Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval: 0 x Obdržal:13 x Meno a priezvisko: Tomáš Prostinák Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Trénerské licencie: zatiaľ nie Hmotnosť: 90kg Výška: 180cm Súťažná federácia: SSNKF
aNs_ píše:
bomba!!!! to musim skusit:) neznasam krupicu ale toto skusim xD
s ovocím je to fakt brutal ... prípadne sušené hrozienka, alebo sušený ananás ... už sa neviem dočkať leta a jahôd :) každý deň krupica :D ... inak ja robievam krupicu z ryže, teda mám krupicovú ryžu ... z klasickej pšeničnej ma nafukuje ... ryžová je taktiež veľmi dobre stráviteľná na rozdiel od pšeničnej
Podpis autora:
Len veľký cieľ dokáže u človeka prebudiť stimuláciu nevyhnutnú k jeho dosiahnutiu. All glory goes to my lord and savior Jesus Christ Live for nothing or die for something Sponzorwww.Stillmass.eu
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 73kg Výška: 179cm najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn Sponzora: hladám
Ta krupica s týmovocím vyzerá ozaj fajn napíš aj čo všetkoje na nej
Poďakoval: 0 x Obdržal:13 x Meno a priezvisko: Tomáš Prostinák Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Trénerské licencie: zatiaľ nie Hmotnosť: 90kg Výška: 180cm Súťažná federácia: SSNKF
GULASH700 píše:
Ta krupica s týmovocím vyzerá ozaj fajn napíš aj čo všetkoje na nej
suroviny:
ryžová krupinca
mlieko nízkotučné
trošku cukru
burizóny ochutené samizdá
veľa veľa jahôd
granko na dochutenie
mletá škorica
Namiesto cukru a granka sa tam môže hodiť proťák :)
Podpis autora:
Len veľký cieľ dokáže u človeka prebudiť stimuláciu nevyhnutnú k jeho dosiahnutiu. All glory goes to my lord and savior Jesus Christ Live for nothing or die for something Sponzorwww.Stillmass.eu
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 73kg Výška: 179cm najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn Sponzora: hladám
hmm, to znie dobre :D v objemovke to raz vyskušam .
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
D.T>
Predmet príspevku: Re: Krupicová kaša
Napísal: Ned Júl 04, 2010 3:02 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Trénerské licencie: Zatiaľ nie Hmotnosť: 90kg Výška: 179cm najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition Sponzora: nemám
Bydlisko: Liptovský Mikuláš Poďakoval:8 x Obdržal:12 x Vek: 21 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 100kg Výška: 190cm Sponzora: nemám
ja si robím krupicu po tréningu väčšinou , kôli sacharidom ... iba si ju zalejem horúcou vodou , dobre rozmiešam , nech niesu hrudky , šlahnem tam nejaký džem a je to parádička...super chuťovo aj nutrične :) odporúčam
Bydlisko: Nové Zámky Poďakoval:16 x Obdržal:52 x Meno a priezvisko: Igor Illés Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 102kg Výška: 175cm najobľúbenejšia značka doplnkov: muscletech Sponzora: hladám Súťažná federácia: NPC
Krupicova kaša do objemu, hovorím jednozančne že Ano.
Nepatrí podla mojho názoru ani medzi jednoduché sacharidy ako pšeničný chlieb, už len kvôli tomu že nie je spracovaná ako múka na pšeničný chlieb. 4iže jasne prečo nie! ja ju dokonca jedávam občas aj v príprave na súťaž na raňajky miesto vločiek, nemáte tým čo vylepšiť ani čo pokaziť. mám to odskúšané.
Ja si robievam nasledujúci recept:
Protein 2 odmerky ( 50g )
Krupica detská ( cca 100-120g )
Miska do mikrovlnky
Škorica 2 lyžičky
Postup:
Krupicu , protein a škoricu dáme do misky premiešame, nalejeme vodu tak, aby presahovala nad zmes cca 1 -2 cm, potom dame do mikrovlnky nastavíme tak na 400 Watow a načasujeme si to na 10 min. zatiaľ sa umyjeme , ranná hygiena a hor sa na dobrotku :)))
Podpis autora:
Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!
Igor Illes- bodybuilding champion
osobný tréner- nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Bydlisko: Liptovský Mikuláš Poďakoval:20 x Obdržal:2 x Vek: 18 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 60kg Výška: 165cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Čo máte proti gríske (liptovské nárečie)? Mňam, veď krupicová kaša je úplne najlepšia. Iba čo som si chuť teraz narobila
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz