Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 95kg výška: 185cm sponzora: nemám
Zdravím, poprosil by som o radu ohľadom môjho chudnutia cvičím cca 10mesiacou keď som začínal cvičiť mal som asi 110kg keď som zistil ako čo funguje začal som s diétou od septembra 2011 do decembra sa mi podarilo zhodiť cca na 94,8kg potom som cez sviatky zas pribral lebo som si dal prestávku s diétou od polky januára som zase zo svojimi výsledkami som moc skopojny cele telo sa mi zmenilo ale okrem brucha a pasu toho sa nemôžem zbaviť síce sa mi brucho zmenšilo to je jasne ale nejde to tak ako by som chcel 2mesiace chodím 5dny v tyzny do posilňovne z toho pondelok, streda a piatok mam normlane cviky a utorok a štvrtok dávam najvatsi doraz na brucho a kardio inač mam kardio každý deň tak som si teraz zadovážil aj L-carnitin, CLA, Srvátkový hydroizolat, v prvej diéte som s protakom užíval aj creatin teraz z váhou stojím stále na cca 100kg skúšal som už rôzne variácie cvikom ale nič na tu moju pneumatiku nezaberá inač mal som 123kg to som pribral po tom ako som prestal fajčiť 30kg tak že dúfam že ste ma pochopily ak nie skúsim to nejaký zjednodušiť Ďakujem za rady .
Bydlisko: Martin Poďakoval:124 x Obdržal:219 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Skus sacharidove vlny. Rozpis mi co jes behom dna a kolko krat za den. Napis tvoj celodenny priebeh co robis kedy trenujes ci pracujes. Rozpis trening.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
macobmw
Predmet príspevku: Re: Pomoc chudnutie
Napísal: Štv Mar 08, 2012 8:33 am
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 95kg výška: 185cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Skus sacharidove vlny. Rozpis mi co jes behom dna a kolko krat za den. Napis tvoj celodenny priebeh co robis kedy trenujes ci pracujes. Rozpis trening.
Rozmislal som nad vlnami ale ked som si to spocital tak to je celkom aj dost financne narocne ale asi to treba skusit, a jem na ranajky pol salky ovsenych vlociek take ite mnozstvo corn flaks s nizko tucnim mliekom a celozrnu kajzerku to je o cca 06:15 pred tim este protak o 9:30 cca 130g tvarohu vo vode,ovocie 11:30 polievka a 200gkuracich prs na pare, bud s 2-3 zemiakmi alebo ryza, 14:00 130g tvaroh vo vode , 15:45 pred treningom protak +karnitin po tren. Protak po cca pol hod. Kusok peciva alebn nejaky sacharidou a pred spanim protak a 250g tvarohu ,,,,Trening:pondelok prsia,chrbat brucho kardio,utorok brucho,2-3 cviky na nohy kardio,streda biceps.triceps brucho kardio,stvrtok po 2cviky na prsia a chrbat brucho kardio,piatok nohy ramena brucho kardio sobota nedela volno. Pond.stre.piatok mam normalne serie zlozene zo 4-5 cvikou na partiu, na brucho mavam 4 cviky po 3-4serie 25opak +,kardio min.35min+bicykel,pas. A ked zatnem brucho mam ho pod tukom tvrde citim tie tehlicky ale ako pisem je tam ta vyfucana dusa z bycikla okolo pasa ktorej sa nemozem zbavit.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
macobmw
Napísal: Štv Mar 08, 2012 8:48 am
nemluvna
a este nemam sedavu pracu skoro stale som na nohach a dost sa nachodim
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
macobmw
Napísal: Štv Mar 08, 2012 10:20 am
nemluvna
alebo to mam vydrzat kedze som si az teraz zadovazil carnitin a cla ? Zacinam byt z toho zufali ked v casopise MaF su ludia co za 3mesiace brutalne sa vyrisuju
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
macobmw píše:
alebo to mam vydrzat kedze som si az teraz zadovazil carnitin a cla ? Zacinam byt z toho zufali ked v casopise MaF su ludia co za 3mesiace brutalne sa vyrisuju
reklama dělá svoje
jinak je to 80% a víc o stravě! když se budeš prasit a cpát se jak popelnice, karnitin je ti prd platnej!
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
macobmw píše:
Zdravím, poprosil by som o radu ohľadom môjho chudnutia cvičím cca 10mesiacou keď som začínal cvičiť mal som asi 110kg keď som zistil ako čo funguje začal som s diétou od septembra 2011 do decembra sa mi podarilo zhodiť cca na 94,8kg potom som cez sviatky zas pribral lebo som si dal prestávku s diétou od polky januára som zase zo svojimi výsledkami som moc skopojny cele telo sa mi zmenilo ale okrem brucha a pasu toho sa nemôžem zbaviť síce sa mi brucho zmenšilo to je jasne ale nejde to tak ako by som chcel 2mesiace chodím 5dny v tyzny do posilňovne z toho pondelok, streda a piatok mam normlane cviky a utorok a štvrtok dávam najvatsi doraz na brucho a kardio inač mam kardio každý deň tak som si teraz zadovážil aj L-carnitin, CLA, Srvátkový hydroizolat, v prvej diéte som s protakom užíval aj creatin teraz z váhou stojím stále na cca 100kg skúšal som už rôzne variácie cvikom ale nič na tu moju pneumatiku nezaberá inač mal som 123kg to som pribral po tom ako som prestal fajčiť 30kg tak že dúfam že ste ma pochopily ak nie skúsim to nejaký zjednodušiť Ďakujem za rady .
no, asi bych v dietě kreatin nedával, i když vezmeš krealkalyn nebo creatin ethyl ester kde píšou že tak nenatahuje vodu jak monohydrát, tak ho stejně nedoporučuji. zkus to vlnění jak píše vlasta a zkusil bych i kardio ráno na lačno, když budeš mít volno a nepůjdeš do roboty, třeba víkend. dej 20 - 40 min před kofein (třeba silnýho turka bez cukru, nebo kofeinovou tabletku), vit C, karnitin a můžeš i acylpyrin. a 40 minut běhej, šlapej nebo jakýkoliv jiný kardio. po ránu se álí nejlíp, když je nízká hladina glukózy v krvi a samozřejmě si hlídej tu stravu, žádný prasení!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Štv Mar 08, 2012 1:22 pm
tichá voda
Poďakoval:14 x Obdržal:7 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
macobmw píše:
Muscle and Fiction ... kazdopadne drzim palce nech sa ti podari splnit svoj ciel... chalani ti isto nejak poradia ja s tym nemam skusenosti ja mam odjakziva opacny problem ...
Poďakoval:34 x Obdržal:57 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
macobmw píše:
ked chces vediet ako to robia v M&F tak si pozri toto, zaujimave pre teba je to hlavne od stvrtej minuty.
hlavne si uprav stravu tak aby si prijal menej energie ako vydas, a potom prisposob aj trening. Ak pise hruskamara kardio je dobre hned rano a taktiez dat nejaku aerobnu cinnost po anaerobnej teda hned po treningu (pri treningu spalis vsetok glykogen v krvy a pri aerobke uz ides cisto na energii z tukov). len hlavne ziaden sacharidak pocas ani po treningu.
ak zvladnes taketo zakladne veci potom ti pomozu veci ako spalovace.
ked chces vediet ako to robia v M&F tak si pozri toto, zaujimave pre teba je to hlavne od stvrtej minuty.
hlavne si uprav stravu tak aby si prijal menej energie ako vydas, a potom prisposob aj trening. Ak pise hruskamara kardio je dobre hned rano a taktiez dat nejaku aerobnu cinnost po anaerobnej teda hned po treningu (pri treningu spalis vsetok glykogen v krvy a pri aerobke uz ides cisto na energii z tukov). len hlavne ziaden sacharidak pocas ani po treningu.
ak zvladnes taketo zakladne veci potom ti pomozu veci ako spalovace.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz