Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Str Jan 25, 2012 1:21 am Aktuálny čas je Str Jan 25, 2012 1:21 am

Všetky časy sú v GMT

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 14 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
FitPotreby.sk
 Predmet príspevku: Re: Co pre vas znamena kulturistika
Napísal: Pon Nov 21, 2011 5:33 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 96 x
Obdržal: 51 x
Gordonisk píše:
FitPotreby.sk píše:
Gordonisk píše:
vlastomenn píše:
Gordonisk píše:
jednoznacne suhlasim zo vsetkym co tu padlo , zo zaciatku to bolo , ze som chcel zhodit trosku pribrat a tak , ale teraz si uz bez toho neviem ani predstavit zit ! a hlavne ma to bavi viac a viac je to proste super :)

Ako povedal Arnold je to ako orgazmus.

veru ze tak

dam si kavu, a idem si zacvicit neberiem to prilis vazne ale niekedy sa pristihnem, ze aj ano, je to skvely pocit, ked sa pozriem do zrkadla a vyzeram so sebou podvedome spokojny, navonok ale prezentujem svoju nespokojnost

to pozna kazdy vyborny pocit inac kolko ty mas vlastne rokov Ked to neni tajomstvo

36 bratku, niekedy som z toho dobre deprimovany, ked si predstavim, ze mi tiahne na 40 a zacinaju sa u mna prejavovat rozne ukazy, ktore su pripisovane starym chlapom

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Pon Nov 21, 2011 6:46 pm 
Boss
Boss
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1467

Poďakoval: 78 x
Obdržal: 106 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
pohlavie: muž
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
36 bratku, niekedy som z toho dobre deprimovany, ked si predstavim, ze mi tiahne na 40 a zacinaju sa u mna prejavovat rozne ukazy, ktore su pripisovane starym chlapom

detko

Podpis autora:

zarábajte so svojim webom !!!

Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Je ťažké si ísť za svojím cieľom, keď človek ešte vôbec nevie čo chce, a aj tá najmenšia prekážka mu vie narobiť veľké problémy...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Gordonisk
Napísal: Uto Nov 22, 2011 11:48 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 2 x
vek: 21
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 93kg
výška: 188cm
sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Gordonisk píše:
FitPotreby.sk píše:
Gordonisk píše:
vlastomenn píše:
Gordonisk píše:
jednoznacne suhlasim zo vsetkym co tu padlo , zo zaciatku to bolo , ze som chcel zhodit trosku pribrat a tak , ale teraz si uz bez toho neviem ani predstavit zit ! a hlavne ma to bavi viac a viac je to proste super :)

Ako povedal Arnold je to ako orgazmus.

veru ze tak

dam si kavu, a idem si zacvicit neberiem to prilis vazne ale niekedy sa pristihnem, ze aj ano, je to skvely pocit, ked sa pozriem do zrkadla a vyzeram so sebou podvedome spokojny, navonok ale prezentujem svoju nespokojnost

to pozna kazdy vyborny pocit inac kolko ty mas vlastne rokov Ked to neni tajomstvo

nemam sice tolko co ty , ale drzim sa nazoru ktory u mna nik nezmeni.. Si taky stary nakolko sa citis.

ver mi , urcite to takto aj je

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pia Nov 25, 2011 11:51 am 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 96 x
Obdržal: 51 x
Gordonisk píše:

nemam sice tolko co ty , ale drzim sa nazoru ktory u mna nik nezmeni.. Si taky stary nakolko sa citis.

ver mi , urcite to takto aj je

tak urcite, ja sa citim na 25

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 14 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Všetky časy sú v GMT

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia