ze berem stereoidy ??? alebo ze sypem do seba cementaren ???? :DDDD ako tu nikdo nuziva protak ze :D a ani karnitin a uz vobec nie kreatin chcel som poradit ohlaodm mojho stravovania a celkovo diety ako sa mozem zbavit brucha kedze mne sa to moc nedari a bum odkazy na videa kde su borci co maju doma v kredenci sklad doplnkov ochhhh dakujem vam teda
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
macobmw
Predmet príspevku: Re: Pomoc chudnutie
Napísal: Štv Mar 08, 2012 8:33 pm
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 95kg výška: 185cm sponzora: nemám
hruskamara píše:
macobmw píše:
alebo to mam vydrzat kedze som si az teraz zadovazil carnitin a cla ? Zacinam byt z toho zufali ked v casopise MaF su ludia co za 3mesiace brutalne sa vyrisuju
reklama dělá svoje
jinak je to 80% a víc o stravě! když se budeš prasit a cpát se jak popelnice, karnitin je ti prd platnej!
Som rozpisal svoju dietu mislim ze to je celkom dobre a neprasim mam klasicke doplnky
Bydlisko: Martin Poďakoval:128 x Obdržal:228 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
macobmw píše:
hruskamara píše:
macobmw píše:
alebo to mam vydrzat kedze som si az teraz zadovazil carnitin a cla ? Zacinam byt z toho zufali ked v casopise MaF su ludia co za 3mesiace brutalne sa vyrisuju
reklama dělá svoje
jinak je to 80% a víc o stravě! když se budeš prasit a cpát se jak popelnice, karnitin je ti prd platnej!
Som rozpisal svoju dietu mislim ze to je celkom dobre a neprasim mam klasicke doplnky
Skus tie sacharidove vlny a urcite sa pohnes dalej.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
macobmw
Napísal: Štv Mar 08, 2012 9:08 pm
nemluvna
Jasne idem skusit sach. vlny a pridam este aj rano nejake to kardio ale asi pojdem do fitka maju otvorene od 6tej aspon ked je teraz ta ziam no uvidim aj tam mam stale chut cvicit a viem ze to dokazem :) este by ma zaujimalo ci mam v ty vlnach uzivat aj ten protak ?
Bydlisko: Martin Poďakoval:128 x Obdržal:228 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
macobmw píše:
Jasne idem skusit sach. vlny a pridam este aj rano nejake to kardio ale asi pojdem do fitka maju otvorene od 6tej aspon ked je teraz ta ziam no uvidim aj tam mam stale chut cvicit a viem ze to dokazem :) este by ma zaujimalo ci mam v ty vlnach uzivat aj ten protak ?
Protak nie je nikdy na skodu ale skor naopak. Kardio ked das na lacno hned rano to je to najlepsie co moze byt.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
macobmw
Napísal: Štv Mar 08, 2012 9:15 pm
nemluvna
ok na lacno skusim a mam si dat pred tim kavu alebo karnitin alebo oboje alebo nic ?:)
macobmw píše:
ok na lacno skusim a mam si dat pred tim kavu alebo karnitin alebo oboje alebo nic ?:)
Ak mas karnitin tak ho daj ak nemas odporucujem kavu (zalievanu bez cukru) a vit.C aspon 500mg. Toto kardio by malo byt do 30 minut rano ako vstanes. Preco? Rano mas nizku hladinu cukru cize telo lahsie a rychlejsie zacne spalovat tuky.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz