Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Čo si myslíte o predpokladanom ukončení kariery Jara Horvátha ???
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:123 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
Ja neviem o nicom je to novinka kde si na to prisiel?
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://www.steroidy.eu
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: Jaro Horváth končí ...
Napísal: Štv Aug 18, 2011 4:01 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
vlastomenn píše:
papagiorgo píše:
vsade sa o tom pise , aj ja som to nevedel doteraz
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:123 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
vlastomenn píše:
papagiorgo píše:
A kde a preco konci?
preco to by som aj ja rad vedel , ale ževraj olympia je jeho posledna sutaz ...
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://www.steroidy.eu
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
papagiorgo píše:
vlastomenn píše:
papagiorgo píše:
A kde a preco konci?
preco to by som aj ja rad vedel , ale ževraj olympia je jeho posledna sutaz ...
v jednom videu hovoril ze ma rodinu a deti co su jeho priorita a chce sa venovat im. este dodal ze uz cvici viac ako dvadsat rokov a je cas aby isiel do kulturistickeho dochodku. a ked som ho videl v akej je forme uz teraz, 4 tyzdne pred olympiou, tak mozem povedat ze odide vo velkom style :)
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
inak tu je aj jeho fan page na fb, dava tam svoje nove videa a informacie tak kto chce nech mrkne.
http://www.facebook.com/pages/Jaroslav- ... 8650910272
joker28 píše:
ja som niečo take pocul uz davno..ze chces uz pred tohtorocnou olympiou akoncit,ale vraj ho prehovorili este na tuto sutaz
jj chcel skoncit hned po minulorocnej olympii, ale po nej sa rozpraval so svojim manazerom a zhodli sa na tom, ze ked si vybojoval priamy postup na dalsiu olympiu siestym miestom tak by to mal vyuzit. ale po tejto konci bez ohladu na to ako sa umiestni.
Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
whoo píše:
joker28 píše:
ja som niečo take pocul uz davno..ze chces uz pred tohtorocnou olympiou akoncit,ale vraj ho prehovorili este na tuto sutaz
jj chcel skoncit hned po minulorocnej olympii, ale po nej sa rozpraval so svojim manazerom a zhodli sa na tom, ze ked si vybojoval priamy postup na dalsiu olympiu siestym miestom tak by to mal vyuzit. ale po tejto konci bez ohladu na to ako sa umiestni.
každopádne držím palce..hadam sa ujde pekne umiestnenie..aj ked uz samotna učast je velky uspech pre kazdeho kulturistu
Tu su videa v ktorych Jaro vysvetluje preco konci, odpoveda na otazky ohladom stravovania, pripravy, stresu pred olympiou a podobne. myslim ze je tam vysvetlene vsetko. (jeden odkaz je priamo na video pretoze nebolo ani na fb ani na youtube tak len takto.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz