Poďakoval: 0 x Obdržal:37 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 112kg výška: 174cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: hladám sútažná federácia: saksft
Pre mna je kulturistika zmysel zivota. Nevidim iny zmysel ako zit pre to. Keby som nemohol cvicit, radsej by som zomrel. Je to ako deviacia je mi jedno co si o mne ludia myslia je mi jedno ze si myslia, ze som sialeny nech si hovoria co chcu. Ta sila ktora ma den co den motivuje v strave v treningoch a nedovoli mi nemysliet den co den na nu, ta nikdy nepominie. Neda sa opisat co pre mna znamena. Zalubil som sa a je to laska na zivot a na smrt. Budem jej verny do konca zivota a slubujem jej vernost navzdy. Napiste aj vy co pre vas znamena kulturistika.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mello
Predmet príspevku: Re: Co pre vas znamena kulturistika
Bydlisko: Žilina Poďakoval:1 x Obdržal:19 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 20r. váha: 86kg výška: 181cm sponzora: nemám
som na tom rovnako ako roman
je mi absolútne jedno čo si o mne myslia ľudia ked si všade nosím dozičky, je mi jedno čo si myslia ked jediný ručím pri tréningu, je mi jedno čo si myslia ked sa bijem pri tréningu
zbožňujem pocit po kvalitne odvedenom tréningu....zbožňujem ked vidno aj maličké posuny vpred
ako spomínal roman - na život a na smrť
Podpis autora:
DO YOUR WORKOUTS AS HELL TO SEE HEAVEN
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:55 x Obdržal:34 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
tak tak veru ako tu už volo niekoľko krát spomínané posilka, tréning, a všetko okolo toho je môj život ...milujem tento šport a mám na háku reči okolo toho ako je tento šport poznačený dopingom a neviem čím ešte ...všade sa nájde doping alebo niečo čo by tam nemalo byť ..alebo nie v takej miere ...no nikto sa nepozerá na podstatu bodybuildingu ..čo je prakticky symetria celého tela, zdravý životný štýl a všetko okolo toho ...bodybuilding je beh na dlhé trate ..nieje to nič krátkodobé ani chvíľkové ..je to celoživotné presvedčenie a životný štýl ...a to ma na tom priťahuje asi najviac ...takže vzdávam hold každému ktorý to berie s cvičením vážne a je ďalším z veľkej rodiny kulturistov alebo proste ľudí čo sa týmto športom zaoberajú
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
týpek
Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
premna to tiez znamena zivotny styl... ako nahle nemozem cvicit som nervozny a velmi dobre sa pri cviceni daju vybit nervy :) tak premna je to sport sportov :)
Podpis autora:
HARDCORE
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Gordonisk
Poďakoval:3 x Obdržal:2 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 93kg výška: 188cm sponzora: nemám
jednoznacne suhlasim zo vsetkym co tu padlo , zo zaciatku to bolo , ze som chcel zhodit trosku pribrat a tak , ale teraz si uz bez toho neviem ani predstavit zit ! a hlavne ma to bavi viac a viac je to proste super :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:131 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Gordonisk píše:
jednoznacne suhlasim zo vsetkym co tu padlo , zo zaciatku to bolo , ze som chcel zhodit trosku pribrat a tak , ale teraz si uz bez toho neviem ani predstavit zit ! a hlavne ma to bavi viac a viac je to proste super :)
Ako povedal Arnold je to ako orgazmus.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
papagiorgo
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Gordonisk
Poďakoval:3 x Obdržal:2 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 93kg výška: 188cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Gordonisk píše:
veru ze tak
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
veru ze tak
dam si kavu, a idem si zacvicit neberiem to prilis vazne ale niekedy sa pristihnem, ze aj ano, je to skvely pocit, ked sa pozriem do zrkadla a vyzeram so sebou podvedome spokojny, navonok ale prezentujem svoju nespokojnost
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Gordonisk
FitPotreby.sk píše:
Gordonisk píše:
vlastomenn píše:
Gordonisk píše:
veru ze tak
dam si kavu, a idem si zacvicit neberiem to prilis vazne ale niekedy sa pristihnem, ze aj ano, je to skvely pocit, ked sa pozriem do zrkadla a vyzeram so sebou podvedome spokojny, navonok ale prezentujem svoju nespokojnost
to pozna kazdy vyborny pocit inac kolko ty mas vlastne rokov Ked to neni tajomstvo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz