bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Ned Aug 19, 2012 11:22 pm Aktuálny čas je Ned Aug 19, 2012 11:22 pm

Stránka 3 z 5 [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Autor Správa
vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: CLENBUTEROL
Napísal: Ned Nov 06, 2011 12:39 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 192 x
Obdržal: 331 x
Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
Vek: 35
Pohlavie: muž
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 84kg
Výška: 171cm
Sponzora: nemám
Genesis ktory sa uz roky nevyraba je najviac zneuzivany vyrobcami na ciernom trhu a daju sa kupit dobre veci co slapu ale aj sracky to zalezi od serioznosti doticneho vyrobcu a ak je to vyrobene na slovensku v BA tak vies co v tom bude asi skoro nic pretoze vies aky su slovaci ako co najviac ojebat a co najviac zarobit. Ten eurochem pochybujem ze ma dovezeny je urcite vyrobeny v BA.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

obchod@steroidy.eu

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

peter222
Napísal: Ned Nov 06, 2011 12:50 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 5 x
Obdržal: 8 x
Meno a priezvisko: peter222
Vek: 24
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 92kg
Výška: 184cm
vlastomenn píše:
Genesis ktory sa uz roky nevyraba je najviac zneuzivany vyrobcami na ciernom trhu a daju sa kupit dobre veci co slapu ale aj sracky to zalezi od serioznosti doticneho vyrobcu a ak je to vyrobene na slovensku v BA tak vies co v tom bude asi skoro nic pretoze vies aky su slovaci ako co najviac ojebat a co najviac zarobit. Ten eurochem pochybujem ze ma dovezeny je urcite vyrobeny v BA.

tak teraz neviem ci si mam zohnat, druhy ten clomid, aby som udrzal aspon nieco z toho co som nabral.alebo viskusam ten co mam a ked to bude fejk tak asi stratim z toho dost, a to ma kurna sere. bol by som strasne nerad keby to stratim, co by si poradil?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Ned Nov 06, 2011 2:48 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

peter222 píše:
vlastomenn píše:

tak teraz neviem ci si mam zohnat, druhy ten clomid, aby som udrzal aspon nieco z toho co som nabral.alebo viskusam ten co mam a ked to bude fejk tak asi stratim z toho dost, a to ma kurna sere. bol by som strasne nerad keby to stratim, co by si poradil?

Jednoducho to vyber a poucis sa a nabuduce zoberies zo spolahliveho zdroja.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

obchod@steroidy.eu

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

amraa
Napísal: Štv Nov 17, 2011 2:20 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 22
Pohlavie: žena
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 60kg
Výška: 170cm
Co hovorite na toto?

POZOR! Porušuješ pravidlá fóra

Zevraj sa da zohnat len v lekarni. Myslite ze je to doveryhodne ci lekaren je vacsia istota?

Naposledy upravil papagiorgo dňa Štv Nov 17, 2011 3:46 pm, celkovo upravené 2
Dôvod: link zmazany , porusenie bodu 4 pravidiel fora

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Nov 19, 2011 10:03 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

amraa píše:
Co hovorite na toto?

POZOR! Porušuješ pravidlá fóra

Zevraj sa da zohnat len v lekarni. Myslite ze je to doveryhodne ci lekaren je vacsia istota?

Da sa to v lekarni a aj cezo mna.Linky su zakazane vkladat.

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Sob Nov 26, 2011 11:48 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 65 x
Vek: 23
Hmotnosť: 83kg
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Vlastomenn mam na teba jednu otazku ohladom clenby. zaciatkom roka chcem zacat s dietou a dam aj clenbu do toho. planujem to kupit od teba kedze sam nemam ziadny overeny zdroj skusim teba, ale na stranke co je v popise citam o davkovani a nejako sa mi to nezda. je tam pisane presne toto: "Dávkuje sa od 60 do 120 mcg za deň (0,6 – 1,4 mg)." Co ma dost zarazilo kedze tablety su len 0,02 mg, a pri 60 az 120 mcg/ za den by to bolo 30-60 tabliet denne. neni tam nejaky preklep? alebo to naozaj treba hltat jak lentilky? takto by som tyzdenne musel dat 100€ len za clenbu...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Nov 26, 2011 12:09 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

whoo píše:
Vlastomenn mam na teba jednu otazku ohladom clenby. zaciatkom roka chcem zacat s dietou a dam aj clenbu do toho. planujem to kupit od teba kedze sam nemam ziadny overeny zdroj skusim teba, ale na stranke co je v popise citam o davkovani a nejako sa mi to nezda. je tam pisane presne toto: "Dávkuje sa od 60 do 120 mcg za deň (0,6 – 1,4 mg)." Co ma dost zarazilo kedze tablety su len 0,02 mg, a pri 60 az 120 mcg/ za den by to bolo 30-60 tabliet denne. neni tam nejaky preklep? alebo to naozaj treba hltat jak lentilky? takto by som tyzdenne musel dat 100€ len za clenbu...

Je to preklep ma to byt 0,06-0,12 mcg dik za upozornenie.U clembuterolu je vyhoda aj o okrem spalovania posobi aj ako pumpa na treningu a vycsiu chut a vybusnost na treningu cize je idealne ho dat 30 min pred treningom.

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Sob Nov 26, 2011 12:28 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 65 x
Vek: 23
Hmotnosť: 83kg
vlastomenn píše:
whoo píše:
Vlastomenn mam na teba jednu otazku ohladom clenby. zaciatkom roka chcem zacat s dietou a dam aj clenbu do toho. planujem to kupit od teba kedze sam nemam ziadny overeny zdroj skusim teba, ale na stranke co mas v popise citam o davkovani a nejako sa mi to nezda. je tam pisane presne toto: "Dávkuje sa od 60 do 120 mcg za deň (0,6 – 1,4 mg)." Co ma dost zarazilo kedze tablety su len 0,02 mg, a pri 60 az 120 mcg/ za den by to bolo 30-60 tabliet denne. nemas tam nejaky preklep? alebo to naozaj treba hltat jak lentilky? takto by som tyzdenne musel dat 100€ len za clenbu...

Je to preklep ma to byt 0,06-0,12 mcg dik za upozornenie.U clembuterolu je vyhoda aj o okrem spalovania posobi aj ako pumpa na treningu a vycsiu chut a vybusnost na treningu cize je idealne ho dat 30 min pred treningom.

aha diky, uz som sa zlakol :) potom ti napisem ked to budem kupovat.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Ned Nov 27, 2011 4:18 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 2 x
Vek: 21
Trénerské licencie: nemam
Hmotnosť: 103kg
Výška: 183cm
Súťažná federácia: ...
priznam sa ze stary spirac som bral cykloval som to tusim kazdy tyzden od 2 tbl navyse skoncil som na 6 denne , nechcem klamat boli to asi 4-5 rokov dozadu , triasli sa mi ruky to je asi tak vsetko teplo bolo siel som z toho dole cca 4kg a to som doma robil len steper a zral co som chcel .

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Ned Nov 27, 2011 4:51 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Y0G1 píše:
priznam sa ze stary spirac som bral cykloval som to tusim kazdy tyzden od 2 tbl navyse skoncil som na 6 denne , nechcem klamat boli to asi 4-5 rokov dozadu , triasli sa mi ruky to je asi tak vsetko teplo bolo siel som z toho dole cca 4kg a to som doma robil len steper a zral co som chcel .

Kombinacii je viacej ako ho brat samozrejme triaska je vedlajsi ucinok ale netreba tomu venovat pozornost na to sa neumiera.

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 3 z 5 [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia