banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 07:33 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 07:33
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
papagiorgo
 Predmet príspevku: Fitness OPASOK SYNTETICKÝ – „EXTREME“
Napísal: 11 Nov 2011, 21:48 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1483

Poďakoval: 155 x
Obdržal: 631 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Pohlavie: muž
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
Sponzora: nemám
Jadro opasku je vyrobené z kvalitného veľmi ľahkého a pevného nylonového pásu, z vonkajšej strany prekrytého kvalitnou čiernou lycrou a sieťovinou, dodávajúcou opasku exkluzívny vzhľad. Na vnútornej strane je použitý jemný materiál zabezpečujúci veľmi príjemné nosenie. Celý opasok je obšitý kvalitnou, nestrapkajúcou tkaninou.

Opasok je tvarovaný tak, že v časti spevňujúcej chrbát dosahuje maximálnu šírku „6“, smerom k bokom sa postupne zužuje na šírku „3,5“ a v oblasti brucha sa opäť postupne rozširuje na šírku “ 5“. Toto tvarovanie sa presne prispôsobuje vášmu trupu a okrem spevnenia chrbtice pri cvičení, zabezpečuje tento opasok aj úplnú voľnosť pohybu. Do jadra opasku sú vložené špeciálne tvarované pryžové pásy rozmiestnené tak, aby zabezpečovali podstatné zvýšenie pevnosti opasku a zníženie jeho deformácie pri cvičení. Táto technológia (RBS) prináša výrazne lepšie spevnenie a oporu chrbtice pri cvičení s veľmi vysokými záťažami pri zachovaní všetkých vynikajúcich vlastností syntetických opaskov. Opasok je doplnený komfortným odvetrávaním pre odvod vyprodukovaných pár a zabráneniu potenia v priebehu cvičenia (AF). Vzhľadom k celkovej nízkej váhe opasku a použitému tvarovaniu môžete tento opasok nosiť v priebehu celého cvičenia, bez toho, aby ste si ho museli na niektoré cviky odkladať. Tento opasok svojimi parametrami plne nahrádza klasické „4“ kožené alebo sandwichové opasky a vzhľadom k svojmu tvarovaniu a dokonale presnému uzatváraniu, nezávislom na rozmiestnení dier v opasku, sa stávajú tieto opasky stále populárnejšími a v dnešnej dobe ich prakticky používa celá svetová kulturistická špička. Suchý zips v dĺžke 35 cm zabezpečuje presné a pevné stiahnutie podľa vašich požiadaviek.

24,54 €

Za tento príspevok autora

papagiorgo

poďakoval uživateľ

FitPotreby.sk

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

joker28
 Predmet príspevku: Re: Fitness OPASOK SYNTETICKÝ – „EXTREME“
Napísal: 14 Nov 2011, 16:17 
kecal
kecal

Poďakoval: 8 x
Obdržal: 9 x
Vek: 21
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 90kg
Výška: 181cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition
tohto krasavca puzivam na MT :) je super,akurat sa trha na vrchna vrstva z vonk. strany, čo ale absolutne nič neovplyvnuje ..odporúčam..len treba dokladne vyberať velkosť

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: 14 Nov 2011, 16:45 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1483

Poďakoval: 155 x
Obdržal: 631 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
joker28 píše:
tohto krasavca puzivam na MT :) je super,akurat sa trha na vrchna vrstva z vonk. strany, čo ale absolutne nič neovplyvnuje ..odporúčam..len treba dokladne vyberať velkosť

ako dlho ho uz pouzivas ? samozrejme ze vsetko ma svoju zivotnost , ja napr. som ho kedysi mal 4 roky a nebol s nim ziadny problem . mozno si davas prilis velke vahy , take kozmeticke vady mozu sposobovať predpokladam neprimerane vahy ... ale ako pises , taketo kozmeticke vady nemozu ovplyvnit funkcnost . vela ludi sa boji sucheho zipsu , ale tieto suche zipsy su dostatocne pevne aj po niekolkotisicových zapinaniach . a jeho pohodlnost tiez nieje zanedbatelna vlastnost ...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

joker28
Napísal: 15 Nov 2011, 20:39 
kecal
kecal

Poďakoval: 8 x
Obdržal: 9 x
Vek: 21
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 90kg
Výška: 181cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition
nemam ho dlho..ale používa ho viac ludi v posilke ...ja osobne som spokojný..suchy zips mi vyhovuje,lebo klasicky by som nezatiahol tak,ako potrebujem pri treningu takze odporučam vážne...a pohodlnosť je tiez neuveritelna

Za tento príspevok autora

joker28

poďakoval uživateľ

papagiorgo

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: 17 Nov 2011, 00:08 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
joker28 píše:
nemam ho dlho..ale používa ho viac ludi v posilke ...ja osobne som spokojný..suchy zips mi vyhovuje,lebo klasicky by som nezatiahol tak,ako potrebujem pri treningu takze odporučam vážne...a pohodlnosť je tiez neuveritelna

Klasika je k nicomu tam nemusi sadnut stiahnutie na mieru ale na suchac sa da utiahnut univerzalne ako momentalne potrebujete.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 5 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia