Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:131 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Genesis ktory sa uz roky nevyraba je najviac zneuzivany vyrobcami na ciernom trhu a daju sa kupit dobre veci co slapu ale aj sracky to zalezi od serioznosti doticneho vyrobcu a ak je to vyrobene na slovensku v BA tak vies co v tom bude asi skoro nic pretoze vies aky su slovaci ako co najviac ojebat a co najviac zarobit. Ten eurochem pochybujem ze ma dovezeny je urcite vyrobeny v BA.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:3 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 84kg výška: 184cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Genesis ktory sa uz roky nevyraba je najviac zneuzivany vyrobcami na ciernom trhu a daju sa kupit dobre veci co slapu ale aj sracky to zalezi od serioznosti doticneho vyrobcu a ak je to vyrobene na slovensku v BA tak vies co v tom bude asi skoro nic pretoze vies aky su slovaci ako co najviac ojebat a co najviac zarobit. Ten eurochem pochybujem ze ma dovezeny je urcite vyrobeny v BA.
tak teraz neviem ci si mam zohnat, druhy ten clomid, aby som udrzal aspon nieco z toho co som nabral.alebo viskusam ten co mam a ked to bude fejk tak asi stratim z toho dost, a to ma kurna sere. bol by som strasne nerad keby to stratim, co by si poradil?
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:131 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter222 píše:
vlastomenn píše:
tak teraz neviem ci si mam zohnat, druhy ten clomid, aby som udrzal aspon nieco z toho co som nabral.alebo viskusam ten co mam a ked to bude fejk tak asi stratim z toho dost, a to ma kurna sere. bol by som strasne nerad keby to stratim, co by si poradil?
Jednoducho to vyber a poucis sa a nabuduce zoberies zo spolahliveho zdroja.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:28 x Obdržal:49 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Vlastomenn mam na teba jednu otazku ohladom clenby. zaciatkom roka chcem zacat s dietou a dam aj clenbu do toho. planujem to kupit od teba kedze sam nemam ziadny overeny zdroj skusim teba, ale na stranke co je v popise citam o davkovani a nejako sa mi to nezda. je tam pisane presne toto: "Dávkuje sa od 60 do 120 mcg za deň (0,6 – 1,4 mg)." Co ma dost zarazilo kedze tablety su len 0,02 mg, a pri 60 az 120 mcg/ za den by to bolo 30-60 tabliet denne. neni tam nejaky preklep? alebo to naozaj treba hltat jak lentilky? takto by som tyzdenne musel dat 100€ len za clenbu...
whoo píše:
Vlastomenn mam na teba jednu otazku ohladom clenby. zaciatkom roka chcem zacat s dietou a dam aj clenbu do toho. planujem to kupit od teba kedze sam nemam ziadny overeny zdroj skusim teba, ale na stranke co je v popise citam o davkovani a nejako sa mi to nezda. je tam pisane presne toto: "Dávkuje sa od 60 do 120 mcg za deň (0,6 – 1,4 mg)." Co ma dost zarazilo kedze tablety su len 0,02 mg, a pri 60 az 120 mcg/ za den by to bolo 30-60 tabliet denne. neni tam nejaky preklep? alebo to naozaj treba hltat jak lentilky? takto by som tyzdenne musel dat 100€ len za clenbu...
Je to preklep ma to byt 0,06-0,12 mcg dik za upozornenie.U clembuterolu je vyhoda aj o okrem spalovania posobi aj ako pumpa na treningu a vycsiu chut a vybusnost na treningu cize je idealne ho dat 30 min pred treningom.
Podpis autora:
Poďakoval:28 x Obdržal:49 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
whoo píše:
Vlastomenn mam na teba jednu otazku ohladom clenby. zaciatkom roka chcem zacat s dietou a dam aj clenbu do toho. planujem to kupit od teba kedze sam nemam ziadny overeny zdroj skusim teba, ale na stranke co mas v popise citam o davkovani a nejako sa mi to nezda. je tam pisane presne toto: "Dávkuje sa od 60 do 120 mcg za deň (0,6 – 1,4 mg)." Co ma dost zarazilo kedze tablety su len 0,02 mg, a pri 60 az 120 mcg/ za den by to bolo 30-60 tabliet denne. nemas tam nejaky preklep? alebo to naozaj treba hltat jak lentilky? takto by som tyzdenne musel dat 100€ len za clenbu...
Je to preklep ma to byt 0,06-0,12 mcg dik za upozornenie.U clembuterolu je vyhoda aj o okrem spalovania posobi aj ako pumpa na treningu a vycsiu chut a vybusnost na treningu cize je idealne ho dat 30 min pred treningom.
aha diky, uz som sa zlakol :) potom ti napisem ked to budem kupovat.
Poďakoval:7 x Obdržal:1 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: nemam váha: 103kg výška: 183cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: ...
priznam sa ze stary spirac som bral cykloval som to tusim kazdy tyzden od 2 tbl navyse skoncil som na 6 denne , nechcem klamat boli to asi 4-5 rokov dozadu , triasli sa mi ruky to je asi tak vsetko teplo bolo siel som z toho dole cca 4kg a to som doma robil len steper a zral co som chcel .
Y0G1 píše:
priznam sa ze stary spirac som bral cykloval som to tusim kazdy tyzden od 2 tbl navyse skoncil som na 6 denne , nechcem klamat boli to asi 4-5 rokov dozadu , triasli sa mi ruky to je asi tak vsetko teplo bolo siel som z toho dole cca 4kg a to som doma robil len steper a zral co som chcel .
Kombinacii je viacej ako ho brat samozrejme triaska je vedlajsi ucinok ale netreba tomu venovat pozornost na to sa neumiera.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz