Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
toto forum som vytvoril pre vsetkých ,ktorí poznaju alebo chcu spoznat nasu a zahranicnu profi kulturisticku scenu .
kazdý uzivatel , ktory sa chce aktivne podielat vkladanim svojich hadaniek , zalozi si temu s vlastným nickom a bude tam vkladat fotky /akokolvek upravene-skryta alebo zdeformovana tvar apod/ a ostatní uzivatelia budu mat moznost hadat o koho sa jedna .
poprosim vsetkých uzivatelov , aby nevkladali fotky do cudzich tem kvoli prehladnosti . kazdý ma moznost si zalozit vlastnu temu .
poprosim autorov hadaniek , aby po uhadnuti vlastnej hadanky potvrdil spravnost odpovede a uviedol aj uzivatela ,ktorý danu hadanku uhadol ako prvý .potom moze vlozit dalsiu . ak sa nedopracujete ku spravnej odpovede ,mate moznost danu fotku fotku vlozit znovu /inak upravenu / , pripadne uviest nejake pomocky .
ak chcete iba hadat ,mate moznost sa zapajat tipovanim vo vsetkých temach
Poďakoval:98 x Obdržal:152 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
whoo píše:
papagiorgo píše:
whoo píše:
Gary Strydom? (musel som mrknut tu galeriu )
sorry , nechtiac som ta ojebal nema tu galeriu , iba som ju chcel urobit som zabudol
ale to pismeno si samozrejme trafil
pekne od teba zato nam teraz daj aj druhu inicialu inak to neuhadnem ani za rok. Nechytam sa vobec.
nech sa paci : druhe pismeno abecedy
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Poďakoval:98 x Obdržal:152 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
whoo píše:
hmm, si mi vela nepomohol ale ujo google mi napovedal: Gustavo Badell?
ak nie tak uz sem ani nenapisem viac
samozrejme ze ujo gustík
a teraz dame nieco lahučké
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
whoo píše:
take paprce ma len Phil heath
dobre teda , sam si to chcel
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Podpis autora:
FitPotreby.sk píše:
to som ja
za 10 rokov ?
Podpis autora:
whoo píše:
ty sem davas fotky teda iba tipujem: Jeff Long v mladsom?
ne
je to slovak a , je trenerom kulturistiky a majstrom sveta
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz