Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Martin Poďakoval:183 x Obdržal:314 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Pekne zenske aj dobre nafotene. Ale Drobec (aj ked je tiez krasna zenska) akosi somre tak nehajme tak.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Predmet príspevku: Re: Girls and Cars
Napísal: Ned Jún 03, 2012 7:41 pm
kecal
Obrázky: 0
Poďakoval:21 x Obdržal:9 x Vek: 24 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 57kg Výška: 172cm Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Pekne zenske aj dobre nafotene. Ale Drobec (aj ked je tiez krasna zenska) akosi somre tak nehajme tak.
niee ja nesomrem ja vas chapem ale ty si ma najviac pobavil ty z pindura
Bydlisko: Martin Poďakoval:183 x Obdržal:314 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Drobec píše:
vlastomenn píše:
niee ja nesomrem ja vas chapem ale ty si ma najviac pobavil ty z pindura
Zlatucka.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Vinchenzo
Predmet príspevku: Re: Girls and Cars
Napísal: Ned Jún 03, 2012 8:34 pm
kecal
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
FitPotreby.sk píše:
Potrebujem umyt auto.
Toto je lepsie ako tribulus, hladina testosteronu stupa.
Poďakoval:98 x Obdržal:161 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
zopar pridam aj ja
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz