Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Nenašli ste žiadny priestor, do ktorého zapadá vaša otázka?
Záchrana, tu môžete debatovať o čomkoľvek, čo vám leží na srdci. Skrátka o živote.
Od Patulo
Ahojte
Tak kde ste boli na lyžovačke? Ako bolo? Som taký malý cestovateľ ale neviem kde by sa to naozaj oplatilo navštíviť. Par informácii som našiel na http://www.ski.sk a o českých strediskách na http://www.lyzuj.cz ale predsa len by som rad počul vaše dojmy.

Reklama

Reklama

Od papagiorgo
ked som bol este mlady a hohaty / teraz som iba starý a chudobný / chodieval som do rakuska a talianska . ceny sa v dnesnom obdobi daju porovnat so slovenkom , avsak kvalitou rakuske a talianske strediska rozhodne presahuju tie nase . bol som dva krat v rakusku s touto cestovkou invia.sk a neni sa na co stazovat . lepsie je ist myslim s cestovkou ako na vlastnu past
Od mello
ja som nikdy nebol veľkým fanúšikom zimných športov ako lyžovanie a snowboarding

skúsil som oboje no ani jedno ma nejako extra nechytilo
Od papagiorgo
mello napísal:ja som nikdy nebol veľkým fanúšikom zimných športov ako lyžovanie a snowboarding

lebo mas tenucke nozicky , ty baletka nasa
Od milankos512
papagiorgo napísal:
mello napísal:ja som nikdy nebol veľkým fanúšikom zimných športov ako lyžovanie a snowboarding

ty si vajco Jožko rob si z neho srandu počkaj ked ti príde nahádzať ...ja som tiež neni moc na zimné športy ...len na hokej ktorý som už nehral ani nepamätám .a.le viem že naposledy ked som ho hral som skoro prišiel o malíček ..ale šikovné ruky chirurga mi ho dali dokopi
Od mello
papagiorgo napísal:

no počkaj ked raz budem mať mega veľké nohy
Od papagiorgo
mello napísal:
papagiorgo napísal:

ty sa furt stazujes , pritom neopravnene , vobec to neni take slabe ako si namýslas
Od rossy7
Ja sa pojdem vo februari lizovat do rakuskeho strediska Obertauern 110km zjadoviek uz sa tesim
Od papagiorgo
rossy7 napísal:Ja sa pojdem vo februari lizovat do rakuskeho strediska Obertauern 110km zjadoviek uz sa tesim
tam som bol uz tusim aj ja , ale davno , ale niesom si istý , tie rakuske mesta su si podobne ako vajco vajcu
Od rossy7
papagiorgo napísal:
rossy7 napísal:Ja sa pojdem vo februari lizovat do rakuskeho strediska Obertauern 110km zjadoviek uz sa tesim
tam som bol uz tusim aj ja , ale davno , ale niesom si istý , tie rakuske mesta su si podobne ako vajco vajcu
Presne :D kazde take iste
Od mello
papagiorgo napísal:
mello napísal:
papagiorgo napísal:

ty sa furt stazujes , pritom neopravnene , vobec to neni take slabe ako si namýslas
nevidel si nevieš
    Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných

balenciaga for sale uk

Most of the balenciaga triple s sale Americans a[…]

jd fila trainers

ÿþMany of these superstars fila x fend[…]

balenciaga speed trainer

Tioman Island, which lies in the east coast of &iu[…]

adidas ultra boost mens

I m sure James Harden s signature shoe will use a[…]