Poďakoval:86 x Obdržal:133 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
aNs_ píše:
papagiorgo píše:
aNs_ píše:
a Kai Green by sa nenasiel ? :-)
bude onedlho
pozri datum ! ma nestvi ! xD viem ze mas inu pracu to beriem ale aj tak ta musim popohnat xD
teraz sa robi levron kuva uz tri dni triedim tu uzlozku a este som len v polovici
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
Predmet príspevku: Re: koho by ste chceli vidiet tu na fore ?
Poďakoval:86 x Obdržal:133 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
aNs_ píše:
papagiorgo píše:
aNs_ píše:
papagiorgo píše:
aNs_ píše:
a Kai Green by sa nenasiel ? :-)
bude onedlho
pozri datum ! ma nestvi ! xD viem ze mas inu pracu to beriem ale aj tak ta musim popohnat xD
teraz sa robi levron kuva uz tri dni triedim tu uzlozku a este som len v polovici
tak mozem toho greena spavit ja... len nwm ci to tu budem vediet vlozit...
jedine ako prilohy ja to nahravam na svoj server
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
aNs_ píše:
papagiorgo píše:
aNs_ píše:
alebo borisa prekopa "valihoru" tiez slusny borec :) a toho greena tu stale nevidim boss!
vsetko bude , ale neni cas teraz prerabame celý web a to je dolezitejsie
no ok ze si to ty tak este pockam xD
po levronovi moze prist na rad green , ale neni to u mna sranda , ked mas v compe cez pol miliona fotiek
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
aNs_ píše:
papagiorgo píše:
aNs_ píše:
papagiorgo píše:
aNs_ píše:
alebo borisa prekopa "valihoru" tiez slusny borec :) a toho greena tu stale nevidim boss!
vsetko bude , ale neni cas teraz prerabame celý web a to je dolezitejsie
no ok ze si to ty tak este pockam xD
po levronovi moze prist na rad green , ale neni to u mna sranda , ked mas v compe cez pol miliona fotiek
takze mas urcite aj Greena len ci sa ho dockam lebo ja strasne nerad cakakm xD
dockas
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
Bydlisko: Žilina Poďakoval:1 x Obdržal:19 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 20r. váha: 86kg výška: 181cm sponzora: nemám
teraz sa musím zastať papaadmina lebo to naozaj nie je stranda len roztriediť fotky po prípade vyrezať upraviť veľkosti atd a až potom príde na rad samotný upload kt čosi trvá...no ako poznáme naše superadmina a toto naše fórum tak tá chvíľka čakania bude stáť za to
Podpis autora:
DO YOUR WORKOUTS AS HELL TO SEE HEAVEN
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
ZačínamLenTeraz
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz