| Posledná návšteva 04 Aug 2016, 07:33 |
Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 07:33
|

|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 5 ] |
|
|
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
papagiorgo
|
Predmet príspevku: Fitness OPASOK SYNTETICKÝ – „EXTREME“
Napísal: 11 Nov 2011, 21:48
|
| tlčhuba |
 |
 |
-
Obrázky: 1483
-
Poďakoval: 155 x
Obdržal: 631 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Pohlavie: muž
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
Sponzora: nemám
|
Jadro opasku je vyrobené z kvalitného veľmi ľahkého a pevného nylonového pásu, z vonkajšej strany prekrytého kvalitnou čiernou lycrou a sieťovinou, dodávajúcou opasku exkluzívny vzhľad. Na vnútornej strane je použitý jemný materiál zabezpečujúci veľmi príjemné nosenie. Celý opasok je obšitý kvalitnou, nestrapkajúcou tkaninou.
Opasok je tvarovaný tak, že v časti spevňujúcej chrbát dosahuje maximálnu šírku „6“, smerom k bokom sa postupne zužuje na šírku „3,5“ a v oblasti brucha sa opäť postupne rozširuje na šírku “ 5“. Toto tvarovanie sa presne prispôsobuje vášmu trupu a okrem spevnenia chrbtice pri cvičení, zabezpečuje tento opasok aj úplnú voľnosť pohybu. Do jadra opasku sú vložené špeciálne tvarované pryžové pásy rozmiestnené tak, aby zabezpečovali podstatné zvýšenie pevnosti opasku a zníženie jeho deformácie pri cvičení. Táto technológia (RBS) prináša výrazne lepšie spevnenie a oporu chrbtice pri cvičení s veľmi vysokými záťažami pri zachovaní všetkých vynikajúcich vlastností syntetických opaskov. Opasok je doplnený komfortným odvetrávaním pre odvod vyprodukovaných pár a zabráneniu potenia v priebehu cvičenia (AF). Vzhľadom k celkovej nízkej váhe opasku a použitému tvarovaniu môžete tento opasok nosiť v priebehu celého cvičenia, bez toho, aby ste si ho museli na niektoré cviky odkladať. Tento opasok svojimi parametrami plne nahrádza klasické „4“ kožené alebo sandwichové opasky a vzhľadom k svojmu tvarovaniu a dokonale presnému uzatváraniu, nezávislom na rozmiestnení dier v opasku, sa stávajú tieto opasky stále populárnejšími a v dnešnej dobe ich prakticky používa celá svetová kulturistická špička. Suchý zips v dĺžke 35 cm zabezpečuje presné a pevné stiahnutie podľa vašich požiadaviek.
24,54 €
Za tento príspevok autorapapagiorgo
poďakoval uživateľFitPotreby.sk
|
|
|
|
|
 |
|
joker28
|
Predmet príspevku: Re: Fitness OPASOK SYNTETICKÝ – „EXTREME“
Napísal: 14 Nov 2011, 16:17
|
| kecal |
 |
Poďakoval: 8 x
Obdržal: 9 x
Vek: 21
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 90kg
Výška: 181cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition
|
|
tohto krasavca puzivam na MT :) je super,akurat sa trha na vrchna vrstva z vonk. strany, čo ale absolutne nič neovplyvnuje ..odporúčam..len treba dokladne vyberať velkosť
|
|
|
|
 |
|
papagiorgo
|
Napísal: 14 Nov 2011, 16:45
|
| tlčhuba |
 |
 |
-
Obrázky: 1483
-
Poďakoval: 155 x
Obdržal: 631 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
|
joker28 píše:
tohto krasavca puzivam na MT :) je super,akurat sa trha na vrchna vrstva z vonk. strany, čo ale absolutne nič neovplyvnuje ..odporúčam..len treba dokladne vyberať velkosť
ako dlho ho uz pouzivas ? samozrejme ze vsetko ma svoju zivotnost , ja napr. som ho kedysi mal 4 roky a nebol s nim ziadny problem . mozno si davas prilis velke vahy , take kozmeticke vady mozu sposobovať predpokladam neprimerane vahy ... ale ako pises , taketo kozmeticke vady nemozu ovplyvnit funkcnost . vela ludi sa boji sucheho zipsu , ale tieto suche zipsy su dostatocne pevne aj po niekolkotisicových zapinaniach . a jeho pohodlnost tiez nieje zanedbatelna vlastnost ...
|
|
|
|
 |
|
joker28
|
Napísal: 15 Nov 2011, 20:39
|
| kecal |
 |
Poďakoval: 8 x
Obdržal: 9 x
Vek: 21
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 90kg
Výška: 181cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition
|
|
nemam ho dlho..ale používa ho viac ludi v posilke ...ja osobne som spokojný..suchy zips mi vyhovuje,lebo klasicky by som nezatiahol tak,ako potrebujem pri treningu takze odporučam vážne...a pohodlnosť je tiez neuveritelna
Za tento príspevok autorajoker28
poďakoval uživateľpapagiorgo
|
|
|
|
|
 |
|
silvo
|
Napísal: 17 Nov 2011, 00:08
|
| moderátor |
 |
| trener |
 |
 |
| odborný poradca |
 |
-
Obrázky: 23
-
Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
|
joker28 píše:
nemam ho dlho..ale používa ho viac ludi v posilke ...ja osobne som spokojný..suchy zips mi vyhovuje,lebo klasicky by som nezatiahol tak,ako potrebujem pri treningu takze odporučam vážne...a pohodlnosť je tiez neuveritelna
Klasika je k nicomu tam nemusi sadnut stiahnutie na mieru ale na suchac sa da utiahnut univerzalne ako momentalne potrebujete.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 5 ] |
|
|
|
|
|
Kto je on-line
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
|
|
|
|
|
|
|