Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Štv Jan 19, 2012 12:17 pm Aktuálny čas je Štv Jan 19, 2012 12:17 pm

Stránka 14 z 15 [ Príspevkov: 148 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Ďalší
Autor Správa
LeaR
 Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Ned Aug 07, 2011 5:43 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 4 x
Obdržal: 3 x
vek: 16
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 82kg
výška: 188cm
najoblubenejšia značka doplnkov: scitec
sponzora: nemám
ok díky moc

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

audinka11
 Predmet príspevku: prosim o radu
Napísal: Str Dec 28, 2011 8:01 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
vek: 25
pohlavie: žena
váha: 80kg
výška: 161cm
Ahoj.. Začala som chodiť do fitka len sa chcem spytat o radu.. ked chcem chodit rano cvičit či je vhodne ranajkovat po cvičeni alebo pred cvičenim?? Chcela by som schudnut.. viem ze by bolo vhodne radsej cvičit poobede ale nakolko pracujem do večera tak mi je lepsie chodit rano..keby mi poradil niekto s jedalničkom a ako efektivne cvičit.. mam problemi so stitnou zlazou.. za odpoved dakujem

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: prosim o radu
Napísal: Str Dec 28, 2011 8:23 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 39 x
Obdržal: 128 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
audinka11 píše:
Ahoj.. Začala som chodiť do fitka len sa chcem spytat o radu.. ked chcem chodit rano cvičit či je vhodne ranajkovat po cvičeni alebo pred cvičenim?? Chcela by som schudnut.. viem ze by bolo vhodne radsej cvičit poobede ale nakolko pracujem do večera tak mi je lepsie chodit rano..keby mi poradil niekto s jedalničkom a ako efektivne cvičit.. mam problemi so stitnou zlazou.. za odpoved dakujem

Je lepsie trenovat na lacno a rano z dovodu rychlejsieho spalovania tukov cize nejst nic az po treningu. je dolezite jest aspon 4x denne aby sa urychlil metabolizmus.Jedalnicek to je zaklad procesu cize ryza, kuracina , vajicka, ryby, zelenina ovocie (ale nie vela ),vitaminy dodavat tabletovou formou.Rano dobre pred zatazou asi 30 minut dat kavu (zalievanu) plus vit.C 500mg ak mas financne prostriedky tak aj carnitin popripade nejaky fatburner. Tuky obmedzovat a nejest vela mliecnych vyrobkov. Co sa tyky treningu najprv trening zo zatazou a az potom aerobnu aktivitu aspon 30 minut.Tieto zaklady ked dodrzis vaha pojde dole.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Str Dec 28, 2011 9:00 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 96 x
Obdržal: 49 x
audinka11 píše:

Idealny je beh, takych 45min alebo hodinku. Ale aj cyklotrenazer, alebo plavanie. Idealna je kombinacia tychto vsetkych veci. A s tym cvicenim na lacno, by som si dal pozor, niekomu to nemusi robit problem, ale niekomu to moze sposobit velky problem, vzhladom k tomu, ze cez noc neprijimas ziadne ziviny, rano si das spominanu kavu ale Ty potrebujes aby si mohla fungovat hlavne sacharidy nejaku energiu aby sa nestalo, ze dostanes hypoglykemiu, vtedy by ti zostalo zle, toci sa hlava, mozes uplne skolabovat. Odporucam nejaky rychly napoj sacharidovy, su rozne nahrady stravy. Aby si na tom trenazeri nebola jak handra, bez energie. A este je dost dolezite pri tom aerobnom cviceni dostat sa na urcitu optimalnu tepovu frekvenciu a tu pocas celeho cvicenia udrziavat.
So stitnou zlazou Ti asi neporadim. Ako sa prejavuje konkretne tento problem?

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Str Dec 28, 2011 9:12 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

FitPotreby.sk píše:
audinka11 píše:

Idealny je beh, takych 45min alebo hodinku. Ale aj cyklotrenazer, alebo plavanie. Idealna je kombinacia tychto vsetkych veci. A s tym cvicenim na lacno, by som si dal pozor, niekomu to nemusi robit problem, ale niekomu to moze sposobit velky problem, vzhladom k tomu, ze cez noc neprijimas ziadne ziviny, rano si das spominanu kavu ale Ty potrebujes aby si mohla fungovat hlavne sacharidy nejaku energiu aby sa nestalo, ze dostanes hypoglykemiu, vtedy by ti zostalo zle, toci sa hlava, mozes uplne skolabovat. Odporucam nejaky rychly napoj sacharidovy, su rozne nahrady stravy. Aby si na tom trenazeri nebola jak handra, bez energie. A este je dost dolezite pri tom aerobnom cviceni dostat sa na urcitu optimalnu tepovu frekvenciu a tu pocas celeho cvicenia udrziavat.
So stitnou zlazou Ti asi neporadim. Ako sa prejavuje konkretne tento problem?

Si si pomylil cukrovku. Priatelka ma tiez problem zo stitnou takze vsetko co som pisal vyssie treba dodrziavat. Viem ako sa sprava telo pri stitnej takze audinka11 daj sa do toho a mozes sem pisat priebezne co sa deje. Jedine si daj pozor na prijem jodu napr. pri suplementacii doplnkov.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Kevin01
Napísal: Str Dec 28, 2011 10:01 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

meno a priezvisko: Kevin štefanec
váha: 77kg
výška: 184cm
najoblubenejšia značka doplnkov: bsn
Prosim vas aky trening by ste mi odporucily ked budem koncit GVT.
Napadlo ma ci nedat Korte alebo FST-7 ale neviem ci nieje este skoro na FST-7
pokracujem v objemovke
Dakujem.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Str Dec 28, 2011 10:03 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Kevin01 píše:
Prosim vas aky trening by ste mi odporucily ked budem koncit GVT.
Napadlo ma ci nedat Korte alebo FST-7 ale neviem ci nieje este skoro na FST-7
pokracujem v objemovke
Dakujem.

Pri tvojom veku je jednoznacne skoro na taketo treningy. Trenuj normalne klasicku skladbu reningov a casom obmienaj cviky.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Kevin01
Napísal: Štv Dec 29, 2011 2:34 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

meno a priezvisko: Kevin štefanec
váha: 77kg
výška: 184cm
najoblubenejšia značka doplnkov: bsn
ok diky

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Jozhy
 Predmet príspevku: Prosim o radu na cviky
Napísal: Pon Jan 09, 2012 6:24 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

vek: 17
cvičím: 2r.
váha: 70kg
výška: 172cm
Zdravim, vedel by mi niekto poradiť cviky ako dať prsiam vyrisovanejší tvar ? Prvá fotka je môj tvar, no chcel by som dosiahnuť niečo viac také ako na fotke č. 2, dostať tak niečo aj do stredu hrude. Vedel by mi niekto poradiť ? poprípade aj nejaký doplnok ?

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: Prosim o radu na cviky
Napísal: Pon Jan 09, 2012 7:04 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

V prvom rade dostat do prs objem a vyrysovanejsie presia znamena dieta a dietovat nemozes navzdy cize je to otazka len na kratky cas.Doplnok na vyrysovanejsie prsia to ma byt sranda?

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 14 z 15 [ Príspevkov: 148 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia