Poďakoval:78 x Obdržal:104 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Gordonisk píše:
vsetky choroby su o hlave a ja si vzdy poviem , som zdravy a bodka. Neberiem ziadne lieky aj ked ma nieco chyti a som chory tak 1x do roka :) Samozrejme ked je to vazne tak zajdem aj za lekarom , ale tam som uz fakt dlho nebol..
ja uz som nebol u svojej obvodnej cca 7 rokov , volade sa prestahovala ani nevim kam , a dokonca ked ma zabijes uz ani na meno si nespomeniem
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
akurat som dostal nejaku infekciu hornych dychacich ciest, oci jak angorak, sopel, hlavu mi islo roztrhnut, vyradeny z treningu, neviem je to asi 3dni co ma to drzalo, uz to odznieva, ale na posilku sa necitim
Poďakoval:55 x Obdržal:34 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
akurat som dostal nejaku infekciu hornych dychacich ciest, oci jak angorak, sopel, hlavu mi islo roztrhnut, vyradeny z treningu, neviem je to asi 3dni co ma to drzalo, uz to odznieva, ale na posilku sa necitim
píšeš mi z duše ...toto isté mám ja teraz ...úplne toto isté čo si napísal ..presne prvé dva dni mi išlo roztrhnúť hlavu ..teraz už lepšie a oči mám v ťahu aj ja ...mám prievan na obe oči
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: chripka
Napísal: Str Nov 30, 2011 10:13 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:78 x Obdržal:104 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
milankos512 píše:
FitPotreby.sk píše:
píšeš mi z duše ...toto isté mám ja teraz ...úplne toto isté čo si napísal ..presne prvé dva dni mi išlo roztrhnúť hlavu ..teraz už lepšie a oči mám v ťahu aj ja ...mám prievan na obe oči
sopláci
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Poďakoval:55 x Obdržal:34 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
milankos512 píše:
FitPotreby.sk píše:
Poďakoval:28 x Obdržal:49 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Y0G1 píše:
preco nedoporucujete cvicit s horuckou?
ja som teda par krat tak cvicil a nejaky extra problem som nemal s 38.5 sa cvicit da
co sa tyka na mna ked nieco lezie idem cvicit a vacsinou koncim tak ze nedavam kardio a snazim sa to cez vykend vylezat .
cvicit sa nedoporucuje pretoze pocas choroby nemas energie na rozdavanie a telo potrebuje vela zivin pre imunitny system aby sa vysporiadalo s chorobou. Tym, ze cvicis idu tieto ziviny inde. Takze ked uz nic ine, minimalne si tym predlzujes chorobu.
Poďakoval:7 x Obdržal:1 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: nemam váha: 103kg výška: 183cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: ...
whoo píše:
Y0G1 píše:
ja som teda par krat tak cvicil a nejaky extra problem som nemal s 38.5 sa cvicit da
co sa tyka na mna ked nieco lezie idem cvicit a vacsinou koncim tak ze nedavam kardio a snazim sa to cez vykend vylezat .
cvicit sa nedoporucuje pretoze pocas choroby nemas energie na rozdavanie a telo potrebuje vela zivin pre imunitny system aby sa vysporiadalo s chorobou. Tym, ze cvicis idu tieto ziviny inde. Takze ked uz nic ine, minimalne si tym predlzujes chorobu.
no vedel som ze to neni spravne ale ked mne to neda ja proste musel /musim ist cvicit .
no vedel som ze to neni spravne ale ked mne to neda ja proste musel /musim ist cvicit .
ked musis, tak musis ...
s horuckou by som teda cvicit nesiel, jednak by som nemal chut ani vstat z postele a druhak to nicomu nepomoze
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Y0G1 píše:
Telo potrebuje regeneraciu a je nastavene tak ze vsetku energiu sustredi do liecenia proste nastava proces ked telo bojuje a je to prenho zataz a ty chces este trenovat? Preto sa clovek citi zle ked je chory proste to telo neovladnes lebo bojuje z chorobou.Nevie ci som to vysvetlil dostatocne.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz