Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Ned Jan 22, 2012 3:28 am Aktuálny čas je Ned Jan 22, 2012 3:28 am

Stránka 3 z 4 [ Príspevkov: 32 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
Autor Správa
vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: CLENBUTEROL
Napísal: Ned Nov 06, 2011 12:39 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 39 x
Obdržal: 131 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
pohlavie: muž
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
sponzora: nemám
Genesis ktory sa uz roky nevyraba je najviac zneuzivany vyrobcami na ciernom trhu a daju sa kupit dobre veci co slapu ale aj sracky to zalezi od serioznosti doticneho vyrobcu a ak je to vyrobene na slovensku v BA tak vies co v tom bude asi skoro nic pretoze vies aky su slovaci ako co najviac ojebat a co najviac zarobit. Ten eurochem pochybujem ze ma dovezeny je urcite vyrobeny v BA.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

peter222
Napísal: Ned Nov 06, 2011 12:50 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 1 x
meno a priezvisko: peter222
vek: 24
cvičím: 5r.
váha: 84kg
výška: 184cm
vlastomenn píše:
Genesis ktory sa uz roky nevyraba je najviac zneuzivany vyrobcami na ciernom trhu a daju sa kupit dobre veci co slapu ale aj sracky to zalezi od serioznosti doticneho vyrobcu a ak je to vyrobene na slovensku v BA tak vies co v tom bude asi skoro nic pretoze vies aky su slovaci ako co najviac ojebat a co najviac zarobit. Ten eurochem pochybujem ze ma dovezeny je urcite vyrobeny v BA.

tak teraz neviem ci si mam zohnat, druhy ten clomid, aby som udrzal aspon nieco z toho co som nabral.alebo viskusam ten co mam a ked to bude fejk tak asi stratim z toho dost, a to ma kurna sere. bol by som strasne nerad keby to stratim, co by si poradil?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Ned Nov 06, 2011 2:48 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

peter222 píše:
vlastomenn píše:

tak teraz neviem ci si mam zohnat, druhy ten clomid, aby som udrzal aspon nieco z toho co som nabral.alebo viskusam ten co mam a ked to bude fejk tak asi stratim z toho dost, a to ma kurna sere. bol by som strasne nerad keby to stratim, co by si poradil?

Jednoducho to vyber a poucis sa a nabuduce zoberies zo spolahliveho zdroja.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

amraa
Napísal: Štv Nov 17, 2011 2:20 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
vek: 22
pohlavie: žena
cvičím: 2r.
váha: 60kg
výška: 170cm
Co hovorite na toto?

POZOR! Porušuješ pravidlá fóra

Zevraj sa da zohnat len v lekarni. Myslite ze je to doveryhodne ci lekaren je vacsia istota?

Naposledy upravil papagiorgo dňa Štv Nov 17, 2011 3:46 pm, celkovo upravené 2
Dôvod: link zmazany , porusenie bodu 4 pravidiel fora

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Nov 19, 2011 10:03 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

amraa píše:
Co hovorite na toto?

POZOR! Porušuješ pravidlá fóra

Zevraj sa da zohnat len v lekarni. Myslite ze je to doveryhodne ci lekaren je vacsia istota?

Da sa to v lekarni a aj cezo mna.Linky su zakazane vkladat.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Sob Nov 26, 2011 11:48 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 19

Poďakoval: 28 x
Obdržal: 49 x
váha: 92kg
najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition
Vlastomenn mam na teba jednu otazku ohladom clenby. zaciatkom roka chcem zacat s dietou a dam aj clenbu do toho. planujem to kupit od teba kedze sam nemam ziadny overeny zdroj skusim teba, ale na stranke co je v popise citam o davkovani a nejako sa mi to nezda. je tam pisane presne toto: "Dávkuje sa od 60 do 120 mcg za deň (0,6 – 1,4 mg)." Co ma dost zarazilo kedze tablety su len 0,02 mg, a pri 60 az 120 mcg/ za den by to bolo 30-60 tabliet denne. neni tam nejaky preklep? alebo to naozaj treba hltat jak lentilky? takto by som tyzdenne musel dat 100€ len za clenbu...

Podpis autora:

Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds. The iron never lies to you!
Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Nov 26, 2011 12:09 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

whoo píše:
Vlastomenn mam na teba jednu otazku ohladom clenby. zaciatkom roka chcem zacat s dietou a dam aj clenbu do toho. planujem to kupit od teba kedze sam nemam ziadny overeny zdroj skusim teba, ale na stranke co je v popise citam o davkovani a nejako sa mi to nezda. je tam pisane presne toto: "Dávkuje sa od 60 do 120 mcg za deň (0,6 – 1,4 mg)." Co ma dost zarazilo kedze tablety su len 0,02 mg, a pri 60 az 120 mcg/ za den by to bolo 30-60 tabliet denne. neni tam nejaky preklep? alebo to naozaj treba hltat jak lentilky? takto by som tyzdenne musel dat 100€ len za clenbu...

Je to preklep ma to byt 0,06-0,12 mcg dik za upozornenie.U clembuterolu je vyhoda aj o okrem spalovania posobi aj ako pumpa na treningu a vycsiu chut a vybusnost na treningu cize je idealne ho dat 30 min pred treningom.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Sob Nov 26, 2011 12:28 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 19

Poďakoval: 28 x
Obdržal: 49 x
váha: 92kg
najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition
vlastomenn píše:
whoo píše:
Vlastomenn mam na teba jednu otazku ohladom clenby. zaciatkom roka chcem zacat s dietou a dam aj clenbu do toho. planujem to kupit od teba kedze sam nemam ziadny overeny zdroj skusim teba, ale na stranke co mas v popise citam o davkovani a nejako sa mi to nezda. je tam pisane presne toto: "Dávkuje sa od 60 do 120 mcg za deň (0,6 – 1,4 mg)." Co ma dost zarazilo kedze tablety su len 0,02 mg, a pri 60 az 120 mcg/ za den by to bolo 30-60 tabliet denne. nemas tam nejaky preklep? alebo to naozaj treba hltat jak lentilky? takto by som tyzdenne musel dat 100€ len za clenbu...

Je to preklep ma to byt 0,06-0,12 mcg dik za upozornenie.U clembuterolu je vyhoda aj o okrem spalovania posobi aj ako pumpa na treningu a vycsiu chut a vybusnost na treningu cize je idealne ho dat 30 min pred treningom.

aha diky, uz som sa zlakol :) potom ti napisem ked to budem kupovat.

Podpis autora:

Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds. The iron never lies to you!
Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Ned Nov 27, 2011 4:18 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 7 x
Obdržal: 1 x
vek: 21
trenerská licencia: nemam
váha: 103kg
výška: 183cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita
sútažná federácia: ...
priznam sa ze stary spirac som bral cykloval som to tusim kazdy tyzden od 2 tbl navyse skoncil som na 6 denne , nechcem klamat boli to asi 4-5 rokov dozadu , triasli sa mi ruky to je asi tak vsetko teplo bolo siel som z toho dole cca 4kg a to som doma robil len steper a zral co som chcel .

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Ned Nov 27, 2011 4:51 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Y0G1 píše:
priznam sa ze stary spirac som bral cykloval som to tusim kazdy tyzden od 2 tbl navyse skoncil som na 6 denne , nechcem klamat boli to asi 4-5 rokov dozadu , triasli sa mi ruky to je asi tak vsetko teplo bolo siel som z toho dole cca 4kg a to som doma robil len steper a zral co som chcel .

Kombinacii je viacej ako ho brat samozrejme triaska je vedlajsi ucinok ale netreba tomu venovat pozornost na to sa neumiera.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 3 z 4 [ Príspevkov: 32 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia