Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:99 x Obdržal:167 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
trancerider píše:
ja som chodil 2 tyzdne na karate
az tak dlho ???
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
trancerider
Predmet príspevku: Re: Kto z vas sa venuje bojovym sportom?
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 15 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 69kg Výška: 169cm Sponzora: nemám
Ja sa venujem tk 7 rokov rozlicnim bojovym umeniam teakwon do vale tudo aikido bo jutsu a ted som u karate ak chceze mat sice tensie telo ale mat ho ako skala a krasne vyrysovane tak je to fakt pecka a na ulici nema konkurenta ak sa mu venujete aspon tie 3 roky nevnimate bolest mam len 15 a par konfliktov som mal nikdy ani modrina paci sa mi ze je zalozene na smrtiacis bodoch teda ze supera okamzite znicite skuste to je to super sprv vas bude karate bolet ale pak si zvyknente jo a sorac za pravopis
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
alkalyn
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Trénerské licencie: nemam Hmotnosť: 77kg Výška: 179cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám Súťažná federácia: IFBB :-)
Nazdar!! Venuje sa niekto umeniu Penchak Silat?? som to spoznal pred par mesiacmi a vyzera to dost dobre...ziadne extra udery kopy ako napr. muay thai ale dost efektivne kuknite na youtube pre zaujimavost
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Štv Aug 05, 2010 4:59 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:99 x Obdržal:167 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
alkalyn píše:
Nazdar!! Venuje sa niekto umeniu Penchak Silat?? som to spoznal pred par mesiacmi a vyzera to dost dobre...ziadne extra udery kopy ako napr. muay thai ale dost efektivne kuknite na youtube pre zaujimavost
v zivote som nepocul o tom
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Bydlisko: Žilina Poďakoval:15 x Obdržal:35 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
pridam video ale tiez som otom este nepocul ale vyzera to docela dobre
a dobra zvucka v pozadi pre mella
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
0uje3e3
Napísal: Štv Dec 23, 2010 9:20 pm
nemluvna
Poďakoval:5 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Tomáš Vek: 15 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 80kg Výška: 186cm najobľúbenejšia značka doplnkov: muscletech Sponzora: nemám
rok na KickBox
pol roka Aikido a Wing-tsun
Podpis autora:
„Nenáviděl jsem každou minutu tréninku, ale vždy jsem si říkal: Teď protrpíš trénink a žij zbytek života jako mistr.“
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
balio
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 75kg Výška: 173cm najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition Sponzora: nemám
rok som boxoval, pol roka wing chun a jeden tréning aikido Som rád že som to absolvoval, základy kondície, trocha sebaobrana, určite neuškodí. Box je podľa mňa perfektný šport, fakt makačka, dá sa aj zasúťažiť ľahko (môžeš mať kľudne disproporčnú postavu ) stačí odhodlanie a makať na sebe. Občas troška ľutujem že som sa na to vyflákol, kvôli frajerke by the way, bol som malý a troška sprostý, alebo moc zalúbený
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz