banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 07:43 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 07:43
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 29 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
Kotlik
 Predmet príspevku: Re: Navrhy a napady na vylepsenia fora
Napísal: 10 Apr 2012, 18:35 
superkecal
superkecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 2

Poďakoval: 20 x
Obdržal: 27 x
Meno a priezvisko: Ján Profant
Vek: 18
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 83kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition
Sponzora: nemám
To je pravda, na mobile to zvykne dosť dlho načítavať, ale konfigurácia na mobilnú stránku, neviem neviem, to je dosť náročné. Inak ten pohyblivý bar sa robí zrejme v JavaScripte.

Podpis autora:

Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Je lepšie mať otvorený obchod, ako obchodený otvor.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 10 Apr 2012, 20:34 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
whoo píše:
ja by som bol rad keby pribudla nejaka postranna kolonka kde by som si mohol vlozit vlastne linky na rozne temy ktore najcastejsie navstevujem. Napriklad v poslednej dome chodim casto do temy s treningamy pretoze tam mam rozpisany plan a nepamatam si presne ako som skombinoval partie tak vzdy pred treningom nakuknem a viem. Lenze kym sa tam preklikam... je to len drobnost, ale kazdu chvilu to opakovat... pomohlo by to. A dobre by bolo ak by ta kolonka "behala po obrazovke" podla toho kam idem s rolerom. Ak pojdem dole pojde aj kolonka a naopak, proste aby som ju mal stale poruke. A kedze uz vidim tie nesuhlasne reakcie bolo by dobre dat moznost tuto "kolonku" zrusit niekde v nadstaveniach. Ak by ju niekto nechcel len ju vypne a uz mu tam "nezavadzia" na obrazovke.

Pri kazdej teme mas hore vlavo odkazy, kde je napisane "Pridat temu k zalozkam" ked na to kliknes automaticky sa Ti dana tema ulozi do zaloziek. K zalozkam sa dostanes cez "Uzivatelsky panel" a v lavom stlpci "Organizovat zalozky" tam si jednoducho kliknes na zalozku, kde mas pekne napisane o aku temu ide a v ktorom fore sa nachadza.
Dobre nie?

Za tento príspevok autora

FitPotreby.sk

sa poďakovali - 2

silvo, whoo

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: 11 Apr 2012, 08:04 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 102 x
Vek: 23
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 184cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
FitPotreby.sk píše:
Pri kazdej teme mas hore vlavo odkazy, kde je napisane "Pridat temu k zalozkam" ked na to kliknes automaticky sa Ti dana tema ulozi do zaloziek. K zalozkam sa dostanes cez "Uzivatelsky panel" a v lavom stlpci "Organizovat zalozky" tam si jednoducho kliknes na zalozku, kde mas pekne napisane o aku temu ide a v ktorom fore sa nachadza.
Dobre nie?

Tak to som si doteraz nevsimol, ale je pravda, ze mi to nijako neurychly robotu kedze sa treba preklikat cez uzivatelsky panel>zalozky atd. Fotum poznam dost dobre na to aby som vedel kde sa aka tema nachadza takze mi nerobi problem vyhladat potrebnu temu, skor som mal namysli aby bolo vsetko "poruke" kedykolvek a kdekolvek prave som na fore. Proste jeden klik a hned som kde potrebujem

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: 11 Apr 2012, 09:00 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1483

Poďakoval: 155 x
Obdržal: 631 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
whoo píše:
FitPotreby.sk píše:
Dobre nie?

Tak to som si doteraz nevsimol, ale je pravda, ze mi to nijako neurychly robotu kedze sa treba preklikat cez uzivatelsky panel>zalozky atd. Fotum poznam dost dobre na to aby som vedel kde sa aka tema nachadza takze mi nerobi problem vyhladat potrebnu temu, skor som mal namysli aby bolo vsetko "poruke" kedykolvek a kdekolvek prave som na fore. Proste jeden klik a hned som kde potrebujem

ja mam oblubene temy vyhodene naploche , kazdu temu kam chodis casto si vytvori dkaz na ploche a jedným kliknutím sa do nej dostanes , napr. vytvoris odfkaz s nazvom moj blog , drbnes tam url blogu a nemusis sa preklikavat cez forum

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 29 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia