Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Posledná návšteva Štv Apr 19, 2012 7:17 pm Aktuálny čas je Štv Apr 19, 2012 7:17 pm

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 12 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
aNs_
 Predmet príspevku: Re: Návod na domácu výrobu Hydro proteinu
Napísal: Sob Okt 02, 2010 7:22 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 27 x
vek: 19
pohlavie: muž
cvičím: 3r.
váha: 85kg
výška: 175cm
sponzora: nemám
mne to iste spamer--

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
 Predmet príspevku: Re: Návod na domácu výrobu Hydro proteinu
Napísal: Sob Okt 02, 2010 7:24 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1484

Poďakoval: 85 x
Obdržal: 129 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
pohlavie: muž
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
sponzora: nemám
mello píše:
Citácia:
Pôvodným povolaním som endokrinológ a pracujem v oblasti výskumu biotechnológií a výživy. Nie som a ani sa tu nesnažím vystupovať ako firma. Len som sa snažil ponúknuť normálnu reálne fungujúcu a zbytočne nepredraženú alternatívu ku komerčným doplnkom.No a ano samozrejme mám istý prehľad čo je na komerčnom trhu, aj keď z trhu komerčných výživových doplnkov sa človek niekedy dobre zasmeje, mám skôr bližšie k výživovým preparátom, endokrinológii a biotechnológiám.No a ako prišla Bio kultúra na svet? Išlo o vyprodukovanie vysoko proteínového prípravku pre zvrátenie astenických stavov u ťažko chorých pacientov. Asténia, teda stav „kosť a koža“ kedy telo z rôznych príčin nadokáže prijímať proteíny za stravy a tak telo túto potrebu nahrádza spotrebovávaním vlastných bielkovín – telo aby prežilo trávi samé seba. Cieľovou skupinou boli pacienti s intoleranciou na laktózu, ktorí neboli ale schopný tráviť ani rastlinné bielkoviny, ďalej pacienti s vredovou chorobou žalúdka, pacienti so zápalom žalúdka alebo čreva, pacienti s rôznymi endokrinologickými nedostatočnosťami a teda neschopný tráviť bežné bielkoviny zo stravy, pacienti s chorobami čreva, pacienti s rakovinou žalúdka, pacienti po operácii žalúdka alebo po odstránení časti žalúdka, pacienti ktorých imunita vzhľadom na niektorí z predchádzajúcich stavov bola oslabená a ich telo trpelo následne kandidózou. Zároveň sa produkt nemal miešať so surovou vodou ale mal ľahko poživateľný a teda najlepšie tekutý. Ďalej mal obsahovať dostatok vitamínov, minerálov a stopových prvkov nedodávaných v syntetizovanej podobe. Nesmel obsahovať žiadne prídavné alebo stabilizačné, či konzervačné látky, ale zároveň mal mať požadovanú trvanlivosť, čistotu a vysokú bezpečnosť. Nesmel byť sám o sebe alergénom. Ďalej aby obsahom účinných látok liečil kandidózu, ničil v tráviacom trakte Helicobater p. a E.coli. Ďalej aby vyrovnával pH organizmu. No a samozrejme aby bol chuťovo a aromaticky príjemný.
No akeďže fungoval veľmi dobre u pacientov, tak sme urobili pokusnú štúdiu, ako naň bude reagovať metabolizmus zdravých jedincov. Výsledok je, že je veľmi dobrý pre potreby suplementácie pre organizmus ľahko dostupných výživných látok s veľmi pozitívnym efektom pri budovaní svalovej hmoty.

toto poslal mne

to poslal aj mne , odpisal som mu nato , nech to cele objasni ako to myslel , nech to napise do temy nejako normalne a zrozumitelne o co mu celý cas ide , ale nereagoval na to , takze som to nechal tak

Podpis autora:

Pozor zmena administrátora !!! V prípade potreby kontaktujte nového administrátora : Fitpotreby.sk

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 12 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia