Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
ste tréner bojových športov?
športový klub?
ste športový masér?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.
Poďakoval:69 x Obdržal:49 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
milankos512 píše:
ale od Bodyfitness vyššie môžeš grcať
Su tam krasne baby vsetky ale to pochopi len ten co to berie ako sport.
Mne sa pacia aj kulturistky ci uz su to proficky alebo amaterky zo stranky sportovej aj sexualnej.
Ano, suhlasim s Vlastom, my starsi uz vnimame trochu inak tuto temu. Tie baby co robia kulturistiku a nevypadaju jak chlapi su vymakane. A tak ako vyzeraju na fotkach v skutocnosti vobec nevyzeraju, mozno tak tri tyzdne pred a 2 tyzdne po sutazi. Inak su to najkrajsie zeny vseobecne.
A maju najkrajsie zadky co moze zena ukazat.
Jaaaj tie zadky a este nohy a brusko, no co Ti budem hovorit
tak každý máme na to svoj názor ja by som to skorej zhrnul tak že žena by mala ostať ženou a nesnažiť sa "pretransformovať" na muža ...u kulturistiek to je asi vidno najviac keďže zneužívajú steroidy vo väčšom množstve ako v iných kategóriách a to je na tom to nepekné ..pretože tá žena už ani ako žena nevyzerá ..keby nemá umelé prsia tak by to vyzeralo ako chalan s gynekomastiou a o jej tváry už ani nehovorím ...neviem no ako som napísal žena by mala byť ženou ...samozrejme fitko a tieto veci áno to je jasné pekný a pevný zadoček a krásne bruško to je na nezaplatenie ..ale myslím že by nemali prekročiť tú takú pomyselnú čiaru medzi krásou ženy a polovičným chlapom ...toť môj názor
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Predmet príspevku: Re: Kulturistické filmy na stiahnutie
Su tam krasne baby vsetky ale to pochopi len ten co to berie ako sport.
Mne sa pacia aj kulturistky ci uz su to proficky alebo amaterky zo stranky sportovej aj sexualnej.
Ano, suhlasim s Vlastom, my starsi uz vnimame trochu inak tuto temu. Tie baby co robia kulturistiku a nevypadaju jak chlapi su vymakane. A tak ako vyzeraju na fotkach v skutocnosti vobec nevyzeraju, mozno tak tri tyzdne pred a 2 tyzdne po sutazi. Inak su to najkrajsie zeny vseobecne.
A maju najkrajsie zadky co moze zena ukazat.
Jaaaj tie zadky a este nohy a brusko, no co Ti budem hovorit
tak každý máme na to svoj názor ja by som to skorej zhrnul tak že žena by mala ostať ženou a nesnažiť sa "pretransformovať" na muža ...u kulturistiek to je asi vidno najviac keďže zneužívajú steroidy vo väčšom množstve ako v iných kategóriách a to je na tom to nepekné ..pretože tá žena už ani ako žena nevyzerá ..keby nemá umelé prsia tak by to vyzeralo ako chalan s gynekomastiou a o jej tváry už ani nehovorím ...neviem no ako som napísal žena by mala byť ženou ...samozrejme fitko a tieto veci áno to je jasné pekný a pevný zadoček a krásne bruško to je na nezaplatenie ..ale myslím že by nemali prekročiť tú takú pomyselnú čiaru medzi krásou ženy a polovičným chlapom ...toť môj názor
sak jasne, ze tie muzatky co to prehnali s testosteronom sa nam pacit nebudu
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:45 x Obdržal:69 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
ja mam na tuto temu svoj nazor. Kulturistika zenam nepatri "do ruk" a mali by tuto kategoriu zaklazat lebo to vobec nereprezentuje zdravy zivotny styl. A tim testosteronom... je to zvratene a uplne proti prirode.
vid nizsie, nieje cvicenie ako cvicenie:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
loy
Napísal: Ned Nov 06, 2011 7:23 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:3 x Vek: 28 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 82kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
whoo píše:
ja mam na tuto temu svoj nazor. Kulturistika zenam nepatri "do ruk" a mali by tuto kategoriu zaklazat lebo to vobec nereprezentuje zdravy zivotny styl. A tim testosteronom... je to zvratene a uplne proti prirode.
priklánam sa k tomuto názoru, keďže toto je už fakt
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Ned Nov 06, 2011 8:07 pm
Naposledy upravil katarina119 dňa Pon Nov 14, 2011 8:15 pm, celkovo upravené 1
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Jurkádium
Poďakoval:16 x Obdržal:8 x Vek: 21 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 74kg Výška: 189cm Sponzora: nemám
whoo píše:
to vľavo je preoperované, že
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Poďakoval:198 x Obdržal:407 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Ta vlavo ak by niekto nevedel je Zuzana Kořínková doposial bola najuspesniejsia slovenska kulturistka ktora sa dostala aj na profi drahu a neni to fotomontaz.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:45 x Obdržal:69 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Ta vlavo ak by niekto nevedel je Zuzana Kořínková doposial bola najuspesniejsia slovenska kulturistka ktora sa dostala aj na profi drahu a neni to fotomontaz.
ja viem kto to je, obe su slovenky. Ale nejak sa nam to tu rozrecnilo mimo temy
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Uto Nov 08, 2011 9:24 am
Naposledy upravil katarina119 dňa Pon Nov 14, 2011 8:16 pm, celkovo upravené 1
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz