Poďakoval:86 x Obdržal:133 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
sem mi piste ,koho fotky by ste tu uvitali a ja sa posnazim
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
trancerider
Predmet príspevku: Re: koho by ste chceli vidiet tu na fore ?
Poďakoval:86 x Obdržal:133 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Like_Dorian píše:
starápáka píše:
sem mi piste ,koho fotky by ste tu uvitali a ja sa posnazim
Pavla Jablonickeho, Jara Horvatha.....alebo možno starú školu Petra Uríčka...to je pán...
jablona a horvatha mam uz pripraveneho
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Like_Dorian
Napísal: Pia Feb 20, 2009 8:34 am
kecal
LapisakPetr píše:
A co Arnold? Nebo nějáký jiný starodávný kulturista? Ferigno, Oliva
su v poradovniku
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Vinchenzo
Napísal: Uto Mar 03, 2009 9:35 am
kecal
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
Palo a Jaro by tu mohli byt ale ked si teda myslel foto tak mozem pridat swarzika...
Naposledy upravil Vinchenzo dňa Str Mar 04, 2009 8:45 pm, celkovo upravené 1
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz