Poďakoval: 0 x Obdržal:37 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 112kg výška: 174cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: hladám sútažná federácia: saksft
Neviem ci to tak mozem nazvat ale urcite kazdy z vas pozna ten pocit ked stagnuje, nevladze pride do posilky a vobec nic sa mu nechce nemoze sa napumpovat ma zlu naladu. Prave teraz sa tak citim ja...dost ma to frustruje neznasam ten pocit. Poradte co zvyknete podnikat za riesenia pri takej situacii...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: Kriza??
Napísal: Uto Dec 28, 2010 8:18 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:86 x Obdržal:133 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
roman2910 píše:
Neviem ci to tak mozem nazvat ale urcite kazdy z vas pozna ten pocit ked stagnuje, nevladze pride do posilky a vobec nic sa mu nechce nemoze sa napumpovat ma zlu naladu. Prave teraz sa tak citim ja...dost ma to frustruje neznasam ten pocit. Poradte co zvyknete podnikat za riesenia pri takej situacii...
kukni na nejaku sexi babenku to by mohlo zabrat
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Poďakoval:36 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
roman2910 píše:
na mna takyto stav prisiel asi pred tyzdnom. ja som sa troska "resetol" (ak vies co myslim:)) a na druhy den sa mi cvicilo ako nikdy no fakt, ale tak zabera to asi raz za 2-3 mesiace. castejsie by som to neriskoval :)
pockaj az to prejde, daj si pauzu tak 1tyzden bez cvicenia
alebo
kedze ide o stav psychicky skus podporit mozog (lecithin, vitaminy C, D)
alebo
moja manzelka hovori, ze ide na Zumbu, teda ona musi, kedze ju predcvicuje ale ako napad je to dobry, nejaka aerobna aktivita pri tomto druhu cvicenia 45-60min sa zacinaju vyplavovat endorfiny zname ako hormony stastia a nalada sa zlepsuje
Poďakoval:86 x Obdržal:133 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
ten chlast to by som nechal ako poslednu moznost
ale stale je to moznost , aj ked posledná
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
iNv1s
Predmet príspevku: Re: Kriza??
Napísal: Str Dec 29, 2010 9:04 am
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
FitPotreby.sk píše:
papagiorgo píše:
FitPotreby.sk píše:
ten chlast to by som nechal ako poslednu moznost
ale stale je to moznost , aj ked posledná
niekedy to tiez treba samozrejme, vypnut a znicit vela mozgovych buniek
bars by som ich mal prebytok aspon raz za mesiac
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz