Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Str Dec 28, 2011 11:09 pm Aktuálny čas je Str Dec 28, 2011 11:09 pm

Stránka 2 z 3 [ Príspevkov: 23 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Autor Správa
papagiorgo
 Predmet príspevku: Re: chripka
Napísal: Str Nov 23, 2011 2:15 pm 
Boss
Boss
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1467

Poďakoval: 67 x
Obdržal: 103 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
pohlavie: muž
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
sponzora: nemám
Gordonisk píše:
vsetky choroby su o hlave a ja si vzdy poviem , som zdravy a bodka. Neberiem ziadne lieky aj ked ma nieco chyti a som chory tak 1x do roka :) Samozrejme ked je to vazne tak zajdem aj za lekarom , ale tam som uz fakt dlho nebol..

ja uz som nebol u svojej obvodnej cca 7 rokov , volade sa prestahovala ani nevim kam , a dokonca ked ma zabijes uz ani na meno si nespomeniem

Podpis autora:

zarábajte so svojim webom !!!

R.I.P Táto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ... R.I.P

25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...

Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Je ťažké si ísť za svojím cieľom, keď človek ešte vôbec nevie čo chce, a aj tá najmenšia prekážka mu vie narobiť veľké problémy...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pia Nov 25, 2011 11:33 am 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 94 x
Obdržal: 48 x
akurat som dostal nejaku infekciu hornych dychacich ciest, oci jak angorak, sopel, hlavu mi islo roztrhnut, vyradeny z treningu, neviem je to asi 3dni co ma to drzalo, uz to odznieva, ale na posilku sa necitim

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Str Nov 30, 2011 9:42 pm 
superkecal
superkecal
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 55 x
Obdržal: 30 x
meno a priezvisko: Milan Badinský
vek: 17
cvičím: 3r.
váha: 85kg
výška: 172cm
FitPotreby.sk píše:
akurat som dostal nejaku infekciu hornych dychacich ciest, oci jak angorak, sopel, hlavu mi islo roztrhnut, vyradeny z treningu, neviem je to asi 3dni co ma to drzalo, uz to odznieva, ale na posilku sa necitim

píšeš mi z duše ...toto isté mám ja teraz ...úplne toto isté čo si napísal ..presne prvé dva dni mi išlo roztrhnúť hlavu ..teraz už lepšie a oči mám v ťahu aj ja ...mám prievan na obe oči

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Str Nov 30, 2011 10:13 pm 
Boss
Boss
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1467

Poďakoval: 67 x
Obdržal: 103 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
milankos512 píše:
FitPotreby.sk píše:

píšeš mi z duše ...toto isté mám ja teraz ...úplne toto isté čo si napísal ..presne prvé dva dni mi išlo roztrhnúť hlavu ..teraz už lepšie a oči mám v ťahu aj ja ...mám prievan na obe oči

sopláci

Podpis autora:

zarábajte so svojim webom !!!

R.I.P Táto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ... R.I.P

25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...

Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Je ťažké si ísť za svojím cieľom, keď človek ešte vôbec nevie čo chce, a aj tá najmenšia prekážka mu vie narobiť veľké problémy...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Pia Dec 02, 2011 9:42 pm 
superkecal
superkecal
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 55 x
Obdržal: 30 x
meno a priezvisko: Milan Badinský
vek: 17
cvičím: 3r.
váha: 85kg
výška: 172cm
papagiorgo píše:
milankos512 píše:
FitPotreby.sk píše:

sopláci

mal by si nás poľutovať ty necita jeden

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Pon Dec 05, 2011 12:43 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 7 x
Obdržal: 1 x
vek: 21
cvičím: 2r.
trenerská licencia: nemam
váha: 103kg
výška: 183cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita
sútažná federácia: ...
preco nedoporucujete cvicit s horuckou?

ja som teda par krat tak cvicil a nejaky extra problem som nemal s 38.5 sa cvicit da

co sa tyka na mna ked nieco lezie idem cvicit a vacsinou koncim tak ze nedavam kardio a snazim sa to cez vykend vylezat .

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Pon Dec 05, 2011 1:32 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 19

Poďakoval: 27 x
Obdržal: 47 x
vek: 22
váha: 92kg
výška: 184cm
najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition
Y0G1 píše:

ja som teda par krat tak cvicil a nejaky extra problem som nemal s 38.5 sa cvicit da

co sa tyka na mna ked nieco lezie idem cvicit a vacsinou koncim tak ze nedavam kardio a snazim sa to cez vykend vylezat .

cvicit sa nedoporucuje pretoze pocas choroby nemas energie na rozdavanie a telo potrebuje vela zivin pre imunitny system aby sa vysporiadalo s chorobou. Tym, ze cvicis idu tieto ziviny inde. Takze ked uz nic ine, minimalne si tym predlzujes chorobu.

Podpis autora:

Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds. The iron never lies to you!
Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Pon Dec 05, 2011 3:01 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 7 x
Obdržal: 1 x
vek: 21
trenerská licencia: nemam
váha: 103kg
výška: 183cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita
sútažná federácia: ...
whoo píše:
Y0G1 píše:

cvicit sa nedoporucuje pretoze pocas choroby nemas energie na rozdavanie a telo potrebuje vela zivin pre imunitny system aby sa vysporiadalo s chorobou. Tym, ze cvicis idu tieto ziviny inde. Takze ked uz nic ine, minimalne si tym predlzujes chorobu.

no vedel som ze to neni spravne ale ked mne to neda ja proste musel /musim ist cvicit .

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pon Dec 05, 2011 5:42 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 94 x
Obdržal: 48 x
Y0G1 píše:
whoo píše:
Y0G1 píše:

no vedel som ze to neni spravne ale ked mne to neda ja proste musel /musim ist cvicit .

ked musis, tak musis ...
s horuckou by som teda cvicit nesiel, jednak by som nemal chut ani vstat z postele a druhak to nicomu nepomoze

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pon Dec 05, 2011 11:36 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 35 x
Obdržal: 119 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
Y0G1 píše:

Telo potrebuje regeneraciu a je nastavene tak ze vsetku energiu sustredi do liecenia proste nastava proces ked telo bojuje a je to prenho zataz a ty chces este trenovat? Preto sa clovek citi zle ked je chory proste to telo neovladnes lebo bojuje z chorobou.Nevie ci som to vysvetlil dostatocne.

Podpis autora:

http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

http://n2-guard.webnode.sk/

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 3 [ Príspevkov: 23 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia