Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Uto Nov 29, 2011 6:24 am Aktuálny čas je Uto Nov 29, 2011 6:24 am

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 9 ] 
Autor Správa
Element
 Predmet príspevku: Pomoc s nabratim svalov
Napísal: Štv Nov 17, 2011 9:22 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 0 x
vek: 15
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 73kg
výška: 184cm
sponzora: nemám
Neviem či som to správne umiestnil a ak nie tak sa ospravedlňujem ale potrebujem pomoc... Cvičim asi 6 mesiacov cele telo 3 dni v tyždni a neviem čo dalej ,,, niečo som nabral ale nič moc prosim vas o nejake rady + nejaky plan skúsenosti už mám a poznám cviky tak smelo ... každá rada poteši

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: Pomoc s nabratim svalov
Napísal: Pia Nov 18, 2011 10:42 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 31 x
Obdržal: 113 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
Element píše:
Neviem či som to správne umiestnil a ak nie tak sa ospravedlňujem ale potrebujem pomoc... Cvičim asi 6 mesiacov cele telo 3 dni v tyždni a neviem čo dalej ,,, niečo som nabral ale nič moc prosim vas o nejake rady + nejaky plan skúsenosti už mám a poznám cviky tak smelo ... každá rada poteši

Je na case prejst na treningovy split 4x v tyzdni TU a pusti sa do Objemový tréning č.2- začiatočník

Za tento príspevok autora

vlastomenn

poďakoval uživateľ

Element

Podpis autora:

http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

http://n2-guard.webnode.sk/

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pia Nov 18, 2011 6:47 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 89 x
Obdržal: 48 x
Element píše:

vsetci tu stale mate tendenciu vyzdvihovat pri naberani hmoty cvicenie samotne. nezabudnite, ze nejde len o to ist do posilnovne a nadvihat tam svoje predpisane kila zeleza. je to zlozitejsie.

a kde zacat?
post11184.html#p11184
stravovanie-podla-telesneho-typu-t971.html
velka-kniha-posilovani-t946.html
vsetko-o-doplnkoch-vyzivy-vseobecne-f24.html

A nakoniec z mojho pohladu nastavit si hlavu. Od nej totiz zavisi vsetko. Disciplina, presnost, zasadnost, zdrava tvrdohlavost.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Janci
Napísal: Str Nov 23, 2011 2:13 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 2 x
meno a priezvisko: Ján Bučko
vek: 22
váha: 82kg
výška: 185cm
Zdravim ja som začiatočník, cvičím 2 mesiace ale predtým som aktívne hrával futbal a vôbec všetky športy ma bavia. Cvičím 3x týždenne vždy prsia,biceps+brucho - ramená,triceps+brucho - chrbát,trapéz,nohy+brucho - je to vhodná kombinácia? A ešte tie dva tréningy bez bicepsu si dávam biceps 3série na 1 náradí lebo chcem zlepšiť biceps.Je to ok? Inak dávam vždy 5cvikov po 3 série snažím sa 12 ak nevládzem dam 10 opakovaní. Po tréningu si dávam gainer, lebo chcel som trochu nabrať čo sa mi aj podarilo o 3 kg asi za mesiac. Chcem pri svojich 185cm 85kg(mám cca 82kg). Stavujem sa myslím veľmi zle, som asi mezomorf s rychlym metabolizmom, jem nepravidelne a aj mastné jedlá a vôbec si nepočítam koľko sacharidov a tukov a podobne som prijal. Neviem ako by som mal striedať objemovku a rysovaciu fázu. Napriek tomu vidím na sebe pokroky. Myslíte že je možné aj zo zlým stravovaním dobre naberať svalovú hmotu? Ak nie, máte nejaký konkrétny jedálniček čo by som mal jesť, koľko a kedy? A ešte by som rád vedel po akom čase ste si v priemere na začiatku zvyšovali záťaže. Ďakujem za odpovede :).

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Str Nov 23, 2011 3:22 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Janci píše:
Zdravim ja som začiatočník, cvičím 2 mesiace ale predtým som aktívne hrával futbal a vôbec všetky športy ma bavia. Cvičím 3x týždenne vždy prsia,biceps+brucho - ramená,triceps+brucho - chrbát,trapéz,nohy+brucho - je to vhodná kombinácia? A ešte tie dva tréningy bez bicepsu si dávam biceps 3série na 1 náradí lebo chcem zlepšiť biceps.Je to ok? Inak dávam vždy 5cvikov po 3 série snažím sa 12 ak nevládzem dam 10 opakovaní. Po tréningu si dávam gainer, lebo chcel som trochu nabrať čo sa mi aj podarilo o 3 kg asi za mesiac. Chcem pri svojich 185cm 85kg(mám cca 82kg). Stavujem sa myslím veľmi zle, som asi mezomorf s rychlym metabolizmom, jem nepravidelne a aj mastné jedlá a vôbec si nepočítam koľko sacharidov a tukov a podobne som prijal. Neviem ako by som mal striedať objemovku a rysovaciu fázu. Napriek tomu vidím na sebe pokroky. Myslíte že je možné aj zo zlým stravovaním dobre naberať svalovú hmotu? Ak nie, máte nejaký konkrétny jedálniček čo by som mal jesť, koľko a kedy? A ešte by som rád vedel po akom čase ste si v priemere na začiatku zvyšovali záťaže. Ďakujem za odpovede :).

Treningy najdes na fore rozpisane je na to sekcia. Jedz vsetko co ti pride pod ruku ale boo by idealne aby to obsahovalo bielkoviny.Nepravidelna strava je nevhodna ak chces nabrat sval.hmotu.Jedalnicek? Maso , maso a zas maso ryza,zemiaky zelenina gayner kludne aj protein a stravu dodrziavat min 4x za den. Pridavat na vahach mozes ale telo si pyta casom same ked zosilnie cize zbytocne budes navysovat na silu.

vlastomenn

poďakoval uživateľ

Janci

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pia Nov 25, 2011 11:29 am 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 89 x
Obdržal: 48 x
Janci píše:

Najdi si na fore optimalny treningovy plan, podla toho co chces. Tento je podla mna trochu zmateny. Neviem preco napr. cvicis brucho kazdy den? Brucho je normalny sval ako vsetky ine. Tym, ze budes niektory sval cvicit viac ako ostatne, nic specialne nedosiahnes. Akurat nerovnovahu medzi svalovymi partiami. Ak chces niektoru partiu zlepsit, nakolko zaostava pred ostatnymi, tak si ju posun v treningovom plane na prve miesto a trenuj ju ked mas najviac energie. Zlepsenie mozes docielit aj lepsou technikou cvikov, resp. lepsim vyberom cvikov.
Konkretne by podla mna mal ten Tvoj plan vyzerat takto:
- prsia, biceps, brucho
- chrbat, ramena, triceps
- nohy, trapezy

Chrbat a nohy som este spolu cvicit nevidel nikoho, ale ak Ti to vyhovuje?!

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

Janci

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Janci
Napísal: Pia Nov 25, 2011 6:16 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 2 x
meno a priezvisko: Ján Bučko
vek: 22
váha: 82kg
výška: 185cm
Brucho som cvicil kazdy trening 60 sedlahov a 60tych vystierani noh, myslel som si ze to je ok ze ked ho budem cvicit iba raz za tyzden tak nejako nebude napredovat. Pri inych svaloch som cvicil viac cvikov tak som myslel ze brucho treba pridat vzdy. Dobre tak teraz som dnes zacal ten treningovy plan pre zaciatocnikov - ktory toci vsetky partie na kazdom treningu a na novy rok zacnem ten druhy a uvidime ako to pojde.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Pia Nov 25, 2011 7:40 pm 
Boss
Boss
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1467

Poďakoval: 65 x
Obdržal: 103 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
Janci píše:
Brucho som cvicil kazdy trening 60 sedlahov a 60tych vystierani noh, myslel som si ze to je ok ze ked ho budem cvicit iba raz za tyzden tak nejako nebude napredovat. Pri inych svaloch som cvicil viac cvikov tak som myslel ze brucho treba pridat vzdy. Dobre tak teraz som dnes zacal ten treningovy plan pre zaciatocnikov - ktory toci vsetky partie na kazdom treningu a na novy rok zacnem ten druhy a uvidime ako to pojde.

daj potom vediet vysledky

Podpis autora:

zarábajte so svojim webom !!!

R.I.P Táto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ... R.I.P

25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...

Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Je ťažké si ísť za svojím cieľom, keď človek ešte vôbec nevie čo chce, a aj tá najmenšia prekážka mu vie narobiť veľké problémy...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pia Nov 25, 2011 8:30 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Janci píše:

Priebezne pis pytaj sa na cokolvek co ti neni jasne alebo co by si chcel vediet.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 9 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Yandex [Bot] a 0 hostia