Poďakoval:7 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: katarína neznáma vek: 48 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 65kg výška: 160cm sponzora: nemám
Asi ani nie téma pre vás ... ale čo robíte, keď máte totálnu krízu ... nedarí sa vám ... ste tak krôčik pred stanoveným cieľom, a zrazu bum ... všetko sa zastaví a akosi sa to nechce pohnúť ... príklad: som tučko, preto aj chudnem, ale zrazu sa to zastavilo a ... neviem ako sa naštartovať, nepomáha ani zrkadlo, pozriem a poviem si , no tak budeš večne tučná ... zajtra idem cvičiť, pohrebná nálada ... možno máte na to nejaký trik
Bydlisko: Martin Poďakoval:32 x Obdržal:104 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
katarina119 píše:
Asi ani nie téma pre vás ... ale čo robíte, keď máte totálnu krízu ... nedarí sa vám ... ste tak krôčik pred stanoveným cieľom, a zrazu bum ... všetko sa zastaví a akosi sa to nechce pohnúť ... príklad: som tučko, preto aj chudnem, ale zrazu sa to zastavilo a ... neviem ako sa naštartovať, nepomáha ani zrkadlo, pozriem a poviem si , no tak budeš večne tučná ... zajtra idem cvičiť, pohrebná nálada ... možno máte na to nejaký trik
Treba preto nieco robit a konat nie nariekat a stazovat sa.Taky ludia co len nariekaju a neurobia pre cel nic tak isto nic aj nedosiahnu a hlavne nie hned a zadarmo.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Treba preto nieco robit a konat nie nariekat a stazovat sa.Taky ludia co len nariekaju a neurobia pre cel nic tak isto nic aj nedosiahnu a hlavne nie hned a zadarmo.
Tomu by sa dalo povedat depresia. Kazdy ju sem tam ma. Niekto silnejsiu, niekto ani o nej nevie.
Najtazsie je sa premoct a znovu sa nastartovat. A kedze depresia je stav psychiky, treba asi mozgu dat nejake prirodzene povzbudzovaky. V tom filme FoodMatters hovoril jeden pan, ze pomaha niacin, je to vitamin B. Ale vyskusane to nemam.
Za tento príspevok autora
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
katarina119
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Predmet príspevku: Re: Kríza
Napísal: Str Nov 09, 2011 7:51 pm
kecal
Poďakoval:7 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: katarína neznáma vek: 48 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 65kg výška: 160cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
katarina119 píše:
podľa mňa by tu malo byť aj tlačítko palec dole ... ale v podstate si zvolil spôsob ako ma naštartovať... NENARIEKAM a NESŤAŽUJEM SA ... chcela som radu a nechcem nič dosiahnúť hneď a zadarmo ... nevieš ako vyzerám a ani čo som už urobila aby som to zmenila ... naštvalo ma akým tónom si to povedal, ale VIEM ŽE máš pravdu ... chcela som len ok, ok, idem makať ... vlastomenn! ale inak peace
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Str Nov 09, 2011 7:54 pm
kecal
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
katarina119 píše:
Tomu by sa dalo povedat depresia. Kazdy ju sem tam ma. Niekto silnejsiu, niekto ani o nej nevie.
Najtazsie je sa premoct a znovu sa nastartovat. A kedze depresia je stav psychiky, treba asi mozgu dat nejake prirodzene povzbudzovaky. V tom filme FoodMatters hovoril jeden pan, ze pomaha niacin, je to vitamin B. Ale vyskusane to nemam.
sro ďakujem , v podstate by som to B mohla skúsiť... aj keď väčšinou keď prídem do fitka tak sa naladím a cvičím , takže len tam prísť a ono to už pôjde ...
Poďakoval:25 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 91kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
ja ked uz mam vstkeho vyse hlavy a stracam chut do cvicenia dam si par dni pauzu, oddych, relax, nicnerobenie. najlepsie pri telke alebo v posteli (cez vikend pri dobrych filmoch je moj naj relax :D ). uz po 2-3 dnoch sa mi vracia chut nieco robit. Mne pomaha obcas pozriet aj nejake motivacne video. to mi pripomenie preco to vlastne robim, znovu vidim svoj ciel a o par minut uz utekam do posilky :)
ono ak cvicis rada a nielen z donutenia tak ta chut sa vrati rychlo ;)
whoo píše:
ja ked uz mam vstkeho vyse hlavy a stracam chut do cvicenia dam si par dni pauzu, oddych, relax, nicnerobenie. najlepsie pri telke alebo v posteli (cez vikend pri dobrych filmoch je moj naj relax :D ). uz po 2-3 dnoch sa mi vracia chut nieco robit. Mne pomaha obcas pozriet aj nejake motivacne video. to mi pripomenie preco to vlastne robim, znovu vidim svoj ciel a o par minut uz utekam do posilky :)
ono ak cvicis rada a nielen z donutenia tak ta chut sa vrati rychlo ;)
tiež to asi zaženiem nejakým relaxom cez víkend, tento mám voľný, tak to bude také povzbudenie , máš pravdu, mne tá atmosféra tam niekedy chýba ... v pondelok budem "vyliečená" vďaka
Paci sa mi ako sa prichodom Katariny na forum rozprudila debata v niektorych oblastiach. Presne o tomto je diskusne forum. Len netreba zabudat, ze do pisaneho slova nedokazeme prenasat emocie a preto mozu niektore vety a slovne spojenia vyznievat skaredo alebo urazlivo nepriek tomu, ze to tak pisatel vobec nemyslel.
Za tento príspevok autora
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
katarina119
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Štv Nov 10, 2011 4:23 pm
kecal
FitPotreby.sk píše:
Paci sa mi ako sa prichodom Katariny na forum rozprudila debata v niektorych oblastiach. Presne o tomto je diskusne forum. Len netreba zabudat, ze do pisaneho slova nedokazeme prenasat emocie a preto mozu niektore vety a slovne spojenia vyznievat skaredo alebo urazlivo nepriek tomu, ze to tak pisatel vobec nemyslel.
máš pravdu sro, hlavne neberte urážlivo moje reakcie, ja by som niekedy pri tom potrebovala vyjadriť moju mimiku, resp. aby ste počuli tón hlasu akým to hovorím, a pochopili by ste ma možno inak a ja by som možno pochopila inak menna ... vďaka za túto poznámku
Užívatelia prezerajúci fórum: Ezooms [Bot], Google Web Preview [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz